aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Çok cahilim, keşke ölsem.
Bitteri yiyince değil de ağızda hafif hafif eritince müthiş bir tad çıkıyor ortaya,siz çiğnediniz mi%80 oanlı bitter çikolata yedik sonunda @friendly abi duy sesimi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama içimi yaktı, yanıyom![]()
o zevkten mahrum kalır mıyızBitteri yiyince değil de ağızda hafif hafif eritince müthiş bir tad çıkıyor ortaya,siz çiğnediniz mi![]()
Aslında elementary OS denemeyi düşünüyorum ama bozulduktan sonra.pisi linux windowsun gidici olduğunu dediği hddler genelde sorunsuz çalışır.
Haklısın Windows 7 ve Vista'da sen kapatmazsan CIEP ile bilgilerini gönderiyorlarKapalı sistemden hayır gelmiyor aga en yakın zamanda linux'a geçicem. Linux özgürlüktür
Aslında elementary OS denemeyi düşünüyorum ama bozulduktan sonra.![]()
La bi' televizyon açim dedim, bal satanından başladı Xperia adıyla çakma S4 satanından bitti. Bu ne arkadaş, nerede bu Rtük?
Kardesim sen sadece flash tv izlemissin![]()
xperia adıyla s4 :laugh:La bi' televizyon açim dedim, bal satanından başladı Xperia adıyla çakma S4 satanından bitti. Bu ne arkadaş, nerede bu Rtük?
4 dil :laugh:Bu İlber Ortaylı'yı anlamak için en az 3 dil bilmek gerekiyor heralde![]()
Bestbuy daki refurbished, yani onarım görmüş cihaz
Bozuk değilse sıkıntı yok.Bestbuy daki refurbished, yani onarım görmüş cihaz![]()