• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün video çekmem gerekti ve s3 " kayıt başarısız " hatası verdi . Kerneldendir dedim ge boeffla kernel kurdum ve yine aynı hatayı verdi . Sonra note 2 kamerasını yükleyeyim dedim bir umutla ama bir şey değişmedi. Gıcık etti beni . İşin garip yanı da hızlı ve yavaş video kaydı yapıyor fakat normal kayıt yapmıyor :D
Neyse bu bahaneyle note 2 kamera ve boeffla kernel kurdum :D Ama hâlâ video kaydedemiyorum ( normal hızda ) :(

Bugün video çekmem gerekti ve s3 " kayıt başarısız " hatası verdi . Kerneldendir dedim ge boeffla kernel kurdum ve yine aynı hatayı verdi . Sonra note 2 kamerasını yükleyeyim dedim bir umutla ama bir şey değişmedi. Gıcık etti beni . İşin garip yanı da hızlı ve yavaş video kaydı yapıyor fakat normal kayıt yapmıyor :D
Neyse bu bahaneyle note 2 kamera ve boeffla kernel kurdum :D Ama hâlâ video kaydedemiyorum ( normal hızda ) :(
wipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artık :) ya da git temizinden başka rom kur.

wipe data, wipe cache filan yap. sıfırlayacan artık :) ya da git temizinden başka rom kur.
Sıfırlamak istemiyorum telefonu sonradan ayarlamaya üşeniyorum. Zaten çok video çekmiyor dum lazım olduğu zaman yavaş ve ya hızlı çekerim :D

Adios amigos. :dirol:

Sinir küpüne dönmüşsündür şimdi sen sinirlendikçe ben gülüyorum. :lol: :lol: :lol:

4.1.2 de wanam kullanıyordum 4.3 te eklentisiz ( sadece rootlu ) NA7 romunu kullanıyorum . Biraz daha yeni sürümler çıkınca wanamın 4.3 ünü kurmayı düşünüyorum . Omegayı baya kullandım ama v30 da bıraktım bıkmıştım güncellemekten sanırım şuanda v55-6 sürümü var. :)

wanam lite rom. bende de galaxy vardı. kullanmıştım. wanam, omega gibi birkaç rom güzeldir. ama wanam lite iyidir. xda'dan bulursun.

4.1.2 de wanam kullanıyordum 4.3 te eklentisiz ( sadece rootlu ) NA7 romunu kullanıyorum . Biraz daha yeni sürümler çıkınca wanamın 4.3 ünü kurmayı düşünüyorum . Omegayı baya kullandım ama v30 da bıraktım bıkmıştım güncellemekten sanırım şuanda v55-6 sürümü var. :)
nexus romlardan denedin mi? aokp filan?

Lanet olsun bu telefona 8gb koyan adama... Bidaha 8gb asla. min 16.

Artık yaptıklarımdan, söylediklerimden korkar oldum. Off. :( Nedir bu çaresizlik?

adamlar 2 kişiyle film çekmiş ya la . sırf meraktan izledim şu gravity'i. görselleri tamam ama gerisi yok.

Bi de öbür çok oscar alan filmi izle ( 12 years a slave ) o da sıkıcıydı.. :)

Leonardo'nun filminin güzel görüntüsü çıkmadı hala ya da ben denk gelmedim. Onu da merak ediyorum izleyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...