Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
telefonda ikiside çalışan kulaklık laptopta tek olarak çalışıyor. çözemedim...
insanı asıl dinç tutan budur. bir amacın, uğraşın yoksa o zaman gençliğinin önemi yoktur.İnsanları yaşlandıran hayattaki isteklerimizi yerine getirmek için verdiğimiz uğraş YGS ye 1 ay kaldı hayırlısıyla kurtulsaydım![]()
sadece YGS ile bitmiyor ki. o bitiyor LYS başlıyor.İnsanları yaşlandıran hayattaki isteklerimizi yerine getirmek için verdiğimiz uğraş YGS ye 1 ay kaldı hayırlısıyla kurtulsaydım![]()
dostum sende flappy bird güç tasarrufunda kasıyormu ?Teşekkürler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
S3 te şuan 4.1.2 kullanan tek ben miyim acaba
telefonda ikiside çalışan kulaklık laptopta tek olarak çalışıyor. çözemedim...
onları denedimBenim kulaklığı masaüstüne takınca öyle olmuştu biraz ittirince veya çevirirce düzelmişti.
ses driverine gir orda ses çıkışı monodur stereo yap düzelironları denedimmalesef olmadı. az taktım çevirdim kıvırdım vs vs olmadı. telde sorunsuz.
Öyle ancak sürekli bir maraton içerisindesin ve bu sene hayatımı yaşamadım diyebilirim okuldan eve evden dershane dershaneden staj başka bişey yok işallah hayırlısıyla biterinsanı asıl dinç tutan budur. bir amacın, uğraşın yoksa o zaman gençliğinin önemi yoktur.
Hocalar felan hikaye sınav stresi yeter kardeşimsadece YGS ile bitmiyor ki. o bitiyor LYS başlıyor.
insanın strese gireceği yoksa da piskopata bağlayan hocalar sağolsunlar![]()
dostum sende flappy bird güç tasarrufunda kasıyormu ?ben güncelleyince düzeldi sende güncelle baya hızlandı:thumbup1:
realtek audio'ya girdim stereo.ses driverine gir orda ses çıkışı monodur stereo yap düzelir
aynen yavaş uçuyor ama 4 çekirde 1.4 ghz işlemci var bu boktan oyuna yetmicek neye yetcek arkide galaxy ace var güç tasarrufunda kasmıyor bende kasıyoGüç tasarrufu modunda kasma değilde kuş biraz yavaş uçuyor( adı üstünde güç tasarrufu olsun o kadar
)
4.3 ilk çıktığı zamanlarda yüklemiştim ve sorunlarından dolayi baya soğumuştum şimdi de yüklemeye üşeniyorum OTA üzerinden güncelleyebilsem direk yapıcam güncellemeyi ama yapamıyorum ve biraz ugrasmak gerekecek yüklemek için![]()
ana ses var orda onu ortaya getir denerealtek audio'ya girdim stereo.
ortadaaynen yavaş uçuyor ama 4 çekirde 1.4 ghz işlemci var bu boktan oyuna yetmicek neye yetcek arkide galaxy ace var güç tasarrufunda kasmıyor bende kasıyorezillik ya dalga konusu oldu benm s3
güncellemeyi kesinlikle yükle ram kullanımı azaldı arayüz hızlandı (güç tasarrufunda kasmıyor
) güncellemeden dolayı mı bilmiyorum ama şarj daha çabk bitiyo gibi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ana ses var orda onu ortaya getir dene![]()
valla orada biyerde bi ayar istiyo ama bilemedim kurcalamaya devamortadaaz biraz ayar biliyorum. acemi değilim de hani daha önce yapmazdı hiç. birkaç gündür böyle laptop. ayarlar normal. başka kulaklıkla da denedim aynı.
yani türkçe olarakmacos 9.1 pentium işlemcili pcye nasıl tepki verir deneyine çok az kaldı denek makina çok eski çoğu akıllı telde ram olsun cpu olsu onu tokatlar ...
bu macos 9.1 ibook g3 sayesinde buldum daha eskisi varsa yazın makina antika.
dostum ne dedin anlamadım ama iyi bişi olsa gerek :mrgreen:macos 9.1 pentium işlemcili pcye nasıl tepki verir deneyine çok az kaldı denek makina çok eski çoğu akıllı telde ram olsun cpu olsu onu tokatlar ...
macos 9.1 pentium işlemcili pcye nasıl tepki verir deneyine çok az kaldı denek makina çok eski çoğu akıllı telde ram olsun cpu olsu onu tokatlar ...
bu cümleyi anlamadım :clap:bu macos 9.1 ibook g3 sayesinde buldum daha eskisi varsa yazın makina antika.
Çoluk çocuğu admin yapıyolar öyle oluyorArka arkaya 4 kere hs attım diye oyundan kicklendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Bu teknoloji Fiyatları uçmuş yav, 1 tb 2.5 luk HDD alayım dedim elden, bugün lazım oldu, hep 200 üstü. Bi de reyondaki bu fiyat iyi diyor. 4 tane HDD'm var, bırak da ben karar vereyim.
Aynen hdd alınmaz ancak çok fazla kapasite arıyosan harici disk le ssd al ikisini kullan![]()
İş paraya bakarve 199 lira ile m3 1 tb.
Kaç rpm?
Yazmıyor, sanırsam 5200 ama aciliyetten alıyorum. Mesele 1tb 3.0 olması.