Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
telefona cyanogen mod 7.2 kurdum. süpermiş be :) ilk defa kurdum. diğerlerinden daha iyi. [MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Okulun ilk günü. Sadece bi dersim vardı bugün ama eve gelince bi uyudum ki... :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Arkadaş bu nedir ya :D :mrgreen:

[video=youtube;iCWp0T31js0]http://www.youtube.com/watch?v=iCWp0T31js0[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Siparişim ne oldu diye mesaj atmasam anca haftaya gönderirlerdi sanırım. Ne acayip sistem. : ))))

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
devamsızlık 10 güne indi.
2 gün üst üste okula gelmeyen direk disiplin listesine alınıp, disiplin kuruluna çağırılıyor.
bu nasıl sistem yav????

180 günlük okul döneminde 10 gün gelmeme...
ya hastaysam?
belki 2 gün ders çalışmak istiyorum evde?
üstelik 4. sınıfım. en ufak bir şeyde sorun çıkartıyorlar.
sanki askeriyedeyiz. :)
bu şekilde disiplin dışında her şey sağlanır...

öff. yine kederlendim :P
ama sistem eskisinden daha iyiye gidiyor :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@NGungor96 son sınıf olmasan bile özürlü devamsızlık hakkını veli dilekçesiyle kullanabiliyomuşsun galiba doğru mudur? Eğer doğruysa okuldan kaçmak zorlaşacak. Tabi öğrenciyi durdurur mu? Tabi ki hayır :D Dilekçenin de sahtesi çıkar :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@NGungor96 son sınıf olmasan bile özürlü devamsızlık hakkını veli dilekçesiyle kullanabiliyomuşsun galiba doğru mudur? Eğer doğruysa okuldan kaçmak zorlaşacak. Tabi öğrenciyi durdurur mu? Tabi ki hayır :D Dilekçenin de sahtesi çıkar :D
onu geçtik bizim okulda benim duyulardan anladığım kadarıyla veli dilekçesi sadece 2.dönem geçerli.
ve mesela yarın ve sonraki gün okula gitmessem direk disiplindeyim :D

derse 1 dk geç kalma süresi var :) hocadan 1 dk sonra girersen yok yazılırsın. ilşk dersete de 5 dakika bu süre. (hocalar 10dk geç geliyor. yani sorun yok :D)

benim okuldan kaçmak gibi bir derdim yok zaten. kaçmam yani :) hele bu sene hiç kaçmam.
eğer bir ihtiyaç olursa (kantinin yemekleri iğrenç) öğle molasında (50 dk) dışarı çıkmak için izin alırım.
vermezlerse pansiyona giden öğrencilerin arasına karışır arka kapıdan çıkarım (oraya kamera koymayı unutmuşlar :D)
(okulda her koridorda 3 tane sağlı sollu kamera var :D)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
valla ben bu işi yeni yeni çözmeye çalışıyorum :)
seni her bulduğumda bir şey sorarım :D

cyanogenmod ayarları nda cpu ayarını batarya+performans için nasıl yapmalı?
şu an:
min:122 mhz
max:800 mhz (1037 ye kadar yolu var)
I/O:ondemand
bataryanın daha iyi gitmesi için ondemand dan daha iyi bir şey var mı? şu an interactivex i deniyorum.

(benim istediğim ekran kapanınca her şey(cpu kullanımı vs.) minimuma insin. zaten gece saat 23:30 ile sabah 05:30 arası uçuş modunda)

**
benim bu soruları (biraz çok soruyorum:)) boş vakitlerinde cevapla. yani vaktini çalmak istemiyorum.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
valla ben bu işi yeni yeni çözmeye çalışıyorum :)
seni her bulduğumda bir şey sorarım :D

cyanogenmod ayarları nda cpu ayarını batarya+performans için nasıl yapmalı?
şu an:
min:122 mhz
max:800 mhz (1037 ye kadar yolu var)
I/O:ondemand
bataryanın daha iyi gitmesi için ondemand dan daha iyi bir şey var mı? şu an interactivex i deniyorum.

