- Reaksiyon puanı
- 15
JuLiuSiuS dedi ki:Şarkı mı bu respect;(
Aynen öyle

Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
JuLiuSiuS dedi ki:Şarkı mı bu respect;(
Muzurr dedi ki:Helüs sen benım yerimde olsaydın çoktan dövmüştün adamı valla
Hem ben sana ve kullanıcıya bide amese küsüm geden başımdan Zzz :* :L
msn listesini kaydet.. sonra yeni aldığın listeye tekrar yükle.. yani şöyle ki ;respectndpeace dedi ki:Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
Aaaaa üstüme iyilik sağlık ben ne yaptım yaaaa
Be5tE dedi ki:Ya çok yoruldum bayılacam şimdii 1 saat dans ettim pufff Zzz Zzz Zzz
Muzurr dedi ki:Aaaaa üstüme iyilik sağlık ben ne yaptım yaaaa
ames burdan yüzüne pasta atarım hatırlarsın ne yaptıgını Zzz Zzz
kullanıcı sana küsmedim çaktırmayaşın yanında kuruda yanıo napalım
![]()
Muzurr dedi ki:Be5tE dedi ki:Ya çok yoruldum bayılacam şimdii 1 saat dans ettim pufff Zzz Zzz Zzz
ya benı nie çağırmadın aşk olsun be5te
Bende dans etmeyi seferim kurtlarımızı dökerdik![]()
hellish dedi ki:kıslarrr siz iyi olduğunuzdan eminmisiniz ;(
RadoN dedi ki:msn listesini kaydet.. sonra yeni aldığın listeye tekrar yükle.. yani şöyle ki ;respectndpeace dedi ki:Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
Kişiler > Anlık kişi listesini kaydet... sonrada yeni adresinde bunu yap ;
Kişiler > anlık kişi listesini yükle
respectndpeace dedi ki:RadoN dedi ki:msn listesini kaydet.. sonra yeni aldığın listeye tekrar yükle.. yani şöyle ki ;respectndpeace dedi ki:Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
Yahu radon ben onu demiyorum benim konuşmadığım kişiler var onları temizlemek zor geliyo yoksa nasıl ekleneceğini biliomeheuahu
respectndpeace dedi ki:RadoN dedi ki:msn listesini kaydet.. sonra yeni aldığın listeye tekrar yükle.. yani şöyle ki ;respectndpeace dedi ki:Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
Yahu radon ben onu demiyorum benim konuşmadığım kişiler var onları temizlemek zor geliyo yoksa nasıl ekleneceğini biliomeheuahu
Be5tE dedi ki:respectndpeace dedi ki:RadoN dedi ki:msn listesini kaydet.. sonra yeni aldığın listeye tekrar yükle.. yani şöyle ki ;respectndpeace dedi ki:Yha yeni shiftdelete.net uzantılı msn aldım ve listemi taşımak zorundayım ve bu çok zor geliyor bana uğraş dur....
ihihiihiihi plus da kişi liste temizleyicisi var ona bas bi tıkla bitir işi![]()
![]()
hellish dedi ki:sabır sabır ya sabır :S
sadece sabır diyorum allahım başka bişi değil sabır sabır sabır ama nereye kadar tabi bide o var ;(
respectndpeace dedi ki:Abi boşuna demiyorum Tek başınalığın yolcusu diye baksana 47 gündür yazmadığım adam var
Beste öyle deme ya 45 kişi vardı bi sildim 20 tane arkadaşım olduğunu öğrendim![]()
sadece sabır diyorum allahım başka bişi değil sabır sabır sabır ama nereye kadar tabi bide o var ;(
buraya bi gün gerçek duygularımı yazacağımı hiç düşünmemiştim ;(
evt malesef bu mecburiyetlikler yokmu :SBe5tE dedi ki:respectndpeace dedi ki:Abi boşuna demiyorum Tek başınalığın yolcusu diye baksana 47 gündür yazmadığım adam var
Beste öyle deme ya 45 kişi vardı bi sildim 20 tane arkadaşım olduğunu öğrendim![]()
ne güzel işte gereksiz insanlara gerek yok seninki azmış öle çok kişi olanlara uyuz oluyorum
buraya bi gün gerçek duygularımı yazacağımı hiç düşünmemiştim ;(
Birşeyin olması için o lanet olası şeyden başka hiç bir şey yok maalesef ablacım onla aram hiç ii değildir ama napim mecburum :S :S
ufff ya burdada mıkullanıcı dedi ki:Köpek balıkları insan eti sevmez... +(