Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vay be anaokul arkadaşımı lise de buldum. ;)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bitti ya finaller. İzmir'e bile geldim tatil başladı. :P

Daha pazartesi başladık, haftaya perşembe bitiyo benimkiler.

Yok mu ankarada olan, haftasonu buluşmaya gelin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vay be anaokul arkadaşımı lise de buldum. ;)
Ben birinci sınıftaki sıra arkadaşımı bulmuştum. Lisede aynı servisteydik. Adam hacettepe tıp a gitti şimdi :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ÜSD finali cumartesi idi benim aslında ama hoca pazartesi getirebilirsiniz dedi. Gerçi cumartesi olsa da guruptan arkadaş götürecekti ödevi ve yerime + koyacaktı. :)

İnş. ikinci yarı da böyle olur diyorum ben. :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Keşke benim de öyle olsa :( lisedeki en düşük notlarımı alıyorum neredeyse :(
okul notlarını önemseme. telafisi var. 1-2 saat fazla ders çalışsan rahat düzeltirsn. ama ygs/lys nin telafisi 1 sene :) onlara odaklan.

ben bazı ygs denemelerinde matta 25 net çıkarırken bazılarında (fem, pianalitik vs) 30-35 çıkarıyorum. duruma göre değişiyo yani. düşük gelince üzlme, yüksek gelincede sevinme.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yahu 1 aydır okulda bizimkiler çok güzel hareketler bunlar ı izliyorlar :hammer: :helpsmilie:
komikte değil. beni güldürmeyi bırak sinir ediyor. psikolojimi bozdular iyice. çgh yi görünce sinirlerim bozuluyo artık.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
yahu 1 aydır okulda bizimkiler çok güzel hareketler bunlar ı izliyorlar :hammer: :helpsmilie:
komikte değil. beni güldürmeyi bırak sinir ediyor. psikolojimi bozdular iyice. çgh yi görünce sinirlerim bozuluyo artık.
Katılıyorum sana :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
okul notlarını önemseme. telafisi var. 1-2 saat fazla ders çalışsan rahat düzeltirsn. ama ygs/lys nin telafisi 1 sene :) onlara odaklan.

ben bazı ygs denemelerinde matta 25 net çıkarırken bazılarında (fem, pianalitik vs) 30-35 çıkarıyorum. duruma göre değişiyo yani. düşük gelince üzlme, yüksek gelincede sevinme.

Okul notlarının düşük olduğuna bir şey dediğim yok okulda yapılan haksızlıklar canımı sıkıyor. Ygs*lysde de aynen katılıyorum . Sırf ödevler sınavlar yüzünden kaç gündür ders çalışamıyorum.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Bizde de medcezir + güneşi beklerken izliyorlar yahu evde televizyon mu yok !!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu facebook a gıcık oldum bir kızı eklemiş durduk yere o da kabul etmiş ne yapayım ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
MSG revengeance kurdum fakat ekran ayarlarında mı bir sıkıntı var yoksa nvidia ile mi açmadı bilemiyorum, çok takıldı. akıcı değildi.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Müziği sevdim ya ben. Ama 720p de daha iyi ses çıkıyor. :P
[video=youtube;VCL2AhB8AZQ]http://www.youtube.com/watch?v=VCL2AhB8AZQ[/video]

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] özelden yürü olm, ortalıkta konuşma böyle :D Yokluğu belli etme dışarıya :mrgreen::lol:

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çoluk çocuğa laf anlatmaktan bıktım usandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...