Canınızı sıkmayın hocam keşke tek derdiniz bu olsun.Benim de başıma geldi ama dershane ücretsizdi ama onlardan değil ama en yakın tanıdıklarımdan.Şu anda onların kazanamadığı yerdeyim.Canınızı sıkmayınfem ygs 25 deneme kitabından matematik1 denemesi yaptım. 55 dk sürdü. 30 doğru, 6 boş, 4 yanlış
boşların 4 ü geometri. 2 si mat1.
yanlışların 1 i geo, 3 ü mat1.
iyi mi kötümü bilmiyorum. bence normalden biraz iyi. en az 35 net yapmalıyım mamtematikte.
bu arada dershaneden kovuldum
dershanenin rehberlik hocasına bir iki sorundan bahsettim adam sen bilirsin dedi ilgilenmedi. (ben bilsem sana niye geleyim)
hocalar ilgilenmiyordu. 2 haftadır gitmiyordum. geç yazldığım için konu olarak gerideydim. (ücretsiz yazıldım ben)
bizim sınıfın koç hocası da bu gün beni çağırdı iki ton azarladı gitti .neymiş emeklerini boşa çıkarmışım. kazanamayacakmışım... hadi canım
bir iyilik yapıp beni dershaneye ücretsiz yazdırdılar. girdiğim her denemede dershane ortalamasının üstüne çıktım. ama sürekli üstüme geldiler. beni dinlemek yerine sürekli şunu yap bunu yap diye öğüt verdiler. şimdi tamamen suçlu ben oldum...
Allah rızası için bana bir daha iyilik yapmayın, ne olur.
istemeden de olsa zarar veriyorsunuz ey öğretmenler... bütün ders çalışma sistemimi alt üst ettiniz. şimdi sınava 19 gün kala beni çağırıp kazanamayacaksın diye azarlamak ne yahu :cursing: üstelik kazanacağıma inanıyorum...
sabretemesini bil. en küçük sorunda isyan bayrağını çekersin hayallerini kurduğun mutluluğa asla ulaşamassın.Yaşamak istemiyorum bu akşamdan sonra
Duygu muygu hissetmiyorum artık.Dilim var konuşamıyorum.Ayağım var üstünde duramıyorum...
Allah'ım sen en iyisini bilirsin de neden bu dünyada en istediğim şeyleri benden aldın bir sebebi vardır ama bilmek istiyorum yoksa artık dayanamıyorum ...
Koskoca dünyada yanlızım sanki.Bır ışığın peşinden koştum o beni yavaş yavaş öldürdü gibi...
Sağ olun hocam bende bir cevap bekliyorum.En yakın arkadaşlarımı aradım birisini işi varmış annesi sıkıştırdı ona lafım yok da diğerlei açmadı bile...Bilmiyorum hocam ya.Cevap gelmesine sevindim.Birisinin üzülme demesini istiyor insan üzülmek istediği halde.Bir ses olsun istiyorsabretemesini bil. en küçük sorunda isyan bayrağını çekersin hayallerini kurduğun mutluluğa asla ulaşamassın.
son zamanlarda bende fark ettim ki kurduğum hayaller hayalden öteye gidemeyecek![]()
ama Allah'tan ümit kesilmez. sende kesme ümidini.
Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olana da gönlünü razı kılsın.![]()
zor gününde yanında olmayan insanlara gereğinden fazla değer verme. salla gitsin hepsini.Sağ olun hocam bende bir cevap bekliyorum.En yakın arkadaşlarımı aradım birisini işi varmış annesi sıkıştırdı ona lafım yok da diğerlei açmadı bile...Bilmiyorum hocam ya.Cevap gelmesine sevindim.Birisinin üzülme demesini istiyor insan üzülmek istediği halde.Bir ses olsun istiyor
Yaşamak istemiyorum bu akşamdan sonra
Duygu muygu hissetmiyorum artık.Dilim var konuşamıyorum.Ayağım var üstünde duramıyorum...
Allah'ım sen en iyisini bilirsin de neden bu dünyada en istediğim şeyleri benden aldın bir sebebi vardır ama bilmek istiyorum yoksa artık dayanamıyorum ...
Koskoca dünyada yanlızım sanki.Bır ışığın peşinden koştum o beni yavaş yavaş öldürdü gibi...
[/URL][/IMG]![]()
şu zımbırtının adı neydi yav![]()
Bak bi buraya.Ne oldu o da mı bozuldu?
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/newton-carpisma-toplari-ahsap-altli-b-boy-92052456
Propaganda yapma..![]()
Ne oldu ki? En son "eylül meselesi" gibi bi filmde oynamıştı sankiYarının en çok aranan 50'sinden biri Farah Zeynep kimdir olacak.![]()
Kurt Seyit ve Şura adlı yeni dizinin başrol oyuncusu olmuş.Ne oldu ki? En son "eylül meselesi" gibi bi filmde oynamıştı sanki
Yarının en çok aranan 50'sinden biri Farah Zeynep kimdir olacak.![]()
Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı diziler gözlemlediğim kadarıyla diğerlerini hep geçiyor."Öyle Bir Geçer Zaman Ki" de oynamışbir aralar meşhurdu o dizi hatta fanlarına gelsin "Birazdan ölümde buluşacağız Ali kaptan ölümle!"
Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı diziler gözlemlediğim kadarıyla diğerlerini hep geçiyor.