erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 100
Geçmiş olsun....
Sağolasın.
Geçmiş olsun....
Sizinki de okul mukantinde otura otura mezun oluyonuz
(Bilmeyenler için belirtiyim, furkan'ın bölümü benim bölümümden daha iyi, daha yüksek puan lazım girmek için)
Fren balatası bittiği için sürtme yapıyor diye balatayı geri itmiştim.Hayır kırılmaz ki nasıl kırdın sen..![]()
Fren balatası bittiği için sürtme yapıyor diye balatayı geri itmiştim.
3 4 km gittikten sonra çat çut sesler gelmeye başladı, sonrasında mandal ve kırık mil yola saçıldı
İşin kötüsü ben üstünde giderken oldu bu olay, işin en iyisi teker fırlamadan durabildim; işin en kötüsü de hiç yoktan 60 lira kaydı
Şuraya bi bakar mısın?
3 saat dersi bekleyip sınıfa girince tahtada "üzgünüm, bu hafta ders yok" yazısını görmek ne kadar ağır bişeydir bilir misiniz?
ben sabah 8.40'ta olmayan derse gittiğimi bilirim![]()
Gülmekten yerlere yattımDers olmadığını öğrenince ne hissettin merak ettim
![]()
çok mutlu oldum.. geri dönüp 12'ye kadar uyudum![]()
Eminim mutlu olmuşsundurBenim evden okula gitmem bir saat. Öyle bişey yapsam çatıya çıkıp atlarım heralde
![]()
Sağolun da güvenlik sistemi olduğunu bilmiyordumHım geçmiş olsun ön tekerin kırıldıysa sorun olmaz güvenlik sistemi var kolay açılmaz Xt mandal al benim gibi ben ikinci elini 45 liraya aldım![]()
Sağolun da güvenlik sistemi olduğunu bilmiyordum
Göbek takımı alacam ileride inşallah, o zamana kadar Novatec Q-R idare eder heralde. Bir de takım halinde satıyorlar, balata da almam gerektiği için ayrı ayrı kargo ödemek istemiyorum.
Jant seti alacak olursam mavic alırdım da 3 bin ne ya bisikleti yarı fiyatına aldımSen bence jantlarıda yenile hacı Mavic al 3 bin tl felan![]()
Jant seti alacak olursam mavic alırdım da 3 bin ne ya bisikleti yarı fiyatına aldım
Bi balata alacam nerden alacağımı şaşırdım, çınarbisiklet güvenilir mi?
Orda hava alma hunisi de alacam erdoğanlarda 20 lira olan şey çınarda 6 lira.
Çınardan huni aldım(kafam için değil2'sinden de alışveriş yapmadığım için bişey diyemem hacı ama nere uygun bulduysan ordan al derim..![]()
Hocam tam olarak clean master gibi gereksiz dosyaları temizlemiyor ama çok iyi bir ram temizleyici . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fantasmosoft.free_memory_recover&hl=trBeyler Android için ''Clean Master'' tarzı temizlik uygulaması var mı önerebileceğiniz?
Hocam tam olarak clean master gibi gereksiz dosyaları temizlemiyor ama çok iyi bir ram temizleyici . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fantasmosoft.free_memory_recover&hl=tr
Titanium backup . Sağlam program . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=tr Ücretli versiyonu da var . Rica ederim .İlgilendiğin için sağol dostum.
Bide şu silinmeyen programlar var ya facebook gibi onlar için bi program var mı sağlam bişey. Root uninstaller gibi(rootlu telefon)
O zaman son bir sorum olsun: Türkçe-İngilizce kelime-cümle çeviri olarak ne önerirsiniz?
İngilizce hazırlık okuyorum da lazım olcak epey. K.bakmayın sürekli yükle sil olmasın diye soruyorum.