- Reaksiyon puanı
- 2,148
Sol yanımdan serum yedim a dostlar.
Çok geçmiş olsun hocam .Sol yanımdan serum yedim a dostlar.
Geçmiş olsun hocamSağolun bayanlar baylar.
ben de xperia m ye 4.3 gelecek te uygulamalar oyunlar hafıza kartına taşınıcak diye seviniyordum. işe bakOyunlar hafıza kartına taşınmıyor dostum.
Tabi root ile yapılıyor ama root metodu çıkmadı. Yani kolay yolu çıkmadıhemde taşıyınca sorun çıkabiliyor.
ben de xperia m ye 4.3 gelecek te uygulamalar oyunlar hafıza kartına taşınıcak diye seviniyordum. işe bak![]()
işte amacım root yapmadan atmakRoot yaparım diyorsan iş yapılır zor da olsa yapılır
La roottan niye bu kadar korkuyorsunuz ki? Root etmek en basit şey ve garanti dışına çıkmıyor aletsen bu güne kadar nasıl dayandın bilmiyorum ben kolay metod çıktığı gibi root edecem böyle olunca hiç bir şey ile oynamıyorsun
![]()
Kolay metod için tarih verildi mi?
Xdada bir konuya yazdım bir herif yüce Doomlord üzerinde çalışıyor olabilir. Sadece bir kaç gün daha sabır dedi.
Bu arada fatihin selamı var üstüne alınana..
Bu arada fatihin selamı var üstüne alınana..
O kadar da takip ediyorum görmemişim şimdi gördüm.:/ Ulen pc si de bozulacak zamanı bulmuş he. Yedek pc si var midir acepherif twitter de pc'm bozuldu servise gönderdim yazıyordu![]()
Şükür kurtuldum aveadan artk vodafone luyum oh bee
Yaşadığım yerde öyle değil bölgeye göre değişiyorAsiri farketmiyor turkcell farkli
12 saat yol, yol, yol...
benimde aveaya gecesim var, woops çok uygun.
20 tlye falan 150-200 dk 1 gb internet varmı baska bi oparetörde bildiğiniz?
turkcelldeyim şuan çok pahalı ya.
Nayır, nolamaz! :crying:
![]()
Burjuva olaydık tüm haklarını satın alırdık. Biz yokken meydanda duracak adam kiralardık.- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam forumda fazla durmadığından meydenı boş bulmuş birileri.![]()
Burjuva olaydık tüm haklarını satın alırdık. Biz yokken meydanda duracak adam kiralardık.![]()