Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Millet pdf dosyalarının üstünde rahatça yazıp çizebileceğim bir uygulama söyler misiniz. For android. Office Suite demeyin.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamam yarın bakarım acelesi yok hele bi bulayım da. Ücretli sanırım bu uygulama?

Bilmiyorum zamanında bir arkadaşım Microsoft un yaptığı uygulama ovv voov dediydi sana söyliyim dedim Android olmadığı için bilmiyorum yoksa kullanır bilgilendirdim:thumbup:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION]?Markette PDF Editor varmış 4/5 almış bir de Edit PDF File Software var o da 4,5/5 almış ikiside ücretsiz

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_UsernameHistory::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in..../dbtech/username_change/includes/hooks/member_build_blocks_start.php on line 3

Alıntılara gittiğimde bu yazı yazıyordu en üstte. [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Bey ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_UsernameHistory::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in..../dbtech/username_change/includes/hooks/member_build_blocks_start.php on line 3

Alıntılara gittiğimde bu yazı yazıyordu en üstte. @keyloger Bey ?

Dün geceki atomik çalışmalardan arta kalan radyoaktif kalıntılar var, ekipler üzerinde çalışıyo :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sabotaj gitmiş, üzüldüm gerçekten, çok şey katıyordu.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
asıl gitmesi gerekenler ortalarda geziyorken bu adamın gitmesi üzücü.
daha da üzücü olan bu adam saçma bir nedenden dolayı gitti

Gitmesine sebep olan şahısın da ilginçtir ki millete yardım ettiği konu yok nerdeyse ama işi gücü millete yardım etmek olan bir adamın gitmesine neden oldu.
Acaba sabotaj geri dön diye konu mu açsak? [MENTION=130683]android3[/MENTION] hocam ne dersin?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hay Allahım, hep girdiyim sdn android uygulamasına 2 gündür giremiyorum:cursing:

invalid_api_signature yazıp-yazıp duruyo

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Gitmesine sebep olan şahısın da ilginçtir ki millete yardım ettiği konu yok nerdeyse ama işi gücü millete yardım etmek olan bir adamın gitmesine neden oldu.
Acaba sabotaj geri dön diye konu mu açsak? @android3 hocam ne dersin?

hocam Özer kararını çoktan verdi. geri döneceğini sanmıyorum. ayrıca Özer'in gitmesi o eleman yüzünden olmadı. yaşanan bazı olaylar yüzünden ayrılmak istedi malesef.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
hocam Özer kararını çoktan verdi. geri döneceğini sanmıyorum. ayrıca Özer'in gitmesi o eleman yüzünden olmadı. yaşanan bazı olaylar yüzünden ayrılmak istedi malesef.

Tamam hocam yapcak bir şey yok o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...