Bilkent üniversitesi.
Bilkent basli basina bir sehir yeryuzundeki cennet valla o kadar yol çekilir

Bilkent üniversitesi.
Benim kuzenimde okuyor %100 burslu olarak Üniversite 2 sanırım Elektrik Elektronik Mühendisi diye biliyorum .Bilkent üniversitesi.
Biraz da yakın olaymış iyiymiş ama yine de memnunum sorun yok.Sen hangi okul?Bilkent basli basina bir sehir yeryuzundeki cennet valla o kadar yol çekilir![]()
Ben son sınıf inşallah bu sene bitircem.ben de elektrik elektronik ama %75 benimki.Napıyonuz arkadaşlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Benim kuzenimde okuyor %100 burslu olarak Üniversite 2 sanırım Elektrik Elektronik Mühendisi diye biliyorum .
Biraz da yakın olaymış iyiymiş ama yine de memnunum sorun yok.Sen hangi okul?
Ben son sınıf inşallah bu sene bitircem.ben de elektrik elektronik ama %75 benimki.
Biliyorum %100 e özel o ayrıcalıkBizim kuzen burs aldığı için 6 yılda falan bitiririm diyo notlara göre parada kesilmiyormuş 500 tl civarı para veriyo okul yurt bedava falan ne güzel![]()
Biraz da yakın olaymış iyiymiş ama yine de memnunum sorun yok.Sen hangi okul?
Ben son sınıf inşallah bu sene bitircem.ben de elektrik elektronik ama %75 benimki.
bölüm ?Ankara Üniversitesi benim
Hukuk iyi bölümdür benim babam da hukukçu.
Hukuk iyi bölümdür benim babam da hukukçu.
Cattik yemin ediyorum bir yildir daha kimseyle tartismaya girmemistim siftahim hayirli olsun
Hayırlı olsun ben de forumda açılışı yaptım sayılır 5 6 mesajım silindiCattik yemin ediyorum bir yildir daha kimseyle tartismaya girmemistim siftahim hayirli olsun
Cattik yemin ediyorum bir yildir daha kimseyle tartismaya girmemistim siftahim hayirli olsun
Tapatalkten resim eklemek zormuş..
Resim ekleyim dedim kabul etmedi.
Babamdan tekne istedim kagittan yapti verdi su an 10 kurus tanesi satiyorum![]()
Babamdan tekne istedim kagittan yapti verdi su an 10 kurus tanesi satiyorum![]()
Köpük çıkartıyo mu![]()
bizim de tekneyle alakalı babamız yok ki![]()
Haberturk izleyin derim komedi videolar yayinlandi az once![]()
En cok ufleyince arkasinda cikan o dalgayi seviyorum
baban da en çok senle dalga geçmeyi seviyo heralde, anlayamayız onu![]()
hem de neHaberturk izleyin derim komedi videolar yayinlandi az once![]()
En cok ufleyince arkasinda cikan o dalgayi seviyorum