Muzurr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
BakaLım bu gün NasıL geçicek 

Muzurr dedi ki:BakaLım bu gün NasıL geçicek![]()
amesfa dedi ki:Arda arda yorum yazmasak.![]()
Muzurr dedi ki:amesfa dedi ki:Arda arda yorum yazmasak.![]()
ard arda yorum filan yapmadım ben tamam mı..Yorumlarımı silmezsen sevinirim.
amesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...
ahahahaha hiç güliciğim yoktu amesamesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...
hellish dedi ki:ahahahaha hiç güliciğim yoktu amesamesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...![]()
![]()
inanmaktan ziyade inanamıyom :} :}amesfa dedi ki:hellish dedi ki:ahahahaha hiç güliciğim yoktu amesamesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...![]()
![]()
Sendemi inanmıyon bana![]()
hellish dedi ki:inanmaktan ziyade inanamıyom :} :}amesfa dedi ki:hellish dedi ki:ahahahaha hiç güliciğim yoktu amesamesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...![]()
![]()
Lütfen konuyu dağıtmayalım ^^ burası tmm söle rahatla bölümüamesfa dedi ki:hellish dedi ki:inanmaktan ziyade inanamıyom :} :}amesfa dedi ki:hellish dedi ki:ahahahaha hiç güliciğim yoktu amesamesfa dedi ki:Arkadaşlar yanlışlıkla sildim Be5te arda arda yorumyazmış onu silerken yanlışlıkla oldu, bende insanım dimi, özür dilerim arkadaşlar...![]()
![]()
Hönkkk
bak o doğru işteamesfa dedi ki:Konu değil ben dağıldım
ne sızısıymış o bakim ;( aşk sızısı olmasın :#*SiRiNe* dedi ki:Bir sızım var anlatılmaz
Tam şuramda sol yanımda... :$ (S)
Pehhhhh :SMuzurr dedi ki:Tmm tüm sinirLerim geçti (A) Artık normaLe döndüm (K) Zzz