Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
@desperado64

105-albumler10697-resim74721t.gif

http://youtu.be/qoSXcXiDH7E?t=21m17s

Ahhh Meii Ahhh :P

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@azen63
abim siz uyumadan nası lyaşıyorsunuz ya :)
ben akşam 21:30 da ayakta duramıyordum :) ilacımı içtim yattım :) herhalde bir grce uyumasam ölürüm. hala da uykum var. sanki inşaatta çalışıyorum ya :)

inşaat çalışşam bu kadar yorgu hissetmem.(gerçi ben inşaat ta da çalıştım ama :D)

kardeş normalde sabah 6-7 gibi uyurumda bodye tekrar başladım vücut kaldırmıyo :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kardeş normalde sabah 6-7 gibi uyurumda bodye tekrar başladım vücut kaldırmıyo :)
ben 6-7 gibi uyanıyorum :D bazen geç yatıyorum. 00:00 dan sonra vs. sabah yine saat 6 oldumu gözlerim açılır. :D
mübarekler zaman ayarlı gibi.
05.00 da yatsam 06.00 - 06:30 arasında kesin uyanırım. (okul 7 den 4 e kadar)
8 senme boyunca sabah 6 da kalkınca vücut sapıttımı noldu :D
ah okul ah. saat 10 da başlayıp 11 de bitsen olmaz mı :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben 6-7 gibi uyanıyorum :D bazen geç yatıyorum. 00:00 dan sonra vs. sabah yine saat 6 oldumu gözlerim açılır. :D
mübarekler zaman ayarlı gibi.
05.00 da yatsam 06.00 - 06:30 arasında kesin uyanırım. (okul 7 den 4 e kadar)
8 senme boyunca sabah 6 da kalkınca vücut sapıttımı noldu :D
ah okul ah. saat 10 da başlayıp 11 de bitsen olmaz mı :D

okul 10-11 arası değil hiç olmasın :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
okul 10-11 arası değil hiç olmasın :)
yok yav. yine arkadaşlar vs varsa (ama varsa işte) eğleneli oluyor.
10 dk ders 40 dk teneffüs geyiği yapıyorsun :D
tenefüste hocalarla kafa buluyorsun.
yada en az 100000000 kişinin çizdiği, sarımsı sıraları birleştir, ayakları uzat yat :D (45 dk lık öğle-yemek molasında çok yapılır)
çünkü kişi farkındadır: kantinde herkes tek vücut olmuş :D arada nefessizlikten ölenler var :D o yüzdsen yemek yerine yatmak daha cazip geliyor :D

bense akıllı tahtayı kurcalarım :) tahtaya şifre komuşlar. (sadece öğretmenler açabilir tahtayı-MI ACABA? :D)
biz sınıf halkı olarak tahtaya müzik, film vs doldurduk. hatta cod 4 ü bile koydukta klavye olmadığından oynayamadık(tahtada 4 gb ram var. 64 bit sistem var. :D)

tabi şifrelerini ben kırdım. her hafta sonu görevli gelip yüklediğimiz filmleri vs silip tahtayı tekrar şifreliyordu.
bende ne yaptımgörevliden önce tahtayı şifreledim :D :D görevli pc mühendisi tahtayı açamamış :D :D

(yaptığım şuydu: windows 7 kullanıcı seçme ekranındaki kulanıcıların tümünü gizledim :D ve şifre koydum. sonra kullanıcı hesap yönetiminden şifre değişikliğini devre dışı yaptım :D. yani kullanıcı şifresi asla değişemez.)

