Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
her şey torrent değildir :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tüplü monitör küsüpte kapamasın sonra kendini açmayacam sana win8 diye :)

Yılların philipsi kaptan aldigimda beyazdi simdi krem rengi daha bir hos oldu :D acar herseyi hic kusmedi daha

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
t7fARiP.png

Bm9kxE7.png

:scared:

bu kulaklık ep50'den daha iyimi? sazan gibi ep 50'ye atlamışım 9,90lira kargo bedava diye zen'in sesi nasıl? radyo var mı? fiyatı ne?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bu kulaklık ep50'den daha iyimi? sazan gibi ep 50'ye atlamışım 9,90lira kargo bedava diye zen'in sesi nasıl? radyo var mı? fiyatı ne?
Creative zen x-fi3 http://www.amazon.com/Creative-Video-Player-Touchscreen-Bluetooth/dp/B005MJU1JY

Creative ep-830/ DH'de 45-50 liraya satan biri vardı kalite istiyorsan düşün derim.

Ben ikisine de sahip değilim. Daha önce zen kullanmıştım gayet iyiydi ama işletim sistemi olarak kötü. Tip olaraksa çok güzel. Kredi kartından küçük zippo kadar bir şey sanırım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Creative zen x-fi3 http://www.amazon.com/Creative-Video-Player-Touchscreen-Bluetooth/dp/B005MJU1JY

Creative ep-830/ DH'de 45-50 liraya satan biri vardı kalite istiyorsan düşün derim.

Ben ikisine de sahip değilim. Daha önce zen kullanmıştım gayet iyiydi ama işletim sistemi olarak kötü. Tip olaraksa çok güzel. Kredi kartından küçük zippo kadar bir şey sanırım.

beni aşıyor earpods'u 25TL'ye bulmuştum kredi kartı sorun çıkartmıştı bunu hiç ödemez zen de çok pahalı benim tastech marka şuan kulaklıkları burn-in yapmakla meşgul dağıldığı için yeni aldığım powerway 7/24 mp3 çalıyor aaa pilini şarş etmiyormuş buda dandik çıktı sesi de o kadar iyi değilmiş.
4gb:
94486430_tn50_R_6180_0.jpg

uzun süredir 7/24 mp3 çalıyor.

Uploaded with ImageShack.us
buda burn-in yapıyor artık.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Adam çok güzel çalıyor ama ya. :D

[video=youtube;OF3bzM0qZG8]http://www.youtube.com/watch?v=OF3bzM0qZG8[/video]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
beni aşıyor earpods'u 25TL'ye bulmuştum kredi kartı sorun çıkartmıştı bunu hiç ödemez zen de çok pahalı benim tastech marka şuan kulaklıkları burn-in yapmakla meşgul dağıldığı için yeni aldığım powerway 7/24 mp3 çalıyor aaa pilini şarş etmiyormuş buda dandik çıktı sesi de o kadar iyi değilmiş.
4gb:

uzun süredir 7/24 mp3 çalıyor.

Uploaded with ImageShack.us
buda burn-in yapıyor artık.
Bir iki kaliteli alet alıp uzun süre kullanmak çok daha mantıklı bence. Bir de burn-in de yapmayı düşünmüyorum illakii kullanacağız zaten zamanla açılır kulaklık diye düşünüyorum. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Bir iki kaliteli alet alıp uzun süre kullanmak çok daha mantıklı bence. Bir de burn-in de yapmayı düşünmüyorum illakii kullanacağız zaten zamanla açılır kulaklık diye düşünüyorum. :)

almış bulunduk bari boşa durmasın işe yarasın diye burn-in yapıyor nokia bl5c pil kullanıyor kasası dandik plastik samsung'a dandik plastik diyenler bunu görsün dağıldı vidaları tutmuyor tuşları zor basıyor µsd cart yuvası kırıldı usb bellek olmuyor içindeki mp3ler silinmiyor ya pardus2011,2 yapamıyor yada bozuldu. burn-in she1350'de işe yaradı 19KHz'den sonra iptal olduğunu gördüm 20KHz üzerini duyamasak ta ...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tabletten sonra laptop kullanmak tuhaf oldu be :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben tablete bir türlü alışamadım... Pc'den devam:)

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tablet candır. Bilgisayar çok hantal geliyo artık :)

O yüzden benim 4 yıl önce düşündüm (evet 9 yaşında) fakat telif hakkını almadığım ultrabooklar üretildi.Şu telif hakkını falan alsaydım şimdi İntel sayesinde zengin olurdum.Neyse :D

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İyi geceler hafızlar.

Android için; fotoğraflar için efekt yapan cidden sağlam bi programa ihtiyacım var ama öyle rekor ram kullanımı olmazsa çok sevinirim. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

:)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İyi geceler hafızlar.

Android için; fotoğraflar için efekt yapan cidden sağlam bi programa ihtiyacım var ama öyle rekor ram kullanımı olmazsa çok sevinirim. Kullanan ya da kullanmış arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

XnRetro, Pixlr Express var hocam. :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İyi geceler hafızlar.

ProRat in dediği gibi pixlr Express ve Photo Grid var :) birde pixlr o-matic.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Winat9 uygulaması fikrinin sahibi ve geliştiricisi ile erasmusta arkadaş olmuşum ve bunu yeni öğreniyorum :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hasta olmuşum çok kötü öksürüyorum ve sarsılıyorum:(

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler format atiyorda abim hangisi c hangisi d diski bakmamisdik disk 1 mi c oluyor disk 2 mi gunaydin bu arada

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya sistem dosyalarini silmis geri getiremiyoruz yerel disk d de lazim olan dosyalar var disk 1 ya da disk 2 hangisi olduğunu bilmiyorum oyle kaldi bilgisayar

Çok yanlış yapmışsınız Sistem dosyalarını silmeden önce yedekleyip sonra bütün bölünmüş alanı silip bölmeniz lazımdı şöyle yapın PC yi yer olan bölünmüş bir yere kurun dosyaları alın sonra tekrar kurun

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Amcam 150 lira borç veriyor, borç verdiği kişi onlara gübre getiriyor.
Kalanı da kendi yaptığı balı vererek hesabı kapatalım diyor.
Böyle uyanıklık, böyle şeref yoksunluğu da olmaz ki.
Mal satmanın başka yolu....

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu whatsapp varya bataryayi somuruyor resmen illa yanimda yedek batarya mi tasiyayim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...