Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Malzemeler: 2 adet ender (piramit) çikolata, 1 su bardağı sıcak su. Çocukken ne içerdik :D

ender-cikolata-%C5%9Foko-piramit-f%C4%B1nd%C4%B1k-kakaolu-b%C3%BCy%C3%BCk-piramit.png

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
fem ygs 25 deneme kitabından matematik1 denemesi yaptım. 55 dk sürdü. 30 doğru, 6 boş, 4 yanlış :(
boşların 4 ü geometri. 2 si mat1.
yanlışların 1 i geo, 3 ü mat1.
iyi mi kötümü bilmiyorum. bence normalden biraz iyi. en az 35 net yapmalıyım mamtematikte.

bu arada dershaneden kovuldum :P
dershanenin rehberlik hocasına bir iki sorundan bahsettim adam sen bilirsin dedi ilgilenmedi. (ben bilsem sana niye geleyim :P)
hocalar ilgilenmiyordu. 2 haftadır gitmiyordum. geç yazldığım için konu olarak gerideydim. (ücretsiz yazıldım ben)
bizim sınıfın koç hocası da bu gün beni çağırdı iki ton azarladı gitti .neymiş emeklerini boşa çıkarmışım. kazanamayacakmışım... hadi canım :P

bir iyilik yapıp beni dershaneye ücretsiz yazdırdılar. girdiğim her denemede dershane ortalamasının üstüne çıktım. ama sürekli üstüme geldiler. beni dinlemek yerine sürekli şunu yap bunu yap diye öğüt verdiler. şimdi tamamen suçlu ben oldum...

Allah rızası için bana bir daha iyilik yapmayın, ne olur.
istemeden de olsa zarar veriyorsunuz ey öğretmenler... bütün ders çalışma sistemimi alt üst ettiniz. şimdi sınava 19 gün kala beni çağırıp kazanamayacaksın diye azarlamak ne yahu :cursing: üstelik kazanacağıma inanıyorum...

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fem ygs 25 deneme kitabından matematik1 denemesi yaptım. 55 dk sürdü. 30 doğru, 6 boş, 4 yanlış :(
boşların 4 ü geometri. 2 si mat1.
yanlışların 1 i geo, 3 ü mat1.
iyi mi kötümü bilmiyorum. bence normalden biraz iyi. en az 35 net yapmalıyım mamtematikte.

bu arada dershaneden kovuldum :P
dershanenin rehberlik hocasına bir iki sorundan bahsettim adam sen bilirsin dedi ilgilenmedi. (ben bilsem sana niye geleyim :P)
hocalar ilgilenmiyordu. 2 haftadır gitmiyordum. geç yazldığım için konu olarak gerideydim. (ücretsiz yazıldım ben)
bizim sınıfın koç hocası da bu gün beni çağırdı iki ton azarladı gitti .neymiş emeklerini boşa çıkarmışım. kazanamayacakmışım... hadi canım :P

bir iyilik yapıp beni dershaneye ücretsiz yazdırdılar. girdiğim her denemede dershane ortalamasının üstüne çıktım. ama sürekli üstüme geldiler. beni dinlemek yerine sürekli şunu yap bunu yap diye öğüt verdiler. şimdi tamamen suçlu ben oldum...

Allah rızası için bana bir daha iyilik yapmayın, ne olur.
istemeden de olsa zarar veriyorsunuz ey öğretmenler... bütün ders çalışma sistemimi alt üst ettiniz. şimdi sınava 19 gün kala beni çağırıp kazanamayacaksın diye azarlamak ne yahu :cursing: üstelik kazanacağıma inanıyorum...
Canınızı sıkmayın hocam keşke tek derdiniz bu olsun.Benim de başıma geldi ama dershane ücretsizdi ama onlardan değil ama en yakın tanıdıklarımdan.Şu anda onların kazanamadığı yerdeyim.Canınızı sıkmayın

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yaşamak istemiyorum bu akşamdan sonra :(
Duygu muygu hissetmiyorum artık.Dilim var konuşamıyorum.Ayağım var üstünde duramıyorum...
Allah'ım sen en iyisini bilirsin de neden bu dünyada en istediğim şeyleri benden aldın bir sebebi vardır ama bilmek istiyorum yoksa artık dayanamıyorum ...
Koskoca dünyada yanlızım sanki.Bır ışığın peşinden koştum o beni yavaş yavaş öldürdü gibi...
sabretemesini bil. en küçük sorunda isyan bayrağını çekersin hayallerini kurduğun mutluluğa asla ulaşamassın.
son zamanlarda bende fark ettim ki kurduğum hayaller hayalden öteye gidemeyecek :)
ama Allah'tan ümit kesilmez. sende kesme ümidini. :)

Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı kılsın. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Perfecto Fluoro da fenaymış corç.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sabretemesini bil. en küçük sorunda isyan bayrağını çekersin hayallerini kurduğun mutluluğa asla ulaşamassın.
son zamanlarda bende fark ettim ki kurduğum hayaller hayalden öteye gidemeyecek :)
ama Allah'tan ümit kesilmez. sende kesme ümidini. :)

Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı kılsın. :)
Sağ olun hocam bende bir cevap bekliyorum.En yakın arkadaşlarımı aradım birisini işi varmış annesi sıkıştırdı ona lafım yok da diğerlei açmadı bile...Bilmiyorum hocam ya.Cevap gelmesine sevindim.Birisinin üzülme demesini istiyor insan üzülmek istediği halde.Bir ses olsun istiyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Telefonu garantiye verdim yapamadılar tabi 0 S3 verdiler :D direk satcam :mrgreen:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sağ olun hocam bende bir cevap bekliyorum.En yakın arkadaşlarımı aradım birisini işi varmış annesi sıkıştırdı ona lafım yok da diğerlei açmadı bile...Bilmiyorum hocam ya.Cevap gelmesine sevindim.Birisinin üzülme demesini istiyor insan üzülmek istediği halde.Bir ses olsun istiyor
zor gününde yanında olmayan insanlara gereğinden fazla değer verme. salla gitsin hepsini.
üzülme demiyorum. üzül. ancak değmeyecek insanlar için değil. annen için üzül, baban için üzül, sorunlarına çözüm bulmaya çalış, ama işe yaramaz insanları boşver :)

bu gün dökeceğin her yaş, geleceğini temizleyecek belki de.

Reaksiyon puanı
10,315
Yaşamak istemiyorum bu akşamdan sonra :(
Duygu muygu hissetmiyorum artık.Dilim var konuşamıyorum.Ayağım var üstünde duramıyorum...
Allah'ım sen en iyisini bilirsin de neden bu dünyada en istediğim şeyleri benden aldın bir sebebi vardır ama bilmek istiyorum yoksa artık dayanamıyorum ...
Koskoca dünyada yanlızım sanki.Bır ışığın peşinden koştum o beni yavaş yavaş öldürdü gibi...

hayattan, insanlardan umudunu kesme yeğen!
unutma, en son umutlar ölür...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fazla seçim şansı yoktur insanın: Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yok yok böyle olmuyor bana bir hobi lazım.
ders çalışmadığım vakitlerde dikkatimi başka noktaya toplamalıyım. böyle boş boş oturarak daha çok düşünüyorum. düşündükçe derinlere iniyorum. iyice moralim bozuluyor.

ders çalışmadığım vakitlerde C ya da C++ ile uğraşacam. bi de böyle deneyeyim. :)
en azından sevdiğim bir şeyle biraz vakit geçirirsem iyi hissederim diye düşünüyorum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bi linkim var premıuma çevirebilcek arkadaşa 3gulfü bi fatiha okurum valla çok makbule geçer hadi beyler bi el atın

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bilgisayarın üzerinde yumurta pişirebileceğimden eminim artık.
87 derece işlemci mi olur l*n...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
QuizUp nasıl bi bağımlılık yapıcı oyundur öyle. Yüklediğimden beri 12 saat uyanık kalmılımdır, 10 saat oyun başında geçti.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bir insanın kaç tane "tek amacı" olabilir yav :D biri mantık öğretsin şu adamlara :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ufacık bir işlemle işlemcide 40 derece iyileştirme...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yarının en çok aranan 50'sinden biri Farah Zeynep kimdir olacak. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" de oynamış:) bir aralar meşhurdu o dizi hatta fanlarına gelsin "Birazdan ölümde buluşacağız Ali kaptan ölümle!"
Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı diziler gözlemlediğim kadarıyla diğerlerini hep geçiyor.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bizim de gecelerimiz Massive Attack dinleyip winston soft içerek geçiyor...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sdn okurlarının hortları...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Buğday ekmeğini iyi ki eve soktuk, akşam yemeğinden sonra bir de gece yemek yiyordum.
Şimdi açlık hissetmiyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...