Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
şanslısın :)
benim chrome kilitlendimi çözebilmek için teknik destek lazım :)

sdn de bol bol kilitlenirde :)
hele bir de uuuuzzzzuuunn bir yazı yazıp ta göndere basınca göndermeden kilitlenmez mı:cursing:
neyse sakinim :)
Remdendir diyorum 4 gb rem var, güncelleme gelince seviniyorum yine aynı:) Flash problemi var heralde.
E niye ff ya da opera kullanmıyon ki:)
ve sonra dedim ki iyi ki tilki var :biggrin:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sitenin gusül abdesti alması lazım :P
Bu tilki bazen beni sinir ediyor:)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bi sınav yaptılar herkes her soruya itiraz ediyor :D Kimse açıp okumuyor :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ve sonra dedim ki iyi ki tilki var :biggrin:

Sitenin gusül abdesti alması lazım :P
valla tilki de senkronizasyon olsa kulanırdım. ben her hangi bir tarayıcınınfanı değilim. hangisi iyi ise onu kulanırım ama chrome flash ve java larda çok hata veriyor. neyse

sitenin değil, başkalarının gusül abdesti alması lazım. abdestsiz banlıyorlar sonra günaha giriyrlar :D :D

onurjancelep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılmayan samsung s3 minim pc masamda duruyor o turuncu ekran geldi kapandı şimdi bi sahanda yumurta yaptık kankamla takılıyoruz gözüm masada telefonumda ühühü :( napcam ben

McKoLpA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayat Bazen O kadar Acımasız Olur ki... Kime Saldıracağınızı bilemeden, en sevdiğinize saldırırsınız...

McKoLpA

Hayat Bazen O kadar Acımasız Olur ki... Kime Saldıracağınızı bilemeden, en sevdiğinize saldırırsınız...

McKoLpA

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
valla tilki de senkronizasyon olsa kulanırdım. ben her hangi bir tarayıcınınfanı değilim. hangisi iyi ise onu kulanırım ama chrome flash ve java larda çok hata veriyor. neyse

sitenin değil, başkalarının gusül abdesti alması lazım. abdestsiz banlıyorlar sonra günaha giriyrlar :D :D

tilki de senkronizasyon var ki zaten
pis.png

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Yazıklar olsun sdn avatarları bile sansürlemeye başlamış. O simge siyasi oluşum için hazırlanmayıp insan olduğumuzu yapılanın insanlık suçu olduğunu ifade etmek için kullanılan bir simgeydi neyse bundan bile rahatsız oluyorsa bir forum ben de böyle bir ortamda bulunmak istemem sağlıcakla kalın.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu Forum Ne Kadar Kalitesizleşmeye başladı..... artık burada olmamak lazım.... baksana Meviler Havadan nem kapıyorlar

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] daha düne kadar choi'yi bilmiyordu şimdi kim tae hee'me dokunma oldu. :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...