- Reaksiyon puanı
- 260
Millet pdf dosyalarının üstünde rahatça yazıp çizebileceğim bir uygulama söyler misiniz. For android. Office Suite demeyin.
Forumda tapatalk kullanan var mı?
Sorum yok sadece merak ettim.Buyur kardeşim.
OkaySorum yok sadece merak ettim.![]()
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Sanırım yok ama zorlayalım belki çıkar Olive Office Premium u dene bi belki işini görürOkaymillet yukarıdaki mesajıma yanıt verecek biri yok mu?
[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Sanırım yok ama zorlayalım belki çıkar Olive Office Premium u dene bi belki işini görür
Tamam yarın bakarım acelesi yok hele bi bulayım da. Ücretli sanırım bu uygulama?
Bilmiyorum zamanında bir arkadaşım Microsoft un yaptığı uygulama ovv voov dediydi sana söyliyim dedim Android olmadığı için bilmiyorum yoksa kullanır bilgilendirdim:thumbup:
Millet pdf dosyalarının üstünde rahatça yazıp çizebileceğim bir uygulama söyler misiniz. For android. Office Suite demeyin.
Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_UsernameHistory::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in..../dbtech/username_change/includes/hooks/member_build_blocks_start.php on line 3
Alıntılara gittiğimde bu yazı yazıyordu en üstte. @keyloger Bey ?
MaşallahDün geceki atomik çalışmalardan arta kalan radyoaktif kalıntılar var, ekipler üzerinde çalışıyo![]()
Yine mi sens.a arkadaşlar yine ben geldim![]()
evet ben beğenmemiş gibi bir halin varMaşallah
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yine mi senV.a.a.s.v.v
![]()
sabotaj gitmiş, üzüldüm gerçekten, çok şey katıyordu.
Bir iki kendini bilmez yüzünden adam kalmayacak forumda.
Mevlâ'larından bulsunlar o kişiler
asıl gitmesi gerekenler ortalarda geziyorken bu adamın gitmesi üzücü.sabotaj gitmiş, üzüldüm gerçekten, çok şey katıyordu.
asıl gitmesi gerekenler ortalarda geziyorken bu adamın gitmesi üzücü.
daha da üzücü olan bu adam saçma bir nedenden dolayı gitti
İyi geceler.
neydi nedeni? ben pek takip edemedim.asıl gitmesi gerekenler ortalarda geziyorken bu adamın gitmesi üzücü.
daha da üzücü olan bu adam saçma bir nedenden dolayı gitti
Gitmesine sebep olan şahısın da ilginçtir ki millete yardım ettiği konu yok nerdeyse ama işi gücü millete yardım etmek olan bir adamın gitmesine neden oldu.
Acaba sabotaj geri dön diye konu mu açsak? @android3 hocam ne dersin?
hocam Özer kararını çoktan verdi. geri döneceğini sanmıyorum. ayrıca Özer'in gitmesi o eleman yüzünden olmadı. yaşanan bazı olaylar yüzünden ayrılmak istedi malesef.