jaanki07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
işini değiştir sevdiğin işi yap, birinci kısım bu bence..
evet en önemlisi o en kısa zamanda daha çok sevebileceğim ortamda bir işim olmasını istiyorum
işini değiştir sevdiğin işi yap, birinci kısım bu bence..
Sayılırhelal olsun abi
Allah yardım etsin.
bu arada abi inşaat mühendisi vs misin?
@azen63
abim siz uyumadan nası lyaşıyorsunuz ya
ben akşam 21:30 da ayakta duramıyordumilacımı içtim yattım
herhalde bir grce uyumasam ölürüm. hala da uykum var. sanki inşaatta çalışıyorum ya
inşaat çalışşam bu kadar yorgu hissetmem.(gerçi ben inşaat ta da çalıştım ama)
ben 6-7 gibi uyanıyorumkardeş normalde sabah 6-7 gibi uyurumda bodye tekrar başladım vücut kaldırmıyo![]()
ben 6-7 gibi uyanıyorumbazen geç yatıyorum. 00:00 dan sonra vs. sabah yine saat 6 oldumu gözlerim açılır.
mübarekler zaman ayarlı gibi.
05.00 da yatsam 06.00 - 06:30 arasında kesin uyanırım. (okul 7 den 4 e kadar)
8 senme boyunca sabah 6 da kalkınca vücut sapıttımı noldu![]()
ah okul ah. saat 10 da başlayıp 11 de bitsen olmaz mı![]()
yok yav. yine arkadaşlar vs varsa (ama varsa işte) eğleneli oluyor.okul 10-11 arası değil hiç olmasın![]()
yok yav. yine arkadaşlar vs varsa (ama varsa işte) eğleneli oluyor.
10 dk ders 40 dk teneffüs geyiği yapıyorsun
tenefüste hocalarla kafa buluyorsun.
yada en az 100000000 kişinin çizdiği, sarımsı sıraları birleştir, ayakları uzat yat(45 dk lık öğle-yemek molasında çok yapılır)
çünkü kişi farkındadır: kantinde herkes tek vücut olmuşarada nefessizlikten ölenler var
o yüzdsen yemek yerine yatmak daha cazip geliyor
![]()
bense akıllı tahtayı kurcalarımtahtaya şifre komuşlar. (sadece öğretmenler açabilir tahtayı-MI ACABA?
)
biz sınıf halkı olarak tahtaya müzik, film vs doldurduk. hatta cod 4 ü bile koydukta klavye olmadığından oynayamadık(tahtada 4 gb ram var. 64 bit sistem var.)
tabi şifrelerini ben kırdım. her hafta sonu görevli gelip yüklediğimiz filmleri vs silip tahtayı tekrar şifreliyordu.
bende ne yaptımgörevliden önce tahtayı şifreledim![]()
görevli pc mühendisi tahtayı açamamış
![]()
(yaptığım şuydu: windows 7 kullanıcı seçme ekranındaki kulanıcıların tümünü gizledimve şifre koydum. sonra kullanıcı hesap yönetiminden şifre değişikliğini devre dışı yaptım
. yani kullanıcı şifresi asla değişemez.)
(görevli mühendisin yapması gerek şu: pc yi yani tahtayı normal açmak ve kulanıcı ekranında (kulanıcıların hepsi gizli) ctrl+alt+delete yapıp açılan pencerede kullanıcı adı kısmına administrator yazmak
administrator hesabı ile şifreyi değiştiremez ama kaldırabilir. bunu bilmiyorlar
)
işte akıllı(!) tahtayı böyle ele geirdim. tabi hocalarda açamıyorbiz napıyoruz hemen hocam hafta sonu görevliler şifrelemeiş diyoruz. ee şifreyi de bir ben biliyorum. "hocam bir bakabilirmiyim" diyorum.
