bana uygulama önerebilirmisiniz?
konu anlatımkitabım olmadığı için bazen ders çalışırken unuttum ufak tefek ayrıntılara bakamıyorum. bende internetten pdf formatında konu anlatım ve özet kitapları buldum. onları tele atacağım ama bende ki quick office fazla işe yaramıyor. bazı dosyaları açmıyor ve biraz hantal.
önerebileceğiniz ücretsiz bir android office uygulaması var mı? ya da officesuit 30-40 mb lık pdf leri açar mı?
bakıyorum hemen. saol.Adobe reader iş görür
Evet bazen formatla uyum degil diyor bir de eklerken bazen resim ve ek diye iki secenek cikiyor onlardan digerine tiklarsan duzelebiliyor
bana uygulama önerebilirmisiniz?
konu anlatımkitabım olmadığı için bazen ders çalışırken unuttum ufak tefek ayrıntılara bakamıyorum. bende internetten pdf formatında konu anlatım ve özet kitapları buldum. onları tele atacağım ama bende ki quick office fazla işe yaramıyor. bazı dosyaları açmıyor ve biraz hantal.
önerebileceğiniz ücretsiz bir android office uygulaması var mı? ya da officesuit 30-40 mb lık pdf leri açar mı?
KV Pusu ya bakıyor babam. Bende göz misafiri oldum. Hani efektler yok yani. Adamı elinden vurdu yarayı geçtim kan bile yok. Hala bitmedi![]()
Onu da yapamıyorlar. Kore'den ÇalmaBiz aşk konusundan başka dizi,film vs yapamıyoruz daha doğrusu yapmak istemiyoruz yıllardır eli ayağı doğru düzgün bir aksiyon filmimiz yok maalesef![]()
Onu da yapamıyorlar. Kore'den Çalmadizi bile adam gibi değil. Uğraşı yok. Haftada bi çıkınca napsınlar. Gavurlar sezonda 20 bölüm yapıyor, deli gibi izleniyor.
gavurlar farklı güzel şeyler yapıyor onun için izleniyor.
bizim tv sektöründe "aşk" konulu diziden başka çeşit dizi yapan var mi ? yok. yapılsa izlenir de işte.
mesela geçen sene 20 dakika'ya bakmıştım gayet güzel bir diziydi bence. tabi aşk yokmuydu vardı o her dizide var ama en azından farklı bir şeyler vardi![]()
Aşk olayı her dizide var ama abartılı değil bizde %20 aksiyon %10 polisiye %70 aşk ve bizim için aksiyon filmi anlayışı
Bir doktorlar dizisi vardı de mi![]()
Bir Blacklist dizisini, sherlocku türk dizileriyle karşılaştırmam bile. Breaking bak filan zaten kıyas kabul etmez.
Bizimkiler bari bunların kopyasını çekse de başlasalar adam gibi.
Youtubede görüntülenme sayısı neye göre artıyor? Mesela ben 10 defa F5 yapıp izledim +10 mu yoksa +1 mi olur? İnternette araştırdım ama herkes bir şey diyor kesin bilen var mi? Ben ip numarasına göre diye biliyorum ama...