Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Çok daha güzel olabilirdi. Malzeme iyi, sunum kötüydü gerçekten

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Sıcaklık ve nem düşüyor haftaya. Onlar gitsin, arkalarındam ben de gelicem inşallah... :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
uykum kayıp gören olursa hemen haber salsın bana :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ahh birde memlekette olacaksın sobanın ateşi evi alaca karanlık yapacak gel de uyuma o zaman :)

Bayramda gidiyoruz biz de memlekete, Çanakkale ye. Yapmak istediğim güzel şeylerden biri :) Sobanın üstünde pişen çıtır kestane keyfinden sonra sönmekte olan sınavın) sobanın üzerine portakal kabuğu koyup kokusu huzurunda uyumak. Hiçbir şey insana o keyfi vermiyor :) Yemişim doğalgazı, apartmanı.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Günaydin.

Bende bir sorun yok cok sükür. Düzenli uyumaya dikkat ediyorum.
şükür ki bende de bir problem kalmadı.(doktorum sağolsun)
eskiden uyurdum ama uyumamış gibi uyanırdım. :D

okul açılınca hayattan beziyorum ama :D
sabah 7 den akşam 4 e kadar :)
saat 6:00 da uyanmak zorundasın.. :)

en azından erken uyanmayı seviyorum :) daha rahat oluyor insan. öğlene kadar yatılır mı ki.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION]

Benim calisma saati de 7-16 arasi, sabah 6 da yola koyuluyorum. Bugün fazla mesailerin keyfini cikariyorum :P

Haklisin, insan erken kalktimi daha dinc ve dinamik oluyor. Desene ortak yanlarimiz cok :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@NGungor96

Benim calisma saati de 7-16 arasi, sabah 6 da yola koyuluyorum. Bugün fazla mesailerin keyfini cikariyorum :P

Haklisin, insan erken kalktimi daha dinc ve dinamik oluyor. Desene ortak yanlarimiz cok :)
sanırım :)
bende okuldan sonra kütüphaneye vs gidip ders çalışmanın keyfini çıkarıyorum :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
youtube un gelir ortaklığı projesi iyi olmadı. Her yeni üye video izlettirmeye çalışıyor :D Bence yeni üyelere video ekleme kapatılmalı artık o da reklama giriyor :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Note 3 teki özellikler şahane arkadaşlar. S Not uygulaması %500 gelişmiş diyebilirim.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
istanbulu kutsal mekanlar ve yeşillikler dışında pek sevmiyorum.köyümde yaşamak istiyorum..eee söyledim ama rahatlamadım kandırdınız beni :clap:

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İstanbul candır :)
bana göre değil işte.boğucu bir atmosfer,kalabalık,gürültü,trafik,terbiyesiz ve saygısız komşular ve daha neler neler...
İstanbulda Camii de namaz kılan adamın bile ayakkabısı çalınırken biz köyde ne marka ayakkabı olursa olsun kapıya rahatlıkla bırakabiliyorduk.Ahırlarda 30-40 milyar sermaye(öküz,inek,manda,keçi,koyun vs.) olmasına rağmen tek bir kilit yok.Çünkü hırsızlık yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...