aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Adeta bir pazar akşamı!
40 bekledik gelmedi hocam ben kaldım. Sen geçersin inş.Ben onu bile alamayacağım sanırım. Çok berbattı sorular ya. Bir de o kadar çalıştık.![]()
Allah kahretsin seni avea! Geçtiğim güne lanet olsun ya. Vodafone'a geri dönüyorum l*n. 3 kuruş fazla olsun adam gibi çeksin!
)))
Sankı bana bıyerden tanıdık gelıyor bu ısyan
40 bekledik gelmedi hocam ben kaldım. Sen geçersin inş.![]()
Çoğundan kalacağım ama seneye hallederim artık.![]()
onu [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]'a soracaksın hocamşu skyrim denilen oyun nasıl bişey? oynayan var mı?
Kısaca özetlemek gerekirse : Serbest dünya, rol yapma oyunudur.sormuş oldukbugün online versiyonunun videosunu gördüm. film gibiydi. warcraft halt etmiş dedim. normali hakkında gameplay videolarına baktım ama pek anlamadım. ilginç bişeydi.
wikiden filan okudum. bir kaç inceleme izledim de bana oynayan biri lazımKısaca özetlemek gerekirse : Serbest dünya, rol yapma oyunudur.![]()
şu skyrim denilen oyun nasıl bişey? oynayan var mı?
herhalde baya da bir vakit alan bişey gibi. aslında mmorpg denemiştim. çok vaktimi alırdı. bu online olmadığından güzel olur aslında. denesem mi diye düşünüyorum.Oyun dünyasının en kusursuz oyunların birisidir.Bir süpriz olmazsa The Elder Scrolls serisinin son oyunu.
Açık bir dünyada serbest oynanış imkanı ile bağımlılık yapan bir oyun. Hele birde Türkçe yamayı kurarsanız Daha da bağlayıcı oluyor![]()
Valla giyecek almiyorum aldigim butun parayi teknoloji ve yemege harciyorum çulsuz oldum iyice
Sürekli harddiskte sorun var diyen Windows'a inat bozulana kadar kullan.
%80 oanlı bitter çikolata yedik sonunda @friendly abi duy sesimi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama içimi yaktı, yanıyom![]()
o öğlendi bi kereBitter çikolatayı herkes sevmez ve yemez.. Aç karnına yersen mideni yakabilir. tok karnına çayla birlikte de çok iyi gider..![]()
Ama senin durum farklı, içinin yanmasının sebebi o sallama çaydır..![]()