Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
madoya kahvaltiya cagiriyorlar hayir ben onca parayi oraya bayilinca kahvalti nasil yiyim yani

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Okulu bitirdim, bedelli yapacak kadar para yok :D artık 6 ay yapacam galiba :)

Not ortalaman iyiyse ve askerlik hakkında güzel düşüncelerin varsa astek olmaya bak. Paranı alır mesai saatlerine uyarsın ama sıkıntısı var yinede.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
adı bilinmeyen... kısmına üye olmayan giremiyormuş %100 güvenli site.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
windows7 enterprise ingilizce iki tıkla türkçe yapmak enteresan onu önerdiğim çoğu kişi ingilizce diye istemezdi opsiyonel güncellemelerde türkçe dil paketi var halbuki 8.1 enterprise türkçe mi?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
şimdi onu kursam mı? grub2 bozulacak ubuntu ile konsoldan iki-üç kodla grub2'yi onarmak zahmetli...
7enterprise x64 kalan gün 59.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
GTA 4 EFLC La bu Yusuf'un bi' helikopter görevi vardı ne yapdıysam geçemedim, acayip sinir etti beni. :D

Şu panik ataktan nasıl kurturulum yav. Allah'ını seven yardım etsin. Kalple bozduö kafayı.

Hangi adamı yönetiyorsun Niko mu

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
adamlar escape plan diye film yapmışlar, karalıyorlar müslümanları. sizi de, filminizi de....

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hangi film öyle değil ki ya kendi propogandalarını yapıyorlar ya da karşı tarafın anti-propogandasını yapıyorlar
tamam, hollywood zaten belli ama bariz de böyle yapılmaz yani. ikisi de türk düşmanıydı zaten. müslümanlar da terörist gözlerinde. sövsem ban yiyecem, anladınız siz onu :cursing:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam, hollywood zaten belli ama bariz de böyle yapılmaz yani. ikisi de türk düşmanıydı zaten. müslümanlar da terörist gözlerinde. sövsem ban yiyecem, anladınız siz onu :cursing:

Müslümanlar onların oyununa geldikçe devam ederler terörist demeye maalesef

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Müslümanlar onların oyununa geldikçe devam ederler terörist demeye maalesef
hocam siyasete girmeyek o kadar da :) malum yani sonuç. "ve mekeru ve mekerallah..."

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Saçmalığa bak ya :cursing:

adam uyuşturucu karteli, üstüne hapiste, üstüne hain rolünde, üstüne Kuran istiyor vs vs. Subliminali filan aşmış bunlar...

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yazamıyorum bile rahatlamayı bırak.. Eskiden ilk okulda sınıfta herkes konuşur yaramazlık yapar suç hiç konuşmayana kalır şımarmayana kalırdı .. Geldik bu yaşımıza hala aynı işler devam birşeyi herkes yapar ben yapmam yine suçlu ben.. Olmaz olsun böyle düzen. Ama burada Kasımpaşacılık yapmak zorundayım malum aşağısı Kasımpaşa.Takmayacaksın bu devirde yoksa işin zor.

ben sizi bölmeyeyim..

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sanatı olan sanatçı sanatını gösteriyor; sanatı olmayan da ... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...