goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
finaller finaller...
finaller finaller...
Bitti ya finaller. İzmir'e bile geldim tatil başladı.![]()
Ben birinci sınıftaki sıra arkadaşımı bulmuştum. Lisede aynı servisteydik. Adam hacettepe tıp a gitti şimdiVay be anaokul arkadaşımı lise de buldum.![]()
ÜSD ne yav :blink:ÜSD finali cumartesi idi benim aslında ama hoca pazartesi getirebilirsiniz dedi. Gerçi cumartesi olsa da guruptan arkadaş götürecekti ödevi ve yerime + koyacaktı.
İnş. ikinci yarı da böyle olur diyorum ben.![]()
okul notlarını önemseme. telafisi var. 1-2 saat fazla ders çalışsan rahat düzeltirsn. ama ygs/lys nin telafisi 1 seneKeşke benim de öyle olsalisedeki en düşük notlarımı alıyorum neredeyse
![]()
Katılıyorum sanayahu 1 aydır okulda bizimkiler çok güzel hareketler bunlar ı izliyorlar :hammer: :helpsmilie:
komikte değil. beni güldürmeyi bırak sinir ediyor. psikolojimi bozdular iyice. çgh yi görünce sinirlerim bozuluyo artık.
okul notlarını önemseme. telafisi var. 1-2 saat fazla ders çalışsan rahat düzeltirsn. ama ygs/lys nin telafisi 1 seneonlara odaklan.
ben bazı ygs denemelerinde matta 25 net çıkarırken bazılarında (fem, pianalitik vs) 30-35 çıkarıyorum. duruma göre değişiyo yani. düşük gelince üzlme, yüksek gelincede sevinme.
ÜSD ne yav :blink:
yahu 1 aydır okulda bizimkiler çok güzel hareketler bunlar ı izliyorlar :hammer: :helpsmilie:
komikte değil. beni güldürmeyi bırak sinir ediyor. psikolojimi bozdular iyice. çgh yi görünce sinirlerim bozuluyo artık.
Bu bi işaret olmalı. Sen bu yoldan devam etŞu facebook a gıcık oldum bir kızı eklemiş durduk yere o da kabul etmiş ne yapayım ?
Bu bi işaret olmalı. Sen bu yoldan devam et![]()
Guzelse ben ekliyebilirim![]()
Benle yaşıt ve 3 ortak arkadaşımız vardı. anadolu lisesinde ( Sakaryada ) son sınıf![]()
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] özelden yürü olm, ortalıkta konuşma böyleYokluğu belli etme dışarıya :mrgreen::lol:
Doğduğundan beri bekliyor musun![]()