(görevli mühendisin yapması gerek şu: pc yi yani tahtayı normal açmak ve kulanıcı ekranında (kulanıcıların hepsi gizli :D) ctrl+alt+delete yapıp açılan pencerede kullanıcı adı kısmına administrator yazmak :D administrator hesabı ile şifreyi değiştiremez ama kaldırabilir. bunu bilmiyorlar :D)

işte akıllı(!) tahtayı böyle ele geirdim. tabi hocalarda açamıyor :D biz napıyoruz hemen hocam hafta sonu görevliler şifrelemeiş diyoruz. ee şifreyi de bir ben biliyorum. "hocam bir bakabilirmiyim" diyorum.
"he olum bak" diyor oda. 15 sn de pc açık :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yok yav. yine arkadaşlar vs varsa (ama varsa işte) eğleneli oluyor.
10 dk ders 40 dk teneffüs geyiği yapıyorsun :D
tenefüste hocalarla kafa buluyorsun.
yada en az 100000000 kişinin çizdiği, sarımsı sıraları birleştir, ayakları uzat yat :D (45 dk lık öğle-yemek molasında çok yapılır)
çünkü kişi farkındadır: kantinde herkes tek vücut olmuş :D arada nefessizlikten ölenler var :D o yüzdsen yemek yerine yatmak daha cazip geliyor :D

bense akıllı tahtayı kurcalarım :) tahtaya şifre komuşlar. (sadece öğretmenler açabilir tahtayı-MI ACABA? :D)
biz sınıf halkı olarak tahtaya müzik, film vs doldurduk. hatta cod 4 ü bile koydukta klavye olmadığından oynayamadık(tahtada 4 gb ram var. 64 bit sistem var. :D)

tabi şifrelerini ben kırdım. her hafta sonu görevli gelip yüklediğimiz filmleri vs silip tahtayı tekrar şifreliyordu.
bende ne yaptımgörevliden önce tahtayı şifreledim :D :D görevli pc mühendisi tahtayı açamamış :D :D

(yaptığım şuydu: windows 7 kullanıcı seçme ekranındaki kulanıcıların tümünü gizledim :D ve şifre koydum. sonra kullanıcı hesap yönetiminden şifre değişikliğini devre dışı yaptım :D. yani kullanıcı şifresi asla değişemez.)

(görevli mühendisin yapması gerek şu: pc yi yani tahtayı normal açmak ve kulanıcı ekranında (kulanıcıların hepsi gizli :D) ctrl+alt+delete yapıp açılan pencerede kullanıcı adı kısmına administrator yazmak :D administrator hesabı ile şifreyi değiştiremez ama kaldırabilir. bunu bilmiyorlar :D)

işte akıllı(!) tahtayı böyle ele geirdim. tabi hocalarda açamıyor :D biz napıyoruz hemen hocam hafta sonu görevliler şifrelemeiş diyoruz. ee şifreyi de bir ben biliyorum. "hocam bir bakabilirmiyim" diyorum.
"he olum bak" diyor oda. 15 sn de pc açık :D

havan oluyo yani :) bizim tahta da internet yoktu indim arayüzden biraz baktım bilgisayar odasından şifreyi öğrendik giriyoz öyle :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
havan oluyo yani :) bizim tahta da internet yoktu indim arayüzden biraz baktım bilgisayar odasından şifreyi öğrendik giriyoz öyle :)
bizde olmuoyr işte :D
bizim okulun ağ sistemini çözdüm. star topolojisi ile yapılmış :D yani tüm tahtalar göreli odasınaki ana cihaza bağlı. tüm internet ordan geliyor. tüm tahtalar yüksek hızlı wireless ve kaplo bağlantısı var(cat6 kablo)
ancak ana cihaz internet erişimine izin vermiyor. sarı üçgen. :D
bir baktım tahtaya ip vermemişler . ve ip ekleme özelliğini kaldırmışlar. ip atamıyor. bende cmd ile ip verdim ama dediğim ana cihaz izin vermiyor internet bağlantısına :D

bu bizi durdurdumu hayır :D
tahta da baktık yüksek kapasiteli uzaktan da arahat çekebilen wireless var.antel vs de var. sınıfta mutlaka birinde akıllı tel vardır. onun interneti de vardır. hmen telefondan interneti paylaş dedik. akıllı tahtadan wifi ile internete girdik :D

ama hava vs umrumda değil. sadece böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. zaten genelde sınıfta kimse yokken uğraşırım. bu yüzden tam olrak ne yaptığımı bilemezler bile :D

