• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan Tsubasa'yı izliyorum da eleman bi gol attı 3 bölüm boyunca o golü izledim...

BfV2y7EIMAAhNWV.jpg

Şuan ben :D

Geceniz hayrolsun dostlar...

senelerdır 4ten asagı yatamıyorum benım hastalıgım nedır

Biyolojik saatin karışmış herhalde. Düzenden memnunsan sorun yok, memnun değilsen her gün 12de yatağa girerek bünyeyi alıştırmak lazım.
Mesela ben tatil-okul arası geçişlerde zorlanırım. Tatillerde gece geç yatmaya alışırım. Okullar açılıp erken yatınca birkaç gün saatlerce yatakta debelenirim en sonunda düzen oturur.

Biyolojik saatin karışmış herhalde. Düzenden memnunsan sorun yok, memnun değilsen her gün 12de yatağa girerek bünyeyi alıştırmak lazım.
Mesela ben tatil-okul arası geçişlerde zorlanırım. Tatillerde gece geç yatmaya alışırım. Okullar açılıp erken yatınca birkaç gün saatlerce yatakta debelenirim en sonunda düzen oturur.
yorumun için sagol

Telefonda taksite çözüm bulunmuş : X mağaza size taksitle hediye kartı satıyor ve siz bu hediye kartını kullanarak istediğinizi alıyorsunuz :D

http://m.mynet.com/index.htm#http://www.mynet.com/haber/iphone/guncel/taksitsiz-cep-telefonunda-inanilmaz-yontem-1023165-1

2 haftalık umre ziyaretimden yeni dönüp çayımı yemeğimi alıp forma bir göz atıyım dedim 2 haftadan beri hiç uğramadığımdan umarım önemli bir şey kaçırmamışımdır ve herkesin keyfi yerindedir :)

(ç)alıntı: blackdown'dan.
Umre ziyaretinizi Allah kabul etsin.
3,5'' ide hdd almak ne zor olmuş ikinci el 8,4Gb 10TL diyorlar ben 3TL vereyim diyecektim 10lira diye diretti 20gb 10lira nasıl? samsung markası
umre ziyaretine giden herkesin ziyaretini Allah c.c kabul etsin.

MSG revengance oynayan var mı? oyun deli etti beni. savunma yapılmaz mı ya? yok şuna basacan yok şöyle edecen, çok denedim yapamadım. silecem herhalde.

Kanal T neymiş be ya :mrgreen: tivibu'da denk geldik. hele şimdi canlı yayın :D

Forumun şu bildirimleri düzelmedi gitti.

Alıntı var diyor. ta ne zamanki şeyi gösteriyor. ne zaman düzelecek acaba?

Dün C'de 5.5 gb boş yer vardı. Şuan 1.4 :confused1: Aradaki farkın nereye gittiği hakkında bilgisi olan var mı ? Pc ye herhangi birşey yüklemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...