her şey torrent değildir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tüplü monitör küsüpte kapamasın sonra kendini açmayacam sana win8 diye![]()
Yılların philipsi kaptan aldigimda beyazdi simdi krem rengi daha bir hos oldu

her şey torrent değildir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tüplü monitör küsüpte kapamasın sonra kendini açmayacam sana win8 diye![]()
Yılların philipsi kaptan aldigimda beyazdi simdi krem rengi daha bir hos olduacar herseyi hic kusmedi daha
![]()
![]()
:scared:
Creative zen x-fi3 http://www.amazon.com/Creative-Video-Player-Touchscreen-Bluetooth/dp/B005MJU1JYbu kulaklık ep50'den daha iyimi? sazan gibi ep 50'ye atlamışım 9,90lira kargo bedava diye zen'in sesi nasıl? radyo var mı? fiyatı ne?
Creative zen x-fi3 http://www.amazon.com/Creative-Video-Player-Touchscreen-Bluetooth/dp/B005MJU1JY
Creative ep-830/ DH'de 45-50 liraya satan biri vardı kalite istiyorsan düşün derim.
Ben ikisine de sahip değilim. Daha önce zen kullanmıştım gayet iyiydi ama işletim sistemi olarak kötü. Tip olaraksa çok güzel. Kredi kartından küçük zippo kadar bir şey sanırım.
Bir iki kaliteli alet alıp uzun süre kullanmak çok daha mantıklı bence. Bir de burn-in de yapmayı düşünmüyorum illakii kullanacağız zaten zamanla açılır kulaklık diye düşünüyorum.beni aşıyor earpods'u 25TL'ye bulmuştum kredi kartı sorun çıkartmıştı bunu hiç ödemez zen de çok pahalı benim tastech marka şuan kulaklıkları burn-in yapmakla meşgul dağıldığı için yeni aldığım powerway 7/24 mp3 çalıyor aaa pilini şarş etmiyormuş buda dandik çıktı sesi de o kadar iyi değilmiş.
4gb:
uzun süredir 7/24 mp3 çalıyor.
Uploaded with ImageShack.us
buda burn-in yapıyor artık.
Bir iki kaliteli alet alıp uzun süre kullanmak çok daha mantıklı bence. Bir de burn-in de yapmayı düşünmüyorum illakii kullanacağız zaten zamanla açılır kulaklık diye düşünüyorum.![]()
Ben tablete bir türlü alışamadım... Pc'den devam![]()
Tablet candır. Bilgisayar çok hantal geliyo artık![]()
İyi geceler hafızlar.
Android için; fotoğraflar için efekt yapan cidden sağlam bi programa ihtiyacım var ama öyle rekor ram kullanımı olmazsa çok sevinirim. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
![]()
ProRat in dediği gibi pixlr Express ve Photo Grid varİyi geceler hafızlar.
Android için; fotoğraflar için efekt yapan cidden sağlam bi programa ihtiyacım var ama öyle rekor ram kullanımı olmazsa çok sevinirim. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
![]()
Gencler format atiyorda abim hangisi c hangisi d diski bakmamisdik disk 1 mi c oluyor disk 2 mi gunaydin bu arada
Bölünmüş bütün diskleri sildinmi
Ya sistem dosyalarini silmis geri getiremiyoruz yerel disk d de lazim olan dosyalar var disk 1 ya da disk 2 hangisi olduğunu bilmiyorum oyle kaldi bilgisayar
hocam telefon nedirBu whatsapp varya bataryayi somuruyor resmen illa yanimda yedek batarya mi tasiyayim...
hocam telefon nedir
whatsapp ın symbianda bayağı bir problemli olduğunu duymuştum
whatsapp ın symbianda bayağı bir problemli olduğunu duymuştum