- Reaksiyon puanı
- 671
Leon filmi başyapıttır bana göre..
ben pek tat alamadıydım o filmden. ama elemanı batmanden severim.
Niyeki [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi rejimde mi?
Dikkat etmek lazım sağlığa.. yoksa bu boğazla mazallah..![]()
Evolve "Happy Hunting" Trailer
[video=youtube;EOAVNXlOdm8]https://www.youtube.com/watch?v=EOAVNXlOdm8[/video]
arada bi iki kavanoz nutella götürüyor, hatta evde merdiven altı üretimi bile var![]()
arada bi iki kavanoz nutella götürüyor, hatta evde merdiven altı üretimi bile var![]()
kardeş, tanışamadık senle. yenisin galiba
onun kadar değilBen de severim nutella'yı![]()
hocam yapma gece gece yavBi cig kofte olsa da yesek yav
bugün sabah eti az pişmiş bir kuşbaşı pide, ikindiye doğru bi yarım adana dürüm, 3 lahmacun akşam da çamlıca tepesinde bi sahlep üstüne de kabak tatlısıvalla hala ağzımda ne tat var be
![]()
hocam yapma gece gece yav![]()
onlarda olur. ama kabak tatlısını eskiden ( 3-5 sene önce ) yemezdim pek. ama sonradan baya hoşuma gitmeye başladı. kendim alıp denedim de evde. arada ayran filan da vardıKabak tatlısı hariç iyi kabak tatlısı yerine künefe ya da lokmayı tercih ederimağzım sulandı yav
bugün sabah eti az pişmiş bir kuşbaşı pide, ikindiye doğru bi yarım adana dürüm, 3 lahmacun akşam da çamlıca tepesinde bi sahlep üstüne de kabak tatlısıvalla hala ağzımda ne tat var be
![]()
uyuyamamak niyeValla gecen gittik abimle yarim kilo aldik sohbet muhabbet sahibide genc ancak dondum baktim abim gommus cig kofteyi hala icimde sizliyorbirde 12-1 gibi gideriz hep sonra uyuyamayiz
![]()
uyuyamamak niye![]()
yarım adana kardeşimden kaldı. gerisini yiyemediKaptan yarim adana durum 3 lahmacun olmamis tam adana durum yemen lazimdi![]()
bana dokunmaz yani gece filan da. yer, ayranımı içer yatarımÇiğ kofte gec saatte yiyince mideler iflas![]()
onlarda olur. ama kabak tatlısını eskiden ( 3-5 sene önce ) yemezdim pek. ama sonradan baya hoşuma gitmeye başladı. kendim alıp denedim de evde. arada ayran filan da vardı
akşam akşam![]()
ayran lahmacun yanındaAyran ve tatlıO da iyimiş ayranın yerine iyi demlenmiş tavşan kanı kıvamında büyük bardak çay gider
tabi bir kaç şeker olsun şimdi çay mı demlesem canım çekti
önce bi tanışma başlığı açarsan hani iyi olur. böyle girince birden olmuyor araya@Ahbârî evet yeniyim artık mesaj atmam lazım çoğalsın
Afiyet olsunşu an söyledim ve rahatladım yanio değil de 4 gün sonra % 50 indirim var çiğköfte de. cumartesi de arkadaşlarla yapacaz. fotoları atarım
![]()