• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilkent basli basina bir sehir yeryuzundeki cennet valla o kadar yol çekilir :)
Biraz da yakın olaymış iyiymiş ama yine de memnunum sorun yok.Sen hangi okul?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Napıyonuz arkadaşlar

Benim kuzenimde okuyor %100 burslu olarak Üniversite 2 sanırım Elektrik Elektronik Mühendisi diye biliyorum .
Ben son sınıf inşallah bu sene bitircem.ben de elektrik elektronik ama %75 benimki.

Biraz da yakın olaymış iyiymiş ama yine de memnunum sorun yok.Sen hangi okul?

Ben son sınıf inşallah bu sene bitircem.ben de elektrik elektronik ama %75 benimki.

Bizim kuzen burs aldığı için 6 yılda falan bitiririm diyo notlara göre parada kesilmiyormuş 500 tl civarı para veriyo okul yurt bedava falan ne güzel :D

Geçen 3 gün yaşındaki çocuğu severken yerim seni dedim, aç mısın diye sordu bana:)
Evet açım seni yiyecem deyince de ben de seni yerim o zaman deyip yanağımı ısırmaya çalıştı:)

Cattik yemin ediyorum bir yildir daha kimseyle tartismaya girmemistim siftahim hayirli olsun

Aslında buna gerek kalmayacak ama PC telin hotspotuna bağlanmıyor mecbur tapatalk işte

Bugün işim yoktu canım sıkılınca film izleyeyim dedim ve hemen gözüme shutter island takıldı izledim ama olsun tekrar izleyeyim dedim ve izledim dedim ki: adamlar yapmış abi ayrıca filmde beni en çok etkileye sahne ise sondaki canavar olarak yaşamak mı iyi bir insan olarak ölmek mi sahnesiydi

Babamdan tekne istedim kagittan yapti verdi su an 10 kurus tanesi satiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...