(hatta sınıftakiler birbirlerinin komik hallerinin resmini çeker tahtada masaüstü arka planı yapar. hoca tahtayı açınca gülme krizi geçirir. ders pert olur :D)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bizde olmuoyr işte :D
bizim okulun ağ sistemini çözdüm. star topolojisi ile yapılmış :D yani tüm tahtalar göreli odasınaki ana cihaza bağlı. tüm internet ordan geliyor. tüm tahtalar yüksek hızlı wireless ve kaplo bağlantısı var(cat6 kablo)
ancak ana cihaz internet erişimine izin vermiyor. sarı üçgen. :D
bir baktım tahtaya ip vermemişler . ve ip ekleme özelliğini kaldırmışlar. ip atamıyor. bende cmd ile ip verdim ama dediğim ana cihaz izin vermiyor internet bağlantısına :D

bu bizi durdurdumu hayır :D
tahta da baktık yüksek kapasiteli uzaktan da arahat çekebilen wireless var.antel vs de var. sınıfta mutlaka birinde akıllı tel vardır. onun interneti de vardır. hmen telefondan interneti paylaş dedik. akıllı tahtadan wifi ile internete girdik :D

ama hava vs umrumda değil. sadece böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. zaten genelde sınıfta kimse yokken uğraşırım. bu yüzden tam olrak ne yaptığımı bilemezler bile :D

(hatta sınıftakiler birbirlerinin komik hallerinin resmini çeker tahtada masaüstü arka planı yapar. hoca tahtayı açınca gülme krizi geçirir. ders pert olur :D)

valla bizim okul ev ağı internet var sorun olmuyo bağlanırken :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
valla bizim okul ev ağı internet var sorun olmuyo bağlanırken :)
bizim okulda bilgisayar mühendisi var. görevli. hafta sonu gelip tahtaları vs içeriklerini vs kontrol ediyor. ders etkinlikleri vs yüklüyorlar. bizim tahta hariç :D :D açamıyorlar :D

format vs de atmazlar. tahta windows 7 ultimate lisanslı :D başka sistem kurulmuyor :D
normalde tahtada sadece hocalara verilen özel flash bellekler çalışıyor.
bir de benim flash bellek(16 gb sandisk cruzer edge) :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çoluk çocuklar liseli muhabbeti yapıyor ya ona da ayrı uyuzum...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çoluk çocuklar liseli muhabbeti yapıyor ya ona da ayrı uyuzum...
çoluk çocuk?? ... neyse :devil:
bu çoluk çocuklar biz mi oluyoruz şimdi :D

ne yapalım ya abi: ekonomi mi konuşalım. yada nereye gidiyor bu dünya mı diyelim. ya nerede o eski ramazanlar mı diyelim.
biz çoluk çocuklar ayrı bir çoluk çocuk forumu açıp orada mı liseli muhabbeti yapalım :)
biz çoluk çocuklarında kendimize göre derdimiz var.

eğer bu çoluk çocukların yani biz "liselilerin" mesajlarında,
hele de benim mesajlarım açık bir şekilde yapılmış hakaret ya da küfür saptarsanız direk beni banlayın(ki terbiyem küfür ve hakarete izin vermez)... :)
@OnurFK kaç yaşındasın kardeşim?
yakında foruma yaş sınırı gelecekte ondan sordum :D

neyse abi sadece şaka yapıyorum :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O çocukların yaş aralığı 3-5 anca. :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Şairin; “Şâyestedir denilse, âlem senin mezarın…” dedikten sonra; Abdülhak Hamid söylüyor, “Hâlâ gelir zeminden tekbir-i zâr-u-zârın…” diye belirtmeye çalıştığı; dâva ve gayesi bakımından Büyük İskender ve Sezar’ı oda hizmetçiliğine kabul etmeyecek kadar üstün hükümdar, başbuğ ve aksiyon adamı Fatih, İstanbul’u fethedip onun kalbi Ayasofya’da namazını edâ ettiği zaman, Cenubî Fransa’da kırılmış, Viyana’da Batıyı tekrar dişleyecek olan İslâm taarruz kıskacının mihver çivisini eline geçirmişti.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çoluk çocuk?? ... neyse :devil:
bu çoluk çocuklar biz mi oluyoruz şimdi :D

ne yapalım ya abi: ekonomi mi konuşalım. yada nereye gidiyor bu dünya mı diyelim. ya nerede o eski ramazanlar mı diyelim.
biz çoluk çocuklar ayrı bir çoluk çocuk forumu açıp orada mı liseli muhabbeti yapalım :)
biz çoluk çocuklarında kendimize göre derdimiz var.

