[MENTION=259269]jiariya06[/MENTION] sorun halledildimi
Kaptan abime soyledim ama diskte o kadar yer yok diyor su an format yarim kaldi herhalde bilgisayarciya goturecegiz c yada d nin hangisi olduğunu tespit etmenin bir yolu yok mu
Yazar yanında normalde C mi E mi F mi ama ilginç
Disk 0(sistem) disk 1 disk 2 yaziyordu
Bizde okula geldik, bilgisayar oynayıp çıkacağızOkula diye ciktik sinema bugun 1 alana 1 bedava sinemaya gidiyoruz hale bak![]()
Bizde okula geldik, bilgisayar oynayıp çıkacağız
Sözde öğrenciyiz biz de![]()
Öğrenciliğin kıymetini bilin..![]()
Bilgisayar oynama kısmı ders içeriğinde var zaten, oyunun adı Capitalism2 .
İşletme okuyunca oluyo böyle![]()
Beyler bu benim aldığım mouselar hep çift tıklıyor. Bu 14. Mouse daha alalı 1 hafta olmadı mouse çift tıklıyor deliricem ya.
quake alıcan everest'e bulaşmıcan 5-10 yıl kullanıcan onu dayak manyağı yapsanda bozulmaz ve ismi lazım olmayan foruma gene sızdım hep bu the-grudge'un yüzünden.
Ya amerikadan arkadasa nexus 5 getirttirmek istiyorum pasaport var ama 1 ay icinde cikmis olmak gerekiyor baska yolu yok mu bunun
Başka bir tanıdığının pasaportu yok mu
Vallaha bir sürü marka kullandım hepside çift tıklama ile bozuluyor. Şuan inca IWM-250G Kullanıyorum 1 hafta olmadı alalı yemin ederim, Mouse çift tıklıyor.
geri ver quake marka al benimki kipa extra'dan aldığım model ismi silinmiş bir fare alt kısmı kırmızı şeffaf içi gözüküyor o yüzden almıştım forum bornova içindeki kipa extra'dan ...