(benim istediğim ekran kapanınca her şey(cpu kullanımı vs.) minimuma insin. zaten gece saat 23:30 ile sabah 05:30 arası uçuş modunda)

**
benim bu soruları (biraz çok soruyorum:)) boş vakitlerinde cevapla. yani vaktini çalmak istemiyorum.
Tamam sen beni açık gördükçe sor ben o an cevaplamasam bile daha sonra cevaplarım :)
ondemand yapıp cpu yu min. en düşük max da en yüksek yap . Dediğin gibi ekran falan kapanınca zaten hızı düşer . Yaptığın işleme göre artar , azalır. Gece uçuş moduna aldığın zaman da aynı zamanda max cpu hızını da minumuma düşür :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tamam sen beni açık gördükçe sor ben o an cevaplamasam bile daha sonra cevaplarım :)
ondemand yapıp cpu yu min. en düşük max da en yüksek yap . Dediğin gibi ekran falan kapanınca zaten hızı düşer . Yaptığın işleme göre artar , azalır. Gece uçuş moduna aldığın zaman da aynı zamanda max cpu hızını da minumuma düşür :)
uçuş moduna ben almıyorum. kendi geçiyor zaten :) ayarlarda buldum :)
sesiz modda öyle :) okul saatlerinde sessizde :)
ondemand en iyisi diyorsun yani :) zaten bu interactivexde uyanma sorunu var. ekranilk açılışta işlemci hızı 122 de kalıyor ve biraz kasma oluyor bi 5 sn kadar. (hassas değil)
(kullanmıyorken işlemci minimunda kalsın. oyun oynarken vs de oyunu çalıştırmaya yetecek bir seviyede kalsın.)

mesela doodle jump :D oynarken cpu 1037 olmasın :) 450 ile yine oynanıyor :)
ama subway oynarken bir 845 olsa fena olmaz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada,
bu ve önceki mesajlarıma cevap yazdığın için teşekkür ederim. :) (içimden geldi :))

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nefret ettiğim bir insan ölmüş hiç üzülmedim aksine sevindim gram üzüldüysem adam değilim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
google chrome 29 un yeni hali güzel olmuş :) uygulama menüsü vs beğendim :)
ama daha önce bu özellikleri flags tan açabiliyorduk.

notebook siparisini verdim. beklemek istirap
ben de bir tel aldım. sipariş verdim 2 günde geldi. ama o 2 gün bana 2 yıl gibi geldi :D
kargo merkezinden, eve elimde telin kutusu koşarak geldim :D (kuryeyi beklemedim. gittim kendim aldım merkezden :D)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben de bir tel aldım. sipariş verdim 2 günde geldi. ama o 2 gün bana 2 yıl gibi geldi :D
kargo merkezinden, eve elimde telin kutusu koşarak geldim :D (kuryeyi beklemedim. gittim kendim aldım merkezden :D)

benim cilem o kadar kolay bitmez. laptop once turkiyedeki adresime gidecek. sonra almanyada oturan bacanak adayim onu almanyaya goturecek. sonra da ben almanyaya ziyarete gidince ondan alacagim. veya belki buraya (amsterdam) kargolatirim

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şuanda giriş derecesinde C# biliyorum (öğreniyorum). Fakat önü açık olmayan ve kısıtlı bir yazılım dili gibi gelmeye başladı, nedeni ise fazla kolay gelmesi. Yeni bir dil öğrenmek istiyorum. Şuan C, C++ veya Java'dan birini seçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini seçmeliyim ve neden? C ve C++ ile yalnızca Windows'a mı yoksa tüm işletim sistemlerine mi program yazılabiliyor? Programlamaya daha yeni başladım ve henüz 7. sınıfa gidiyorum, haliyle İngilizcem iyi değil (ilkokul İngilizcesi). Lütfen bana uygun bir tavsiyede bulunun.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuanda giriş derecesinde C# biliyorum (öğreniyorum). Fakat önü açık olmayan ve kısıtlı bir yazılım dili gibi gelmeye başladı, nedeni ise fazla kolay gelmesi. Yeni bir dil öğrenmek istiyorum. Şuan C, C++ veya Java'dan birini seçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisini seçmeliyim ve neden? C ve C++ ile yalnızca Windows'a mı yoksa tüm işletim sistemlerine mi program yazılabiliyor? Programlamaya daha yeni başladım ve henüz 7. sınıfa gidiyorum, haliyle İngilizcem iyi değil (ilkokul İngilizcesi). Lütfen bana uygun bir tavsiyede bulunun.
Yaşının gerektirdiklerini yaşasan çocuk :/

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yaşının gerektirdiklerini yaşasan çocuk :/
Ben tavsiye istiyorum, sen gidip dalga geçiyorsun. Tüm çocuklar aynı mı olmak zorunda? Büyüklerin yapamadığını bir nebze de olsa yapabiliyorsam tebrik etmek gerek diye düşünüyorum. Bence sen de yaşının gerektirdiği gibi konuş.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben tavsiye istiyorum, sen gidip dalga geçiyorsun. Tüm çocuklar aynı mı olmak zorunda? Büyüklerin yapamadığını bir nebze de olsa yapabiliyorsam tebrik etmek gerek diye düşünüyorum. Bence sen de yaşının gerektirdiği gibi konuş.

Birçok insan aklın yaş ile orantılı olduğunu düşüyor. Mesela ben 2 senedir full android üzerine bilgi ediniyorum, Telefonları her şeyine kadar kurcalıyorum ve her telefon hakkında bilgi sahibiyim. Ayrıca sıkı bir samsung takipçisiyim. Yaşım 17, bazılarına sorsan derler, ne anlar android den? Yaşıtlarım android ile ilgili pek bir şey bilmiyor, en azından benim çevrem böyle. Forumda bazı insanlar var, yaşın küçük, sen nasılsın bileceksin havalarında geliyorlar. Tabi kendileri daha genç iken teknoloji gelişmemiş idi. 5 sene önce renkli ekran nokiası olan kraldı :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Birçok insan aklın yaş ile orantılı olduğunu düşüyor. Mesela ben 2 senedir full android üzerine bilgi ediniyorum, Telefonları her şeyine kadar kurcalıyorum ve her telefon hakkında bilgi sahibiyim. Ayrıca sıkı bir samsung takipçisiyim. Yaşım 17, bazılarına sorsan derler, ne anlar android den? Yaşıtlarım android ile ilgili pek bir şey bilmiyor, en azından benim çevrem böyle. Forumda bazı insanlar var, yaşın küçük, sen nasılsın bileceksin havalarında geliyorlar. Tabi kendileri daha genç iken teknoloji gelişmemiş idi. 5 sene önce renkli ekran nokiası olan kraldı :)
Hep aynı düşünce...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sağlam King of fighter bulamıyorum, bilen gören var mı??

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kimin ne dediğini boşver.
dalga geçeni tabiri caizse "he he sensin" de gönder :)
(çocuk kelimesinden ben de nefret ediyorum :))

sana az çok bildiğim kadarıyla java ile başlamanı tavsiye etmem.
C zordur ama C yi kavrarsan (temelden) diğer dilleri çok daha kolay öğrenirsin.
ancak C ile sadece konsol uygulama yapabilirsin benim bildiğim.

dediğim gibi hangi dil ile başlayacağına çeşitli dökümanlardan faydalanarak sen karar ver. (ben bir kaç pdf var. istersen bir ara upload edeyim. belki işine yarar)
ama bence java ile başlama.

önce üst seviye programlama dilleri ile başla. ya da ben çok iyi anlarım diyorsan C ya da C++ gibi orta seviye bir dille başla.
ancak senin programlama temelin var zaten.
bu arada C# basit bir dil değil. C# le bir çok şey yapılabilir. öğrenmeside kolaydır.

bir de piton a bak istersen. (benim piton la ilgili bilgim yok ama herkes başlangıç için öneriyor.)

dur o dökümanları upload edip sana link vereyim özelden. belki işine yarar.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
uçuş moduna ben almıyorum. kendi geçiyor zaten :) ayarlarda buldum :)
sesiz modda öyle :) okul saatlerinde sessizde :)
ondemand en iyisi diyorsun yani :) zaten bu interactivexde uyanma sorunu var. ekranilk açılışta işlemci hızı 122 de kalıyor ve biraz kasma oluyor bi 5 sn kadar. (hassas değil)
(kullanmıyorken işlemci minimunda kalsın. oyun oynarken vs de oyunu çalıştırmaya yetecek bir seviyede kalsın.)

mesela doodle jump :D oynarken cpu 1037 olmasın :) 450 ile yine oynanıyor :)
ama subway oynarken bir 845 olsa fena olmaz :)

bu arada,
bu ve önceki mesajlarıma cevap yazdığın için teşekkür ederim. :) (içimden geldi :))
Aynen dediğin gibi :) Rica ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...