Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ahbariyi banlayana sesleniyorum:

ahbarinin "hakaret içeriyor" dediğiniz mesajlarını gösterirmisiniz rica ediyorum.
merak ettim kime hakaret etmiş. hangi mesajına hakaret içeriyor denmiş......
bu mesaj hakaret değildir :P (benide banlamayın diye peşin peşin söyleyim...)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Eski üstadların dedikleri bir bir çıkıyor. Troy artık sinek avlar forumda.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eski üstadların dedikleri bir bir çıkıyor. Troy artık sinek avlar forumda.
doğru dersin be ..... 6 aydır aktifim sanki 60 yıl oldu.. forum hiç çekilmiyor.... hele de modlar artık kendilerini diktatör zannediyorlar. yazıklar olsun... bu forum sitesinide bu şekilde batıracaklar... istanbulda Sdn ye Uğrayacaktım Ama Hiç ghidesim kalmadı ve halada düşünüyorum gidip gitmemeyi... Artık Sinekmi avlarlar böcekmi avlarlar bilememe ama gidişat hiçte iyi değil.... bir an önce düzetlmeli bazı şeyleri Troy.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
doğru dersin be ..... 6 aydır aktifim sanki 60 yıl oldu.. forum hiç çekilmiyor.... hele de modlar artık kendilerini diktatör zannediyorlar. yazıklar olsun... bu forum sitesinide bu şekilde batıracaklar... istanbulda Sdn ye Uğrayacaktım Ama Hiç ghidesim kalmadı ve halada düşünüyorum gidip gitmemeyi... Artık Sinekmi avlarlar böcekmi avlarlar bilememe ama gidişat hiçte iyi değil.... bir an önce düzetlmeli bazı şeyleri Troy.
Site ile yönetimi bir tutmamak lazım. Yönetimin beceriksizliği site sahiplerine mal edilmemeli. Yapılması gereken uzaktan uzağa takip etmek. Çünkü kullanıcının önerisi ya da düşüncesi dikkate alınmıyor. O yüzden boşa çabalamaya da gerek yok.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Site ile yönetimi bir tutmamak lazım. Yönetimin beceriksizliği site sahiplerine mal edilmemeli. Yapılması gereken uzaktan uzağa takip etmek. Çünkü kullanıcının önerisi ya da düşüncesi dikkate alınmıyor. O yüzden boşa çabalamaya da gerek yok.
yanlışşş. bende şantiyelerde çalışan bir yöneticiyim... site (şirket sahibi) altında çalışan insanları (yöneticiler) denetlemek zorundadır. denetlemiyorsa şirketi yöneticilerin eline bırakmışsa krealdan çok kralcı varsa zaten o şirket batmaya mahkumdur. aynen bizimşantiyede oldugu gibi.... kendini buranın sahibi zannedenler aldanıyordur... burası ne benim malım nede baskasının çiftliği. Herkes Haddini hududunu bilmeli . tabiki kurallar olacak ama modların yaptığı keyfi uygulamalar gibi değil. yaptığı şeye kılıf aramayacak. hakeden hakketiğini verebilmeli ama nerede onu yapacak mod... önce site sahibi yada sahipleri kendi çöplüklerini temzilemeli sonrada diğerlerini temzilemeli... bunu yapamıyoorsa zate3n söylenecek laf ta yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

24 saat sonra uzun Bir Tatil Yapacagımm... Bu arada benide Banlamasınlar :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Aleykum selam [MENTION=74029]azen63[/MENTION] abi sende lütfen selam söyle [MENTION=142972]tambjk[/MENTION] kardeşime.
Unutmadık onu kabimizde.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bende diyordum neden foruma giremiyorum diye ..... acaba banladılar mı diye düşünmeye başlamıştım :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Al benden de bi o kadar 3G ile bağlanıyorum, noluyor diye telaşlandım.. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben de kablolarla uğraşıp duruyorum, modemi aç kapat, bilgisayarı aç kapat. Demek Türkiye geneliymiş.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bende çıkar tak çıkar tak yaparken giriş yerinin parçasını kırdım :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ben de opera mobile'ın senkronize sistemi yüzünden mi bağlanamıyorum dedim.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ne kadar mütevazi bir milletiz..
Herkes bağlantı hatasını kendinde aramış.. :D

Reaksiyon puanı
16,128
Ben de zavallı modeme suç atıyorum :D

sen modemi suçluorsun bende kardeşimi suçladım odasının elektriğini kesicektim modemi restart yaptı diye ama turkcell 3g canavar gibi çalışıyordu tabi 1gb 7,2mb 25lira aşımsız turbosu 30lira 2gb turbo 35lira kesmezler onu.
ayi-erzurum.jpg
kardeşimin odasının elektriğini kesince böyle olur resimden rahatsız olan olmaz umarım.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ben de kedimi camdan atıyordum kabloyu kemirdi kemirdi, sonunda hat gitti diye..

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ne zaman bu siteye girsem firefox bir kaç sn kilitleniyor...
şanslısın :)
benim chrome kilitlendimi çözebilmek için teknik destek lazım :)

sdn de bol bol kilitlenirde :)
hele bir de uuuuzzzzuuunn bir yazı yazıp ta göndere basınca göndermeden kilitlenmez mı:cursing:
neyse sakinim :)

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ülkemizdeki tüm boş insanları bu forumda toplamışlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ahahah :D

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=347364]dgarkn[/MENTION] uğraşmayacağım aynı mesajı yazmakla.Birşey değişecek mi ?
Biz ilkokulluyken sınıf başkanları kendini bir şey zannederdi,kafasına göre arkadaşlarına ceza yazmaz,başkalarına yazardı.Başka bir foruma gitmiştim,çoluk çocuğu moderatör yapmışlar kafasına eseni engelliyor,istediği herşeyi yazmakta serbest...
Buraya geldim bin bir neşeyle,adı var iyi bir yer diye.Mesela senin mesajına bakalım,boş insanlar bu forumda demişsin.Şimdi boş insan hakaret değil mi ? Şu foruma adam gibi kurallar konulsun,mal demek yasak salak demek değil,şu yasak bu değil gibisinden.Biz de anlayalım ne yasak ne değil.Bakıyoruz adamın birinin bir küfretmediği kalıyor,hatta ben [MENTION=15367]El Padrino[/MENTION] isimli kişiye bir konuda öyle şeyler dedim ki ban yemem gerekiyordu.Niye banlanmadım : ) Ne acayip bir forum.Kısa zaman sonra defolup gideceğim herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...