djvietnam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
mutfak balkonundan gizlice bakıyorum şuan bi çift ağacın arkasında öpüşüyor abooooo su atsammıki bi tas oraya gelir
oğlanda kızı yedi yedi yedi

Bence bırak rahat rahat yiyişsinlermutfak balkonundan gizlice bakıyorum şuan bi çift ağacın arkasında öpüşüyor abooooo su atsammıki bi tas oraya gelir![]()
oğlanda kızı yedi yedi yedi
![]()
![]()
Bence bırak rahat rahat yiyişsinler![]()
evet şuan yere oturdular görebildiğim kadarıyla oğlan kızın tişörtüne elini soktu sanırım gevşeyen vida var onları sıkıyorkız sigara yaktı
Son kullanma tarihi 5/13 olan bi ilacı içsek nelerle karşılaşabiliriz? Antihistaminik türünde burun akıntısını kesmeye yönelik bi ilaç. Alerjiye karşı kullanılıyo normalde, sinüzit için almıştım doktordan
Daha önce başından benzeri olay geçmiş olan veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Sabah kalktığımda içeceğim büyük ihtimal.
Bi süre benden ses çıkmazsa gazeteye taziye ilanı verin![]()
Tırstım, içmiyorumBen Aferin icmistim, tarihi 5 ay geri idi. Sabah kalkınca iyileşmiş olarak kalktımYani bi kusuru olmadı bana, tabi ilaç buz dolabında idi hep.
bir manita yapamadık 2 bayramdır manitasız kaldım![]()
Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu var?
Su an giriyor bir sorun yok sadece her zamankinden biraz yavas gibi. Ya da bana oyle geliyor.[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] bende sorun yok şu anda. sende devam ediyo mu?
Harika
[video=youtube;z9J7y0N9r9U]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z9J7y0N9r9U[/video]
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] hocam musaıtsenız tapatalk ile ilgili bir soru sorabilir miyim?