hasanistan44
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
- Kanka telefonun ne?
+ Xperia
+ Xperia

Ve sonunda bir oh nihayet vizelerim bitti..
Her gün 1 tane vardı ve genelde 2 günde bir düştü bu sefer tek sıkıntısı ise hafta sonlarıda oluyorbizde de şöyle düzenli bi sistem olsa keşke. Her hafta birer ikişer giriyoruz, finallere kadar devam böyle.
yanlış çıkarım da bulunmuşsun. ya da ben yanlış anlattım. üzgünüm.Seninle tartışmaya giren yok sadece belirtmek istedim . tamam tek parmak hadi ben yanlış anladım ama sen Modlara görmezlikten geliyor demek istiyorsun ? ,madem sakınca duyuyorsun altında Moderatöre bildir de ve yorumunu yaz şikayet et ,göz yummak ne demek ?, benim bu sözünden anladığım '' Mod'ların görevini tam anlamıyla yapamadığını çıkartıyorum ?''
yanlış çıkarım da bulunmuşsun. ya da ben yanlış anlattım. üzgünüm.
neyse uzatmaya gerek yok.
anlatmak istediğim şeyi gerçekten yanlış anlatmışım. modlara vs bir sözüm yok. emin olabilirsiniz.
Beyler Tapatalk kullanan var mı acilen bir şey sormam gerekiyor
ben kullanıyorum
İyi hocam sizde resim çözünürlüğü küçültme sorunu var mı mesela 720p resim seçiyorum ama onu en yükse 388p yapıyor bu sorunu çözmenin bir yolu var mı
resimi kaydet dedim, bi resmi 659*960 kaydetti. bilgisayardan baktım normal boyutuymuş.
Tapatalk for Android kullanıyorum (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=tr)
Hmm bende Android yok demekki iOS has bir şey zahmetinizi için teşekkürler neyse yarın amcaya bir soralım belki çıkar bir şeyler yeniden teşekkür ediyorum
bi de iPad den bakıyım dedim de fotoğrafın çözünürlüğüne nereden bakacağımı bulamadımFotoğraf netti ama, orjinal çözünürlüğüdür muhtemelen.
İşte hocam böyle ekran çıkıyor bu fotoğrafta aynı şeye uğradı
Androidde direk yüklüyo da iPad'de aynı şey oluyo.
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] nin hızını görünce bunu paylaşayım dedim gözünüz hız görsün![]()
ha maşallah sizin hızda süpermiş:w00t: