• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S4 note 3 htc one iphone 5s falan hikaye discovery elite i okudum da mukemmel olmus

Allah kahretsin seni avea! Geçtiğim güne lanet olsun ya. Vodafone'a geri dönüyorum l*n. 3 kuruş fazla olsun adam gibi çeksin!

Telfonu benım gıbı yere vurmadan gec:)
Bende suprız kampanya kovalıyorum buldugum anda gecıcem

Ya vizelerim iyiyken finallerde çıkan sorular beni bitirdi. :D

Psikoloji dersine neredeyse her boş vaktimde baktım, çalıştım. Ama o sorular nereden çıktı hala bilmiyorum. :D

Sırf bunlar yüzünden pazar günkü sınavlara da bakmadan gittim. :P

Büt olaydı hepsini geçerdim de işte seneye kaldı.

Bende büt de var ama bi işe yaramıyo. Kalan dersi baya düşük notla bırakıyorum, prensip meselesi :dirol:
7 dersin ikisi kaldı işte

Bu üniversite iki senede bitecek arkadaş! :D

Red Alert 2 oynayayım dedim, indirip yükledim. Bilgisayar açmadı la. Artık ne kadar eskiyse

şu skyrim denilen oyun nasıl bişey? oynayan var mı?

Oyun dünyasının en kusursuz oyunların birisidir.Bir süpriz olmazsa The Elder Scrolls serisinin son oyunu.
Açık bir dünyada serbest oynanış imkanı ile bağımlılık yapan bir oyun. Hele birde Türkçe yamayı kurarsanız Daha da bağlayıcı oluyor :)

Oyun dünyasının en kusursuz oyunların birisidir.Bir süpriz olmazsa The Elder Scrolls serisinin son oyunu.
Açık bir dünyada serbest oynanış imkanı ile bağımlılık yapan bir oyun. Hele birde Türkçe yamayı kurarsanız Daha da bağlayıcı oluyor :)
herhalde baya da bir vakit alan bişey gibi. aslında mmorpg denemiştim. çok vaktimi alırdı. bu online olmadığından güzel olur aslında. denesem mi diye düşünüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ve sanırsam seri oyun olduğu için şimdi bunla başlasam oturmayacak gibi. bi de baya zaman alıyormuş. vazcaydım gibi :D

Sürekli harddiskte sorun var diyen Windows'a inat bozulana kadar kullan.

internetim hızdan uçuyor. bi film izleyelim dedik. 2 sn ilerliyo. 10 sn durup yükleme yapıyo. :cursing:

Valla giyecek almiyorum aldigim butun parayi teknoloji ve yemege harciyorum çulsuz oldum iyice

%80 oanlı bitter çikolata yedik sonunda [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi duy sesimi :D

ama içimi yaktı, yanıyom :D

%80 oanlı bitter çikolata yedik sonunda @friendly abi duy sesimi :D

ama içimi yaktı, yanıyom :D

Bitter çikolatayı herkes sevmez ve yemez.. Aç karnına yersen mideni yakabilir. tok karnına çayla birlikte de çok iyi gider.. :)

Ama senin durum farklı, içinin yanmasının sebebi o sallama çaydır.. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...