- Reaksiyon puanı
- 157
Atarsa 85 uleyn 

Atarsa 85 uleyn![]()
Hadi gözün aydinşehirlere gelmissin çabuk geçer diyeceğim de bende yazin yapcam askerliği
![]()
Yok anca gözüm Düzce olur 4 gün sonra
Sana bi tavsiye gelme![]()
Seçim hakkın var askerlik işlerini hallederken. Sana tavsiyem bedelli gelHadi yaa gelmeyim mipeki kısa dönem mi tavsiye edersin, rütbeli mi?
seçim hakkı oluyor mu
![]()
Seçim hakkın var askerlik işlerini hallederken. Sana tavsiyem bedelli gel![]()
uzun dönem mi? okul okuyosan bitir öyle gel. Yoksa 12 ay bitmez aga.Kararsızım ama belki uzun dönem gelebilirimsen bitirmissin darısı bana
![]()
uzun dönem mi? okul okuyosan bitir öyle gel. Yoksa 12 ay bitmez aga.
Sen bana takıl, ben ödemeyi planlayıp gidiyorum ama genelde elimi cebimi atmadan çıkıyorummadoya kahvaltiya cagiriyorlar hayir ben onca parayi oraya bayilinca kahvalti nasil yiyim yani
Sen bana takıl, ben ödemeyi planlayıp gidiyorum ama genelde elimi cebimi atmadan çıkıyorum![]()
Okulu bitirdim, bedelli yapacak kadar para yokartık 6 ay yapacam galiba
![]()
Ohh be üye oldum rahatladımSelamlar...
Hoşbuldum sağolunHoş Geldiniz.
Başaramadık hehehehadı bilinmeyen... kısmına üye olmayan giremiyormuş %100 güvenli site.
GTA 4 EFLC La bu Yusuf'un bi' helikopter görevi vardı ne yapdıysam geçemedim, acayip sinir etti beni.
Şu panik ataktan nasıl kurturulum yav. Allah'ını seven yardım etsin. Kalple bozduö kafayı.
Hangi adamı yönetiyorsun Niko mu
Gay Tony'deki bölümNiko'nun bölümünü indirmedim. Karakterin adı da Louis'di sanırım.
adamlar escape plan diye film yapmışlar, karalıyorlar müslümanları. sizi de, filminizi de....
tamam, hollywood zaten belli ama bariz de böyle yapılmaz yani. ikisi de türk düşmanıydı zaten. müslümanlar da terörist gözlerinde. sövsem ban yiyecem, anladınız siz onu :cursing:Hangi film öyle değil ki ya kendi propogandalarını yapıyorlar ya da karşı tarafın anti-propogandasını yapıyorlar
tamam, hollywood zaten belli ama bariz de böyle yapılmaz yani. ikisi de türk düşmanıydı zaten. müslümanlar da terörist gözlerinde. sövsem ban yiyecem, anladınız siz onu :cursing:
hocam siyasete girmeyek o kadar daMüslümanlar onların oyununa geldikçe devam ederler terörist demeye maalesef