friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
IOBİT Uninstaller kesinlikle
niye abi?IOBİT Uninstaller kesinlikle
windows program ekle/kaldır ı tek geçerim
ya da en iyisi programların kendi uninstall aracı
olmadı program files ten sil. (sakın ha)
niye abi?
oooov. bu benim aklıma niye gelmedi bemasaüstü ikonu sil yeter![]()
Deneyecem abi.Bana Revodan daha kullanışlı geliyor .
Ayrıca Revonun program olarak görmediği şeyleri de görüp kaldırıyor.
Bir artısı daha ilave optimizasyon ayarları var.
rainmeter dene.oooov. bu benim aklıma niye gelmedi been süper çözüm budur.
iyide benim masaüstümde zaten hiç ikon yokki :crying:
bak bu benim masamın üstü(tıkla)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
işelmcide 41 dereceymiş![]()
oooov. bu benim aklıma niye gelmedi been süper çözüm budur.
iyide benim masaüstümde zaten hiç ikon yokki :crying:
bak bu benim masamın üstü(tıkla)
işelmcide 41 dereceymiş![]()
Çok kasvetli...
Çok kasvetli...
Adana'da mangalda gibiyim
7999 mesajın hürmetine bişey demiyom abi
Revo Uninstaller mı dersiniz Your uninstaller mı?
Yani?güzel yaapc açılınca ciddi oluyorum bi anda
@Ahbârî forumun 81135. üyesisin![]()
Abi karar verinAshampoo ve Revo'dan şaşma. Your unistaller ve iobit'den bi halt olmaz![]()
ders adlı klasörün içinde ne var :w00t:. dur söyleme tahmin edeyim: matematik misen ekran koydun bende koycamal
![]()
biliyorum o programı çok güzel. ama ben bulduğum her kabuğu kafama göre düzenlemeliyim. bu da çok vaktimi alıyor. bende sadeliği ve orjinalliği sevdiğim için kaldırdımrainmeter dene.
uyumlu. ben kullanıyordum. kaldırdım. rainmeter+ rocket dock var. Fences sıkıntılı program.ders adlı klasörün içinde ne var :w00t:. dur söyleme tahmin edeyim: matematik miyada fen mi yada
(gizli klasörleri göster aktif mi hocam
)
bu arada pes 13 ü görev çubuğuna koymuşsunhatta cs yide
ben cs yi online oynamayı bir türlü brceremedimpc ile hemen hemen her şeyi yapabilirim.(öyle deme
c çalışırken işlemciye termal macun sürmüşlüğüm var
cidden) ama şu cs yi online oynayamadım be
biliyorum o programı çok güzel. ama ben bulduğum her kabuğu kafama göre düzenlemeliyim. bu da çok vaktimi alıyor. bende sadeliği ve orjinalliği sevdiğim için kaldırdım
fences adlı program windows 8 ile uyumlu olsa onu kurcam oda yok uyumlu değilhatalara yol açıyor.
ders adlı klasörün içinde ne var :w00t:. dur söyleme tahmin edeyim: matematik miyada fen mi yada
(gizli klasörleri göster aktif mi hocam
)
bu arada pes 13 ü görev çubuğuna koymuşsunhatta cs yide
ben cs yi online oynamayı bir türlü brceremedimpc ile hemen hemen her şeyi yapabilirim.(öyle deme
c çalışırken işlemciye termal macun sürmüşlüğüm var
cidden) ama şu cs yi online oynayamadım be
biliyorum o programı çok güzel. ama ben bulduğum her kabuğu kafama göre düzenlemeliyim. bu da çok vaktimi alıyor. bende sadeliği ve orjinalliği sevdiğim için kaldırdım
fences adlı program windows 8 ile uyumlu olsa onu kurcam oda yok uyumlu değilhatalara yol açıyor.
aynenuyumlu. ben kullanıyordum. kaldırdım. rainmeter+ rocket dock var. Fences sıkıntılı program.
Abi karar verin![]()
Pro = Para olmazBahsedilen programların hepsini kullandım. Sistemi ilk başlangıçtan itibaren kurarsan kesinlikle ashampoo. kurmadıysan eğer Revo un. Pro versiyonunu da kullanabilirsin![]()
Selamün Aleyküm...
ha haal ders klasörü![]()
![]()
ha ha
içim fesat. hiç de düşündüğüm gibi değilmiş
şaka şaka kötü bir şey düşünmedimböyle şeyler olduğunu tahmin etmiştim zaten
benim de bunlar ilgili oluşturduğum bir dvd var. (iso dosyas ıyani. dvdleri yiyorlar evde
)
madem resim paylaşmak moda oldu al:
bu arada farketin mi. windows explorer pencereleri de aynı chrome gibi sekmeli. clover adlı programile yaptım. süper böyle.explorer i sekmeli yapıyor ve tüm sistemler ile uyumlu
tavsiye ederim
aradım rıza baba vs. behzat ç. vare iyiymiş
google da Arka sokaklar ile Behzat Ç. arasındaki fark diye ararmısınız bi![]()
aradım rıza baba vs. behzat ç. var
benim internet yankıdaki bir internet kafeden geliyor. şu an kim hangi masada ne yapıyor görebiliyorum![]()
![]()
istesem facebook şifrelerini bile ele geçirim
ana makinada cafe plus ı paylaşmışlar. onu açar canlı izlerim ne yapıyorlarsa(yapmadığım şey değil.)
zaten terabytlık film ve müzik arşivi elimin altında.![]()
yok hocam ne akarabası akrabam olsa kuruş para vermem. buna ayda 10 tl veriyorumyandaki internet kafenin sahibi akraban filan mı değilse adam internetini oradan aldığını biliyormu![]()
Moderatör Adaylığı arada işe yarıyorModeratör adayı olduğundan dolayı bu isteğini yerine getiriyorum.
Teşekkür ettim