Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] , kulaklarım çınladı :P

q4CZBy0.png

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Seninle tartışmaya giren yok sadece belirtmek istedim . tamam tek parmak hadi ben yanlış anladım ama sen Modlara görmezlikten geliyor demek istiyorsun ? ,madem sakınca duyuyorsun altında Moderatöre bildir de ve yorumunu yaz şikayet et ,göz yummak ne demek ?, benim bu sözünden anladığım '' Mod'ların görevini tam anlamıyla yapamadığını çıkartıyorum ? ''Haksızmıyım ?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Seninle tartışmaya giren yok sadece belirtmek istedim . tamam tek parmak hadi ben yanlış anladım ama sen Modlara görmezlikten geliyor demek istiyorsun ? ,madem sakınca duyuyorsun altında Moderatöre bildir de ve yorumunu yaz şikayet et ,göz yummak ne demek ?, benim bu sözünden anladığım '' Mod'ların görevini tam anlamıyla yapamadığını çıkartıyorum ?''
yanlış çıkarım da bulunmuşsun. ya da ben yanlış anlattım. üzgünüm.
neyse uzatmaya gerek yok. :)

anlatmak istediğim şeyi gerçekten yanlış anlatmışım. modlara vs bir sözüm yok. emin olabilirsiniz.

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yanlış çıkarım da bulunmuşsun. ya da ben yanlış anlattım. üzgünüm.
neyse uzatmaya gerek yok. :)

anlatmak istediğim şeyi gerçekten yanlış anlatmışım. modlara vs bir sözüm yok. emin olabilirsiniz.
:) :) tabiki de maksat sevgi dostluk olsun , ama emin olabilirsin Mod'lar gerçekten elinden geleni yapıyor Şahsen ben birkaç kez şahit oldum :) neyse yanlış anlaşılma olmuş :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
X-plore symbian için de bedava olmuş yav zamanında cracki çıkacak diye ne beklerdik :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eskiden wolfenstein 3D oynarken ovv ne kadar gerçekçi derdik şimdi BF 3 ün grafiklerini beğenmiyoruz

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hmm bende Android yok demekki iOS has bir şey zahmetinizi için teşekkürler neyse yarın amcaya bir soralım belki çıkar bir şeyler yeniden teşekkür ediyorum

bi de iPad den bakıyım dedim de fotoğrafın çözünürlüğüne nereden bakacağımı bulamadım :D Fotoğraf netti ama, orjinal çözünürlüğüdür muhtemelen.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bi de iPad den bakıyım dedim de fotoğrafın çözünürlüğüne nereden bakacağımı bulamadım :D Fotoğraf netti ama, orjinal çözünürlüğüdür muhtemelen.

adasytyn.jpg

İşte hocam böyle ekran çıkıyor bu fotoğrafta aynı şeye uğradı

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Abi seviyosan git araştır bence -İsviçreli Bilim Adamı :mrgreen:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
3106392629.png
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] nin hızını görünce bunu paylaşayım dedim gözünüz hız görsün

01xÖMERx01

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Bende bu reklamı takip ediyorum ya daha geçen adam NFC bile var dedi yuhh dedim ayrıca hep aynı hızlı telefon gösteriyolar ama gönderdikleri telefon android bile değil bu kadarda atılmaz atıyon bari mantıklı at demi :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ha maşallah sizin hızda süpermiş:w00t:

O da bişeymi [MENTION=264218]isveçli[/MENTION] Alın size hız(!)
3106975331.png
[/URL][/IMG] :4:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...