Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi rejimde ise ben kebapları yemeye başlıyorum :P

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çabalarsın, ona hiç kimseye davranmadığın gibi davranırsın, gözünden akacak tek damla yaşa dünyayı yıkacak gibi hissedersin kendini, onu el üstünde tutarsın, her dakika yüzünü güldürmek istersin. Ve gün gelir, sadece bitti der. İşte o an dizlerinin bağları çözülür, ellerin senin iradeni reddeder ve titremeye başlar. Kalbinse sanki birisinin avucunda can çekişiyormuşcasına sıkılır. Adeta yıkılırsın.

Dedem anneannem vefat ettiğinde demişti ki; "Kimseyi Allah'ın önüne geçirecek kadar sevmeyeceksin"

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
win power 300watt psu can çekişiyor her an gidecek gibi şimdi işin yoksa yenisini ara buna :
crea_e9.jpg

buna değer mi?

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İki gündür doğru düzgün uyumuyorum yav. Sersemledim iyice

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
filmi tek başıma ben seslendirsem daha iyi seslendirirdim :P

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Şu yan tarafta F5 haber denen zımbırtı daha önceden var mıydı bilmiyorum yeni fark ettim ben, forum içinde sayfalardaki sörf hızımı yavaşlatıyor sanki..
Aynen, yine bir şeyleri engelleyeceğim o olacak. Kapatsam da onunla ilgili bağlantıları indiriyor.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şu sağ daki f5 haber sadece spor haberleri mi?
nerde benim adblock :P

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ey3ka0.png

Arena-TR'de R10 gibi oyun olmuş artık. Kafalarına göre ban atıyolar Kaç haftadır ne upload yaptım ne de Download, onu geçtim Arena-TR'de hiç fake upload yapmadım. 39 GB Uploadım vardı en son.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
ey3ka0.png

Arena-TR'de R10 gibi oyun olmuş artık. Kafalarına göre ban atıyolar Kaç haftadır ne upload yaptım ne de Download, onu geçtim Arena-TR'de hiç fake upload yapmadım. 39 GB Uploadım vardı en son.

Geçmiş olsun dostum.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geçmiş olsun dostum.

Dur bakalım henüz erken mail attım. Eğer salamazlarsa hesabı komple sildiririm. :D Zaten kullanmıyordum ki Arena-TR'yi. Eski torrentlere seed gerekiyordu orada. :D Hani haksız yere ban atmak ne onu anlamadım, aynısını R10'da yapmıştı hatırlıyorum.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Konunun açılış tarihine baktım da sene 2007 ; 4-5. sınıfları okuduğum yıl, ilkokul öğretmenim , arkadaşlarım , anılarım , o seneler şu anda oturduğumuz evimizi yap(tır)ıyorduk her hafta sonunu heyecanla beklerdim evimizin inşaatına gideceğiz diye , servis şoförüm Talat Amca da geldi aklıma üç kardeş aynı serviste gidip geliyorduk okula ramazanda genellikle iftara yetişemiyorduk fırından sıcak ramazan pidesi alıp dağıtıyordu servise çantalarımızdaki sularımızla yiyorduk . Ne güzel günlerdi . Ne ara büyüdük şimdi üniversiteye gideceğiz. O günlerde kalsaydık keşke . İnşallah ileride de bu günler için öyle demem .
Herkese iyi geceler :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Dur bakalım henüz erken mail attım. Eğer salamazlarsa hesabı komple sildiririm. :D Zaten kullanmıyordum ki Arena-TR'yi. Eski torrentlere seed gerekiyordu orada. :D Hani haksız yere ban atmak ne onu anlamadım, aynısını R10'da yapmıştı hatırlıyorum.

Hee hemen pes etmiyorsun yani. İyi iyi hakkini ara bakim :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Konunun açılış tarihine baktım da sene 2007 ; 4-5. sınıfları okuduğum yıl, ilkokul öğretmenim , arkadaşlarım , anılarım , o seneler şu anda oturduğumuz evimizi yap(tır)ıyorduk her hafta sonunu heyecanla beklerdim evimizin inşaatına gideceğiz diye , servis şoförüm Talat Amca da geldi aklıma üç kardeş aynı serviste gidip geliyorduk okula ramazanda genellikle iftara yetişemiyorduk fırından sıcak ramazan pidesi alıp dağıtıyordu servise çantalarımızdaki sularımızla yiyorduk . Ne güzel günlerdi . Ne ara büyüdük şimdi üniversiteye gideceğiz. O günlerde kalsaydık keşke . İnşallah ileride de bu günler için öyle demem .
Herkese iyi geceler :)
Bu mesajımdan sonra Twitter'da burcumla ilgili bunu görmek

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İyi geceler yazıp yatacaktim bi baktim saat 5 olacak :d
Hayırlı sabahlar deyip zıbarayim...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir gün şeytana uyacağım!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Diyor işte bir şeyler. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gözümü bi açtım. hoca sela veriyor :) ilk defa bu kadar uyudum. :P
ışık hızı moduna geçtim hemen :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] hocam senin bir programın vardı. Fare işaretinin üstüne geldiği yerdeki rengin hex renk kodunu veriyordu. O program hala sende mi acaba eyedropper diye bir program buldum dün işime yaradı ama gereksiz yere setup kurdurdu beğenmedim. Senin programı bir yere alayım dursun eğer sende varsa hala... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...