• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalanlar çok güzel, gerçekler çok çirkin.
Çünkü her yalanda sen benimsin, gerçekte ellerin.

Duygusallaşmış moddayım yine :mrgreen:

Oyunlar hafıza kartına taşınmıyor dostum.
Tabi root ile yapılıyor ama root metodu çıkmadı. Yani kolay yolu çıkmadı :) hemde taşıyınca sorun çıkabiliyor.
ben de xperia m ye 4.3 gelecek te uygulamalar oyunlar hafıza kartına taşınıcak diye seviniyordum. işe bak :D

La roottan niye bu kadar korkuyorsunuz ki? Root etmek en basit şey ve garanti dışına çıkmıyor alet :) sen bu güne kadar nasıl dayandın bilmiyorum ben kolay metod çıktığı gibi root edecem böyle olunca hiç bir şey ile oynamıyorsun :D

La roottan niye bu kadar korkuyorsunuz ki? Root etmek en basit şey ve garanti dışına çıkmıyor alet :) sen bu güne kadar nasıl dayandın bilmiyorum ben kolay metod çıktığı gibi root edecem böyle olunca hiç bir şey ile oynamıyorsun :D

Kolay metod için tarih verildi mi?

Xdada bir konuya yazdım bir herif yüce Doomlord üzerinde çalışıyor olabilir. Sadece bir kaç gün daha sabır dedi. :)
Bu arada fatihin selamı var üstüne alınana..

herif twitter de pc'm bozuldu servise gönderdim yazıyordu :)

benimde aveaya gecesim var, woops çok uygun.

20 tlye falan 150-200 dk 1 gb internet varmı baska bi oparetörde bildiğiniz?

turkcelldeyim şuan çok pahalı ya.

foruma son günlerde bi şey oluyo.
kötü niyetli insanlar çıktı ortaya nereden geldilerse :P

Artık ben de 4.3 e geçeyim dedim ve geçtim :) Herşey güzelken tarayıcıdan facebook a gireyim dedim sayfayi tam felan açmadı. Acaba telefondan mi kaynaklanıyor ve ya facedenmi. Sizde nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...