eğer bu çoluk çocukların yani biz "liselilerin" mesajlarında,
hele de benim mesajlarım açık bir şekilde yapılmış hakaret ya da küfür saptarsanız direk beni banlayın(ki terbiyem küfür ve hakarete izin vermez)... :)
@OnurFK kaç yaşındasın kardeşim?
yakında foruma yaş sınırı gelecekte ondan sordum :D

neyse abi sadece şaka yapıyorum :)

96 dan hesapla işte ;(

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir kitap okudum.Kitapta üstün zekaları anlatıyor,sonlara doğru bahsettiği şey güzel,"Üstün zekalı insanların bir özelliği de başkalarından üstün görmemektir kendilerini,eğer ki bir insan üstün zeka olduğunu düşünüyorsa,muhakkak değildir.".

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
onaltı :) ama okula geç verilme olayı olmuş niyeysi artık 2 . sınıftayım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zaten pek takip etmiyorum :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Güzel bir kitap okudum.Kitapta üstün zekaları anlatıyor,sonlara doğru bahsettiği şey güzel,"Üstün zekalı insanların bir özelliği de başkalarından üstün görmemektir kendilerini,eğer ki bir insan üstün zeka olduğunu düşünüyorsa,muhakkak değildir.".
bir de şu var:

üstün zekalı bir insan zaten başkalarına bunu kanıtlamaya çalışmaz.

bunu kendisinin bilmesi yeterlidir ki çoğu zaman üstün zekalı olduğunu kendisinden önce yakınları fark eder :)

ve eğer gerçekten de üstün zekalıysa... ne yapar bilemem ama
gerçekten de üstün zekalı değilse yakınlarının "sen çok zekisin" demesi ile mutlu olur, havalara uçar :)

onaltı :) ama okula geç verilme olayı olmuş niyeysi artık 2 . sınıftayım

zaten pek takip etmiyorum :)
bana abi diyeceksin. benide küçük yazdırmışlar. aslında 18 yaşındayım. :)

bu arada kesinlikle şaka yaptım. :) ben insanların yaşına bakmam :)

"aynı davranışı da karşıdan beklediğim için" yaşımı gizlemedim. :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir de şu var:

üstün zekalı bir insan zaten başkalarına bunu kanıtlamaya çalışmaz.

bunu kendisinin bilmesi yeterlidir ki çoğu zaman üstün zekalı olduğunu kendisinden önce yakınları fark eder :)

ve eğer gerçekten de üstün zekalıysa... ne yapar bilemem ama
gerçekten de üstün zekalı değilse yakınlarının "sen çok zekisin" demesi ile mutlu olur, havalara uçar :)

bana abi diyeceksin. benide küçük yazdırmışlar. aslında 18 yaşındayım. :)

bu arada kesinlikle şaka yaptım. :) ben insanların yaşına bakmam :)

"aynı davranışı da karşıdan beklediğim için" yaşımı gizlemedim. :)

hocam bende şu yaş işini pek sevmem ama FORUMDA bazıları çok takıyor bunları

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hocam bende şu yaş işini pek sevmem ama FORUMDA bazıları çok takıyor bunları
hiç deme ya.
"akıl yaşta değil baştadır diyorsun." yine adın 9 dan 8 e inmiyor.
ama yaşımı gizlemediğim için pişman değilim.
herkesi kendi haline bırakmak gerek. ne oldukları zamanla ortaya çıkıyor. kasmaya gerek yok yani.

sen iki çift laf edersin. adın aptala çıkar. zeka yaşın 3'e 5'e iner. insin hocam. ben ne olduğumu ve ne istediğimi biliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...