Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hey gidi vw, aldın başına belayı hayırlı olsun.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayir madem hataydasin niye telefona talip oluyon akil bulandiriyon :D

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sonunda uzak internete bağlanabildim,ohh ama durduk yere modem beni niye kendinden atıyor anlamayamadım onu bir türlü:(

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
@*

Bakalım herkes otomatik olarak etiketlenecek mi :mrgreen: Gecenin şu saatinde aklıma gelen şeye bak :mrgreen:

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Onu da düzelttik,hava şartları düzelince net tutuyormuş demek ki.Whuuuuuuuuuuuu artık netim var netim vaaaaaarrrrrrrr
Bim bam booom çok şükür dostlar artık benim de bir internetim var :D :D çıldırdım o kadar aydan sonra nete kavuşunca:blushing:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Appleiphone5s ne ara banlandi
Anladim gene telefon tartismasi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Akşam olsun artık gideyim eve ya!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Az dus alin su yok memlekette abimin masallahi var barajlari o bitirdi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Konuları alakasız mesajlarla baltalamayın artık. :hammer:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bana uygulama önerebilirmisiniz?
konu anlatımkitabım olmadığı için bazen ders çalışırken unuttum ufak tefek ayrıntılara bakamıyorum. bende internetten pdf formatında konu anlatım ve özet kitapları buldum. onları tele atacağım ama bende ki quick office fazla işe yaramıyor. bazı dosyaları açmıyor ve biraz hantal.

önerebileceğiniz ücretsiz bir android office uygulaması var mı? ya da officesuit 30-40 mb lık pdf leri açar mı?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
konu anlatımkitabım olmadığı için bazen ders çalışırken unuttum ufak tefek ayrıntılara bakamıyorum. bende internetten pdf formatında konu anlatım ve özet kitapları buldum. onları tele atacağım ama bende ki quick office fazla işe yaramıyor. bazı dosyaları açmıyor ve biraz hantal.

önerebileceğiniz ücretsiz bir android office uygulaması var mı? ya da officesuit 30-40 mb lık pdf leri açar mı?

Adobe reader iş görür

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Grafik ve ya tablo içeren kitapları nasıl gösterir bilmem ama ben okuduğum kitapları epub olarak google play books hesabıma atıyorum bilgisayardan. Daha sonra telefon ya da tabletimden bu kitapı açıp okuyorum.

Pdf dosyalarını da açıyor ama epubları sayfaya uygyn şekle sokarak açıyor. PDF ler telefonda küçük görünüyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
KV Pusu ya bakıyor babam. Bende göz misafiri oldum. Hani efektler yok yani. Adamı elinden vurdu yarayı geçtim kan bile yok. Hala bitmedi :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
KV Pusu ya bakıyor babam. Bende göz misafiri oldum. Hani efektler yok yani. Adamı elinden vurdu yarayı geçtim kan bile yok. Hala bitmedi :)

Biz aşk konusundan başka dizi,film vs yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz yıllardır eli ayağı doğru düzgün bir aksiyon filmimiz yok maalesef:(

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Biz aşk konusundan başka dizi,film vs yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz yıllardır eli ayağı doğru düzgün bir aksiyon filmimiz yok maalesef:(
Onu da yapamıyorlar. Kore'den Çalma :) dizi bile adam gibi değil. Uğraşı yok. Haftada bi çıkınca napsınlar. Gavurlar sezonda 20 bölüm yapıyor, deli gibi izleniyor.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Onu da yapamıyorlar. Kore'den Çalma :) dizi bile adam gibi değil. Uğraşı yok. Haftada bi çıkınca napsınlar. Gavurlar sezonda 20 bölüm yapıyor, deli gibi izleniyor.

Bunada katılıyorum gereksiz uzun 90 dk nedir ya yapın 45 dk hem izleyici hem oyuncu rahat etsin 20-25 bölüm yapın kimse yapmayın demiyor gereksiz yerlerde gereksiz müzik koyan hint sinemasından bile örnek alsalar olur hem dizi hem de film açısından bir de şu var amerikan sinemasında 80 lerde kullanılan her aksiyon sahnesinde ağır çekim bizde hala uygulanıyor sahneden soğuyorum resmen yahu ne gereği var ağır çekimin daha mı heyecanlı oluyor belki sadece Türk sinemasıyla yetinen için yeterli olabilir ama yabancı sektörle karşılaştırılınca ne kadar berbat olduğu ve sıkıcı olduğu belli diğer ülkelere kıyasla bu sektörde geride olduğumuz ortada

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
gavurlar farklı güzel şeyler yapıyor onun için izleniyor. :)
bizim tv sektöründe "aşk" konulu diziden başka çeşit dizi yapan var mi ? yok. yapılsa izlenir de işte.
mesela geçen sene 20 dakika'ya bakmıştım gayet güzel bir diziydi bence. tabi aşk yokmuydu vardı o her dizide var ama en azından farklı bir şeyler vardi :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gavurlar farklı güzel şeyler yapıyor onun için izleniyor. :)
bizim tv sektöründe "aşk" konulu diziden başka çeşit dizi yapan var mi ? yok. yapılsa izlenir de işte.
mesela geçen sene 20 dakika'ya bakmıştım gayet güzel bir diziydi bence. tabi aşk yokmuydu vardı o her dizide var ama en azından farklı bir şeyler vardi :)

Aşk olayı her dizide var ama abartılı değil bizde %20 aksiyon %10 polisiye %70 aşk ve bizim için aksiyon filmi anlayışı

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Aşk olayı her dizide var ama abartılı değil bizde %20 aksiyon %10 polisiye %70 aşk ve bizim için aksiyon filmi anlayışı

Bir doktorlar dizisi vardı de mi :D

Bir Blacklist dizisini, sherlocku türk dizileriyle karşılaştırmam bile. Breaking bak filan zaten kıyas kabul etmez.

Bizimkiler bari bunların kopyasını çekse de başlasalar adam gibi.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir doktorlar dizisi vardı de mi :D

Bir Blacklist dizisini, sherlocku türk dizileriyle karşılaştırmam bile. Breaking bak filan zaten kıyas kabul etmez.

Bizimkiler bari bunların kopyasını çekse de başlasalar adam gibi.

Ona da gerek yok amerikalılar yıllarca nasıl el-kaide ile savaştıklarını(!) anlatıp propoganda yapıyorlar en son kaptan phillips vardı işte peki buna karşı mıyım eskiden karşıydım ama artık değilim yapsınlar sonuna kadar da haklılar bizde yapalım onların bizden ne üstünlükleri var bizde çekelim nasıl teröristleri öldürdüğümüzü anlatalım,hatta üzerine kişisel bir hikayede ekleyelim ama yok olmuyor yapmıyoruz sırf çözüm sürecini etkileyecek diye dağ filmini geciktirdiler ama son yıllarda az da olsa ümit verici projeler var

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Youtubede görüntülenme sayısı neye göre artıyor? Mesela ben 10 defa F5 yapıp izledim +10 mu yoksa +1 mi olur? İnternette araştırdım ama herkes bir şey diyor kesin bilen var mi? Ben ip numarasına göre diye biliyorum ama...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Youtubede görüntülenme sayısı neye göre artıyor? Mesela ben 10 defa F5 yapıp izledim +10 mu yoksa +1 mi olur? İnternette araştırdım ama herkes bir şey diyor kesin bilen var mi? Ben ip numarasına göre diye biliyorum ama...

Bence ip numarasına göredir çünkü o hileyi herkes yapabilir

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Huzur, huzur, huzur.

Çok şey istemiyoum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...