Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
telefonda ikiside çalışan kulaklık laptopta tek olarak çalışıyor. çözemedim...

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İnsanları yaşlandıran hayattaki isteklerimizi yerine getirmek için verdiğimiz uğraş YGS ye 1 ay kaldı hayırlısıyla kurtulsaydım :angry:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İnsanları yaşlandıran hayattaki isteklerimizi yerine getirmek için verdiğimiz uğraş YGS ye 1 ay kaldı hayırlısıyla kurtulsaydım :angry:
sadece YGS ile bitmiyor ki. o bitiyor LYS başlıyor.
insanın strese gireceği yoksa da piskopata bağlayan hocalar sağolsunlar :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
insanı asıl dinç tutan budur. bir amacın, uğraşın yoksa o zaman gençliğinin önemi yoktur.
Öyle ancak sürekli bir maraton içerisindesin ve bu sene hayatımı yaşamadım diyebilirim okuldan eve evden dershane dershaneden staj başka bişey yok işallah hayırlısıyla biter
sadece YGS ile bitmiyor ki. o bitiyor LYS başlıyor.
insanın strese gireceği yoksa da piskopata bağlayan hocalar sağolsunlar :)
Hocalar felan hikaye sınav stresi yeter kardeşim

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
dostum sende flappy bird güç tasarrufunda kasıyormu ? :D ben güncelleyince düzeldi sende güncelle baya hızlandı:thumbup1:

Güç tasarrufu modunda kasma değilde kuş biraz yavaş uçuyor :) ( adı üstünde güç tasarrufu olsun o kadar :D )
4.3 ilk çıktığı zamanlarda yüklemiştim ve sorunlarından dolayi baya soğumuştum şimdi de yüklemeye üşeniyorum OTA üzerinden güncelleyebilsem direk yapıcam güncellemeyi ama yapamıyorum ve biraz ugrasmak gerekecek yüklemek için :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Güç tasarrufu modunda kasma değilde kuş biraz yavaş uçuyor :) ( adı üstünde güç tasarrufu olsun o kadar :D )
4.3 ilk çıktığı zamanlarda yüklemiştim ve sorunlarından dolayi baya soğumuştum şimdi de yüklemeye üşeniyorum OTA üzerinden güncelleyebilsem direk yapıcam güncellemeyi ama yapamıyorum ve biraz ugrasmak gerekecek yüklemek için :)
aynen yavaş uçuyor ama 4 çekirde 1.4 ghz işlemci var bu boktan oyuna yetmicek neye yetcek arkide galaxy ace var güç tasarrufunda kasmıyor bende kasıyo :P rezillik ya dalga konusu oldu benm s3 :) güncellemeyi kesinlikle yükle ram kullanımı azaldı arayüz hızlandı (güç tasarrufunda kasmıyor :) ) güncellemeden dolayı mı bilmiyorum ama şarj daha çabk bitiyo gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

realtek audio'ya girdim stereo.
ana ses var orda onu ortaya getir dene :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
aynen yavaş uçuyor ama 4 çekirde 1.4 ghz işlemci var bu boktan oyuna yetmicek neye yetcek arkide galaxy ace var güç tasarrufunda kasmıyor bende kasıyo :P rezillik ya dalga konusu oldu benm s3 :) güncellemeyi kesinlikle yükle ram kullanımı azaldı arayüz hızlandı (güç tasarrufunda kasmıyor :) ) güncellemeden dolayı mı bilmiyorum ama şarj daha çabk bitiyo gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ana ses var orda onu ortaya getir dene :)
ortada :) az biraz ayar biliyorum. acemi değilim de hani daha önce yapmazdı hiç. birkaç gündür böyle laptop. ayarlar normal. başka kulaklıkla da denedim aynı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
macos 9.1 pentium işlemcili pcye nasıl tepki verir deneyine çok az kaldı denek makina çok eski çoğu akıllı telde ram olsun cpu olsu onu tokatlar ...
bu macos 9.1 ibook g3 sayesinde buldum daha eskisi varsa yazın makina antika.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
macos 9.1 pentium işlemcili pcye nasıl tepki verir deneyine çok az kaldı denek makina çok eski çoğu akıllı telde ram olsun cpu olsu onu tokatlar ...
yani türkçe olarak :D ilginç adamsın vesselam.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
dostum ne dedin anlamadım ama iyi bişi olsa gerek :mrgreen:

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Neyini anlamadınız yahu bunun . Adam Mac OS 9.1 i Pentium işlemcili pc de nasıl tepki vereceğini deneyecekmiş. Mac Os 9.1 den daha eski varmı diye sormuş ( ? ) :)

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arka arkaya 4 kere hs attım diye oyundan kicklendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu teknoloji Fiyatları uçmuş yav, 1 tb 2.5 luk HDD alayım dedim elden, bugün lazım oldu, hep 200 üstü. Bi de reyondaki bu fiyat iyi diyor. 4 tane HDD'm var, bırak da ben karar vereyim.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen hdd alınmaz ancak çok fazla kapasite arıyosan harici disk le ssd al ikisini kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...