[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi rejimde ise ben kebapları yemeye başlıyorum 

Aynen, yine bir şeyleri engelleyeceğim o olacak. Kapatsam da onunla ilgili bağlantıları indiriyor.Şu yan tarafta F5 haber denen zımbırtı daha önceden var mıydı bilmiyorum yeni fark ettim ben, forum içinde sayfalardaki sörf hızımı yavaşlatıyor sanki..
![]()
Arena-TR'de R10 gibi oyun olmuş artık. Kafalarına göre ban atıyolar Kaç haftadır ne upload yaptım ne de Download, onu geçtim Arena-TR'de hiç fake upload yapmadım. 39 GB Uploadım vardı en son.
Geçmiş olsun dostum.
Dur bakalım henüz erken mail attım. Eğer salamazlarsa hesabı komple sildiririm.Zaten kullanmıyordum ki Arena-TR'yi. Eski torrentlere seed gerekiyordu orada.
Hani haksız yere ban atmak ne onu anlamadım, aynısını R10'da yapmıştı hatırlıyorum.
Bu mesajımdan sonra Twitter'da burcumla ilgili bunu görmekKonunun açılış tarihine baktım da sene 2007 ; 4-5. sınıfları okuduğum yıl, ilkokul öğretmenim , arkadaşlarım , anılarım , o seneler şu anda oturduğumuz evimizi yap(tır)ıyorduk her hafta sonunu heyecanla beklerdim evimizin inşaatına gideceğiz diye , servis şoförüm Talat Amca da geldi aklıma üç kardeş aynı serviste gidip geliyorduk okula ramazanda genellikle iftara yetişemiyorduk fırından sıcak ramazan pidesi alıp dağıtıyordu servise çantalarımızdaki sularımızla yiyorduk . Ne güzel günlerdi . Ne ara büyüdük şimdi üniversiteye gideceğiz. O günlerde kalsaydık keşke . İnşallah ileride de bu günler için öyle demem .
Herkese iyi geceler![]()
Uyku düzeni denen bişey kalmadı
Bir gün şeytana uyacağım!