Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba sdn.
adamın biri sabotaj ın illegal içerikler paylaştığını iddia edip durdu.neydi nedeni? ben pek takip edemedim.
Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba sdn.
Hoşgeldin de niye ayrılmıştın?
Geçmiş olsun.Zor bir dönemdeyim, tedavi görüyorum. Bu süreçte herkese sinirli davranıyorum, hakaret ediyorum. Sizlere yansımasını istemedim bu durumun.
Çok beğendimevet ben beğenmemiş gibi bir halin var![]()
İyi güzel sen bunu vermişsin de cep telefonuna gelen mesajı BTK'ya mı şikayet edeceğim?ihbarweb.org'a şikayetini bildirebilirsin.
Pardon, bu websiteleri içindi.İyi güzel sen bunu vermişsin de cep telefonuna gelen mesajı BTK'ya mı şikayet edeceğim?
http://forum.shiftdelete.net/ingilizce/242730-cafe-sdn-[english].htmlI don't know who you are. I don't know what you want but I will **** you, and I will kill you.
Yazım ve paylaşım dili Türkçedir. Türkçe haricinde bir dil kullanmak, yönetimin belirlediği kategoriler haricinde yasaktır. (ör: İngilizce eğitim bölümünde İngilizce mesaj yazılabilir.)
Çok beğendim![]()
bi sene sık dişini, sonu güzel olacak İnşallahadam bana 200 sayfa ödev veriyor bir haftalık. üstelik sadece mat dan. demiyo ki bu adam ne zaman oyun oynasın
okulda, yolda, teneffüste, kantinde, otobüste, pc başında vs vs vs her yerde test çözüyom nerdeyse. ama çok iyi oluyo böyle. konuları iyice yerşeştiriyorum hafızama.
inşallah. sıkıyorum valla.bi sene sık dişini, sonu güzel olacak İnşallah![]()
Aklım başıma gelince telefonu açacakmış, kapattığı telefondan aklımın başıma geldiğini nasıl görecek çok merak ediyorum.
Allah akıl fikir versin dediğimde de senin daha çok ihtiyacın var diyor.
He yavrum he.