yuuksel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
"Kim Allah'ın dinini dert edinirse Allah cc onun şahsi dertlerini satin alır. Kim de Allah'ın dinini dert edinmezse onu dertleriyle başbaşa bırakır." ( Hadis-i şerif )
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abim neden? Nereye? Gitti yau![]()
Seninde kabuldür oruç namazın
Hıçkırırsan tutulmuyor boğazın
Mikrofonsuzda gür çıkar avazın
Klorak satanlara benziyirsen
Aynen:thumbup:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
"Kurduğumuz Tüm Hayallere Rağmen Değişmeyen Dünyanın Şerefine"
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] Başarılar Kardeşim Allah Yolunu Açık Etsinbu gün çok güzel bir şey oldu. %100 burslu dershane kazandım
inşallah bana güvenen kimsenin yüzünü kara çıkartmamkimsenin güvenini sarsmam. elimden geleni yapacağım.
yarın dershanedeki ilk günüm
hocalar benimle ilgileniyorlardı ama ben bu kadar kısa sürede bu kadar iyilik yapacaklarını sanmıyordum. Allah hepsinden razı olsun.
artık kaynak sıkıntım vs de olmaz![]()
Hakkında hayırlısı olur inşallah dostum . Sevindimbu gün çok güzel bir şey oldu. %100 burslu dershane kazandım
inşallah bana güvenen kimsenin yüzünü kara çıkartmamkimsenin güvenini sarsmam. elimden geleni yapacağım.
hocalar benimle ilgileniyorlardı ama ben bu kadar kısa sürede bu kadar iyilik yapacaklarını sanmıyordum. Allah hepsinden razı olsun.
Hayırlı olsun reis.bu gün çok güzel bir şey oldu. %100 burslu dershane kazandım
Gecenin bir yarısı windows 8.1'e geçesim tuttu ama gel gör ki bir tane usb bellek bulamadım evdenerelerde bıraktım acaba
Yer yarılıp, dibine girmiştir hocam. :devil:
Gecenin bir yarısı windows 8.1'e geçesim tuttu ama gel gör ki bir tane usb bellek bulamadım evdenerelerde bıraktım acaba
Link alalım.abi vatanda 8GB 4 liraşaka bi yana ben hiç win8 kullan(a)madım
![]()
abi vatanda 8GB 4 liraşaka bi yana ben hiç win8 kullan(a)madım
![]()
İlahi bi güç:devil: 8'e geçmeni engelliyo abi, 7'ye devam et bi süre daha :mrgreen:
Link alalım.
benim pc uygun değilmiş 8 için ... o nedenle geçemediydimFiyat iyide benim işi görmezBir yıldır tıkır tıkır çalışan win7 den 8.1'e geçme zamanı diye düşünüyorum.
Aynen ya. Benim pc işlemcisi de uygun değil. Ben de geçemedim. Yükleyenler,yükleyecekler de ulu orta yazmasınlar. Kıl oluyorum kullanamayacam zaten :mrgreen:benim pc uygun değilmiş 8 için ... o nedenle geçemediydim![]()
Aynen ya. Benim pc işlemcisi de uygun değil. Ben de geçemedim. Yükleyenler,yükleyecekler de ulu orta yazmasınlar. Kıl oluyorum kullanamayacam zaten :mrgreen:
az önce bir daha bakayım dedim de... oluyormuş benim pcye![]()
Of ya benim pcye olmuyor![]()
Sana da kıl oldum abi bak şimdi :mrgreen: