Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yönetimden erzurumdaki LG toplantısına gelen var mı?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION]

Araba isi ne oldu abi? Ariza isigi falan yaniyordu ya :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1170711_328753607270773_583899912_n.jpg

emniyet genel müdürlüğünü hackledik diye seviniyor kilometrelerce insanı saatlerce beklettiklerini unutuyorlar!! neresi iyi neresi mantıklı?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] konuyu uzatmayalım.
[MENTION=273810]thebest[/MENTION] uyarımı dikkate alınız..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bugün metroda daha bu yaşta tutuklanıyordum az daha. Metro her zamankinden daha fulldü ve insanlar tıkış tıkış olmuş, metroya binemiyorlardı. Son metro geldi ve herkes binmeye çalıştıktan sonra ben ön saflarda bekledim ve metro gitti. Yeni bir metro geldi ve bomboştu. Yani Mecidiyeköy e bomboş, içinde 1 kişi olmayan bir metro geldi. hemen daldım içeri kenara oturdum. Herkes yine balık istifi kadar olacak şekilde metroyu doldurdu. 3 polis memuru metrodan içeri girdi. Yaşları ortalama 25 diyebilirim. Yanımda güzel bir genç bayan ( yaş 20-23 civarı diyebirim ) ve onun da solunda bir müzik dinleyen genç vardı. Polisler artist artist gelip yer istediler. Yanımdaki bayan ve ben kalkmadık, genç kalktı yer verdi. Sonra arada geçen konuşmayı aktarıyorum sizlere. Dialog daki (+) işaret olanlar polis, (-) ler ben.

+ Kalkar mısın oturacağız.
- Neden kalkacakmışım?
+ Sen polis memuruna karşı mı geliyorsun?
- Hayır, Sen de bir insansın ve benim ile aynı hakların var, hem yaşın da genç, ayakta durabilirsin. Bunu söylemeye çalışıyorum.
+ ( Gülerek ) Şimdiki gençler de çok saygısız oldu. Kendi milletinin polisine nasıl da hakaret ediyor baksana :) Ne yani? Buraya Kaymakam, Başbakan bile gelse kalkmaz mısın?
- Sonuçta o da bir insan değil mi? Ayaklarında problem var mı? Neden kalkayım?

Bir bayan kalktı ve bağırarak onları azarladı. " Polis oldunuz diye bir yerleriniz mi kalktı? Çocuk belli ki ders çalışmış, çantası var yorgun. Bir de küstah küstah çocuğu aşağılıyorsun. Türk polislerinin sizin gibiler yüzünden alınları lekeleniyor vicdansızlar. Alın götürün bu çocuğu karakola isterseniz, ben bir avukatım. Hem şaitlik eder hem de avukatı olurum. İtirazınız var mı? Polise karşı gelmekten tutukluyor musunuz beni, onu?

Bir sonraki gayrettepe durağında polisler utancından indiler. Kadını alkışladılar. Bana da dikaktli olmamamı söyledi.
Sinirden ellerim titriyor, ellerim boşalıyor şu an.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] çok trajikomik bir olay olmuş :D Not: Ben hiç kalkmam. Kim olursa. :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
@memogoren çok trajikomik bir olay olmuş :D Not: Ben hiç kalkmam. Kim olursa. :)

Trajikomik diyorsun da hocam şu an hala sebepsiz titriyorum. Bazıları belli mevkilere bir şekilde geliyorlar ve kendilerini birilerinden çok üstün görüyorlar. Hani derler ya; " Doktor olmuş ama hekim olamamış hesabı".

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Trajikomik diyorsun da hocam şu an hala sebepsiz titriyorum. Bazıları belli mevkilere bir şekilde geliyorlar ve kendilerini birilerinden çok üstün görüyorlar. Hani derler ya; " Doktor olmuş ama hekim olamamış hesabı".
Haklısın. Polis diye kendini dokunulmaz sayan, öğretmen diye her dediğini yaptıracağını sanan insan sayısı çok. Öyle olmayan yok gibi. Çoğu insan da korkusundan tamam deyip geçiştiriyor. Ama aslında kanun üzerinden gidilmeli, hak savunulmalı. Hatta yalan da söylenmeli bazen :D Bkz: Polis gelirse yine sana kalk derse sen de kalkmam dersen ve ısrar ederse ''istersen babamı arayayım kendisi avukat bakalım kim haklı? gibisinden ama iyi ve etkili konuşmak lazım :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
LG Turkiye toplantisi devam ediyor :) servis konusunda basari ile bir ivme kazanildigi ve duzelmeye baslandigini soyledi g mudur yardimcisi

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@FullScreen

Araba isi ne oldu abi? Ariza isigi falan yaniyordu ya :)

Başkan , yazdım o konuya yazmamış mıyım ? Yakıttan yapıyormuş. Zengin karışım fakir karışım hikayesi. LPG yi değiştirdim söndü ışık şimdi herşey normal. Önceden PO dan alıyordum şimdi başka bir yerden alıyorum arıza ışığı yanmıyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
G2yi birazdan mıncıklayabilicez :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2deki lensin hareket ettiginide ogrenmis bulundum

Kullanicilarin sıkıntı yasamamasi icin basamakli pil teknolojisi kullanilmis

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Cihaz kutusundan cikacak kulaklikla genis bandli 24bit ses teknolojisi ile en iyi ses sistemleri ile kalite konusunda yarisacakmis

Quick windows case aksesuari ile note3deki gibi ekran yonetilebilicek

Video cekilirken istediginiz kisinin ustune iki defa tiklayip audio zoom yapilabilicek

Guest uygulamasi ile cihaza ikinci bir sifre verilerek baskalarinin sadece izin verdiginiz seyleri gormesini saglayabilirsiniz

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION]

Abi, konuyu takip etmedigim icin görmedim. Merak ettim bir sorayim dedim :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Benchmark sonuclarini inceleme gibi bir yaziyla foruma aktaricam :) ama cihaz olmus

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Adalarda bisiklet sürmek çok iyiymiş, öğrenmiş olduk. İstanbulda iki üç gün geçirecekseniz eğer yarım gününüzü ayırın en az.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
O kadar arayıpta bulamadığım konuyu yarın kendim açacağım :) LG G2 hands on!! :P

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Gündemi takip etmemek güzel bişeymiş. Ne güzel eğlenmiştim tüm gün ta ki interneti açıp okulumda yaşananları görene kadar. Siyaset filan değil derdim, 2013 yılında hala böyle şeylerin yaşanabiliyo olması cidden can sıkıcı.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu saat te günaydın olmaz ama :)
hayırlı sabahlar diyeyim :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
G2 inceleme yapıyoruz ama 360p videoyu zor yüklüyoruz :( bıyıkların dökülsün ttnet...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Abi hangisini istersin? [MENTION=63117]friendly[/MENTION]

1235111_329211300558337_1530305353_n.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
takipteyim ama konuyu açınca etiketlersen sevinirim kaçırmamak adına

tamamdır hocam... video şu an bizim plakada biraz yavaş yükleniyor. kısıtlı imkanlardan dolayı videoyu s4 zoom ile çektim :P dikine çektiğim için video yan görünüyor :D düzeltince küçük oluyordu .. yan şekli, büyük ve anlaşılır hali ile 800mb tuttu :) Upload bitince resimlerle birlikte konuyu açıcam...

bir daha ki ay vitrinlerde olacak dendi. fiyat hakkında hep bizden fikir aldılar tahminim 1800 civarında olacağıdır...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
800mb iyi imiş akşama yüklense iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...