lezginkassa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Davul çalmakta yasak mı : )Forumda propaganda yapmak yasak haberin ola![]()
Davul çalmakta yasak mı : )Forumda propaganda yapmak yasak haberin ola![]()
Kendin duyabileceğin kadar çalıyorsan değil.Davul çalmakta yasak mı : )
Eğer maskeyse valla çok süper yapmışlar hiç kuşkulanmadım.![]()
doğru dersin be ..... 6 aydır aktifim sanki 60 yıl oldu.. forum hiç çekilmiyor.... hele de modlar artık kendilerini diktatör zannediyorlar. yazıklar olsun... bu forum sitesinide bu şekilde batıracaklar... istanbulda Sdn ye Uğrayacaktım Ama Hiç ghidesim kalmadı ve halada düşünüyorum gidip gitmemeyi... Artık Sinekmi avlarlar böcekmi avlarlar bilememe ama gidişat hiçte iyi değil.... bir an önce düzetlmeli bazı şeyleri Troy.Eski üstadların dedikleri bir bir çıkıyor. Troy artık sinek avlar forumda.
Site ile yönetimi bir tutmamak lazım. Yönetimin beceriksizliği site sahiplerine mal edilmemeli. Yapılması gereken uzaktan uzağa takip etmek. Çünkü kullanıcının önerisi ya da düşüncesi dikkate alınmıyor. O yüzden boşa çabalamaya da gerek yok.doğru dersin be ..... 6 aydır aktifim sanki 60 yıl oldu.. forum hiç çekilmiyor.... hele de modlar artık kendilerini diktatör zannediyorlar. yazıklar olsun... bu forum sitesinide bu şekilde batıracaklar... istanbulda Sdn ye Uğrayacaktım Ama Hiç ghidesim kalmadı ve halada düşünüyorum gidip gitmemeyi... Artık Sinekmi avlarlar böcekmi avlarlar bilememe ama gidişat hiçte iyi değil.... bir an önce düzetlmeli bazı şeyleri Troy.
yanlışşş. bende şantiyelerde çalışan bir yöneticiyim... site (şirket sahibi) altında çalışan insanları (yöneticiler) denetlemek zorundadır. denetlemiyorsa şirketi yöneticilerin eline bırakmışsa krealdan çok kralcı varsa zaten o şirket batmaya mahkumdur. aynen bizimşantiyede oldugu gibi.... kendini buranın sahibi zannedenler aldanıyordur... burası ne benim malım nede baskasının çiftliği. Herkes Haddini hududunu bilmeli . tabiki kurallar olacak ama modların yaptığı keyfi uygulamalar gibi değil. yaptığı şeye kılıf aramayacak. hakeden hakketiğini verebilmeli ama nerede onu yapacak mod... önce site sahibi yada sahipleri kendi çöplüklerini temzilemeli sonrada diğerlerini temzilemeli... bunu yapamıyoorsa zate3n söylenecek laf ta yok.Site ile yönetimi bir tutmamak lazım. Yönetimin beceriksizliği site sahiplerine mal edilmemeli. Yapılması gereken uzaktan uzağa takip etmek. Çünkü kullanıcının önerisi ya da düşüncesi dikkate alınmıyor. O yüzden boşa çabalamaya da gerek yok.
Suç sende değil o modemi üretende... ben olsam seni çoktan uçururdum:laugh:Ben de zavallı modeme suç atıyorum![]()
Ben de zavallı modeme suç atıyorum![]()
şanslısınNe zaman bu siteye girsem firefox bir kaç sn kilitleniyor...
Ne zaman bu siteye girsem firefox bir kaç sn kilitleniyor...