"he olum bak" diyor oda. 15 sn de pc açık![]()
bizde olmuoyr iştehavan oluyo yanibizim tahta da internet yoktu indim arayüzden biraz baktım bilgisayar odasından şifreyi öğrendik giriyoz öyle
![]()
bizde olmuoyr işte
bizim okulun ağ sistemini çözdüm. star topolojisi ile yapılmışyani tüm tahtalar göreli odasınaki ana cihaza bağlı. tüm internet ordan geliyor. tüm tahtalar yüksek hızlı wireless ve kaplo bağlantısı var(cat6 kablo)
ancak ana cihaz internet erişimine izin vermiyor. sarı üçgen.
bir baktım tahtaya ip vermemişler . ve ip ekleme özelliğini kaldırmışlar. ip atamıyor. bende cmd ile ip verdim ama dediğim ana cihaz izin vermiyor internet bağlantısına
bu bizi durdurdumu hayır
tahta da baktık yüksek kapasiteli uzaktan da arahat çekebilen wireless var.antel vs de var. sınıfta mutlaka birinde akıllı tel vardır. onun interneti de vardır. hmen telefondan interneti paylaş dedik. akıllı tahtadan wifi ile internete girdik
ama hava vs umrumda değil. sadece böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. zaten genelde sınıfta kimse yokken uğraşırım. bu yüzden tam olrak ne yaptığımı bilemezler bile
(hatta sınıftakiler birbirlerinin komik hallerinin resmini çeker tahtada masaüstü arka planı yapar. hoca tahtayı açınca gülme krizi geçirir. ders pert olur)
bizim okulda bilgisayar mühendisi var. görevli. hafta sonu gelip tahtaları vs içeriklerini vs kontrol ediyor. ders etkinlikleri vs yüklüyorlar. bizim tahta hariçvalla bizim okul ev ağı internet var sorun olmuyo bağlanırken![]()
çoluk çocuk?? ... neyse :devil:Çoluk çocuklar liseli muhabbeti yapıyor ya ona da ayrı uyuzum...
O çocukların yaş aralığı 3-5 anca.![]()
bende beğendimO çocukların yaş aralığı 3-5 anca.![]()
bende beğendim
abim 5 yaşında liseli mi olur. kreşlidir o
akıl yaşından bahsediyorsan normal ama. 3-5 yaşında çok var![]()
haklısınDaha da batmadan bitirin bence :thumbup:
çoluk çocuk?? ... neyse :devil:
bu çoluk çocuklar biz mi oluyoruz şimdi
ne yapalım ya abi: ekonomi mi konuşalım. yada nereye gidiyor bu dünya mı diyelim. ya nerede o eski ramazanlar mı diyelim.
biz çoluk çocuklar ayrı bir çoluk çocuk forumu açıp orada mı liseli muhabbeti yapalım
biz çoluk çocuklarında kendimize göre derdimiz var.
eğer bu çoluk çocukların yani biz "liselilerin" mesajlarında,
hele de benim mesajlarım açık bir şekilde yapılmış hakaret ya da küfür saptarsanız direk beni banlayın(ki terbiyem küfür ve hakarete izin vermez)...
@OnurFK kaç yaşındasın kardeşim?
yakında foruma yaş sınırı gelecekte ondan sordum
neyse abi sadece şaka yapıyorum![]()
bir de şu var:Güzel bir kitap okudum.Kitapta üstün zekaları anlatıyor,sonlara doğru bahsettiği şey güzel,"Üstün zekalı insanların bir özelliği de başkalarından üstün görmemektir kendilerini,eğer ki bir insan üstün zeka olduğunu düşünüyorsa,muhakkak değildir.".
bana abi diyeceksin. benide küçük yazdırmışlar. aslında 18 yaşındayım.onaltıama okula geç verilme olayı olmuş niyeysi artık 2 . sınıftayım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
zaten pek takip etmiyorum![]()
bir de şu var:
üstün zekalı bir insan zaten başkalarına bunu kanıtlamaya çalışmaz.
bunu kendisinin bilmesi yeterlidir ki çoğu zaman üstün zekalı olduğunu kendisinden önce yakınları fark eder
ve eğer gerçekten de üstün zekalıysa... ne yapar bilemem ama
gerçekten de üstün zekalı değilse yakınlarının "sen çok zekisin" demesi ile mutlu olur, havalara uçar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bana abi diyeceksin. benide küçük yazdırmışlar. aslında 18 yaşındayım.
bu arada kesinlikle şaka yaptım.ben insanların yaşına bakmam
"aynı davranışı da karşıdan beklediğim için" yaşımı gizlemedim.![]()
Öyleydi evetKonu hala pepsi kapagi demi![]()
hiç deme ya.hocam bende şu yaş işini pek sevmem ama FORUMDA bazıları çok takıyor bunları