Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben pek tat alamadıydım o filmden. ama elemanı batmanden severim.

Ben de zaten eleman için izledim yoksa benim gözümde IMDB puanını hak etmiyor elemanıda ilk batman de izleyince Hulusi Kentmen'in amerikan versiyonu olarak düşündüm sonra bu filmde hapçı ve beethoven hayranı psikopat olarak görünce şok a uğradım ama döktürmüş filmde

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arada bi iki kavanoz nutella götürüyor, hatta evde merdiven altı üretimi bile var :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bugün sabah eti az pişmiş bir kuşbaşı pide, ikindiye doğru bi yarım adana dürüm, 3 lahmacun akşam da çamlıca tepesinde bi sahlep üstüne de kabak tatlısı :D valla hala ağzımda ne tat var be :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bugün sabah eti az pişmiş bir kuşbaşı pide, ikindiye doğru bi yarım adana dürüm, 3 lahmacun akşam da çamlıca tepesinde bi sahlep üstüne de kabak tatlısı :D valla hala ağzımda ne tat var be :D

Kabak tatlısı hariç iyi kabak tatlısı yerine künefe ya da lokmayı tercih ederim:) ağzım sulandı yav

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Kabak tatlısı hariç iyi kabak tatlısı yerine künefe ya da lokmayı tercih ederim:) ağzım sulandı yav
onlarda olur. ama kabak tatlısını eskiden ( 3-5 sene önce ) yemezdim pek. ama sonradan baya hoşuma gitmeye başladı. kendim alıp denedim de evde. arada ayran filan da vardı :D

akşam akşam :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Kaptan yarim adana durum 3 lahmacun olmamis tam adana durum yemen lazimdi :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onlarda olur. ama kabak tatlısını eskiden ( 3-5 sene önce ) yemezdim pek. ama sonradan baya hoşuma gitmeye başladı. kendim alıp denedim de evde. arada ayran filan da vardı :D

akşam akşam :D

Ayran ve tatlı:D O da iyimiş ayranın yerine iyi demlenmiş tavşan kanı kıvamında büyük bardak çay gider:) tabi bir kaç şeker olsun şimdi çay mı demlesem canım çekti

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konu başlığı yemekteyiz olarak degisebilir mi rica etsem :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
şu an söyledim ve rahatladım yani :D o değil de 4 gün sonra % 50 indirim var çiğköfte de. cumartesi de arkadaşlarla yapacaz. fotoları atarım
:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@Ahbârî evet yeniyim artık mesaj atmam lazım çoğalsın :D

önce bi tanışma başlığı açarsan hani iyi olur. böyle girince birden olmuyor araya :) mesaj kasıp napacan. bi artısı mı varmış forumda?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Çiğ köfteden bahsedilince arkadaş geldi aklıma adam hergün çiğ köfte yiyor. :D

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burdan telefonumla ilgili paylaştığım bir problemde bana yardımcı ol(an)mayan herkese tşk ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...