niye kızın ayarlarında sorun mu var
:crying:
Kizin ayarlar asiri duzgun sadece benim ayarlarimi bozdu

niye kızın ayarlarında sorun mu var
:crying:
Çayı kargoylamı gönderecen![]()
Hayırlısı olsunValla olursa damacanayla bile gönderebilirim
Ben sana kaliteli (zor değil ama ygs tarzı)sorular gönderirim arada birkesinlikle çözdüğüm soru. hatta ben toplam işi 24X ile tanımlayıp çözdüm.
zaten süper zor soru yok ki bu kitapta
en zorları bu tarz.
Dershanedeki öğretmeni istifaya davet ediyorum@i7_core
dershanedeki mat1 öğretmeninin yapamadığı soru. evde yapmıştım.
sence soru zor mu kolay mı?
>>erolun çalışma hızını 2 kat artırarak bir işi bitirdiği sürede osman aynı işi çalışma hızını yarıya indirerek bitiriyor.
ikisinin birlikte 6 günde bitirdiği işi erol kaç günde bitirir?
24 mü :blushing:Ben sana kaliteli (zor değil ama ygs tarzı)sorular gönderirim arada bir![]()
Aynı anda üç dilim ekmek kızartabilen bir makine 3 dakikada,aynı anda iki dilim ekmek kızartabilen ikinci bir makina da 4 dakikada ekmekleri kızartıyor.
37 dilim ekmeği en kısa​ zamanda kızartmak isteyen bir kişi,ekmekleri 3 dakikada kızartan makinada kaç dilim ekmek kızartmalıdır ?
gitmiyorum zaten artık o dershaneye. ama öyle küçüki bir dershane de değil. yani fme 1. ise bu 2. olur.Dershanedeki öğretmeni istifaya davet ediyorum![]()
3 kez çözdüm ki@NGungor96 şıklara onu da koymuşlar,ama cevap 25.Acele mi ediyorsun![]()
1.makine 12 dk da 12 dilim ekmek kızartır.
demek ki her soru denklem kurarak çözülmüyormuş1.makine 12 dk da 12 dilim ekmek kızartır.
2.makine 12 dk da 6 dilim ekmek kızartır. İki makine 12 dk da toplam 18 ekmek kızartır.24 dk geçtiğinde 36 ekmek kızarmış olur.24 dk da 1.makine
24 dilim kızartır.37. ekmeği de bu makineye fırlatırız.25 ekmek.
Böylece en kısa zamanda kızartmış oluruz ekmekleri![]()
sorun şu: çok fazla alternatifim olmuyor. yani benim kasım ayına kadar mat1 kitabım yoktu. ve ygs de mat da 15-20 arası net yapıyodum.@NGungor96 soru bankalarındaki sorular genelde denklemi,kuralı birebir uygulayarak çözülebilecek sorulardır.Ygs de sorulan sorular genelde ezberle,denklemle çözülecek sorular değil de mantıkla yarım dk da çözülecek sorulardır.Sınavda soruyu okur okumaz çözmeye başlama,5 sn soruyu aklında hayal et.Daha başarılı olursun,denemelerde "dene"(cümleye bak)
olacak olur, birşey olacak diye fikrimizi değiştirecek değiliz.
Saatlerdir verdigim emek bosa gitmesin haydi bakalim![]()
Herkeste bi gizli kapaklı işler var, bi ben saf kaldım :/
Su is olsun sana ben bulacam![]()
Bana "o" lazım diyorum ve susuyorum. Hoş, o da başkası için düşünüyo aynı şeyi
Buna hala inanan var mi la
![]()