Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
windows program ekle/kaldır ı tek geçerim :D
ya da en iyisi programların kendi uninstall aracı :D
olmadı program files ten sil. (sakın ha :))

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bana Revodan daha kullanışlı geliyor .

Ayrıca Revonun program olarak görmediği şeyleri de görüp kaldırıyor.

Bir artısı daha ilave optimizasyon ayarları var.
Deneyecem abi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

oooov. bu benim aklıma niye gelmedi be :D en süper çözüm budur.
iyide benim masaüstümde zaten hiç ikon yokki :crying:
bak bu benim masamın üstü(tıkla)

işelmcide 41 dereceymiş :P
rainmeter dene.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
oooov. bu benim aklıma niye gelmedi be :D en süper çözüm budur.
iyide benim masaüstümde zaten hiç ikon yokki :crying:
bak bu benim masamın üstü(tıkla)

işelmcide 41 dereceymiş :P

sen ekran koydun bende koycam :) al

rg05d.png

[MENTION=2]Troy[/MENTION] SDN nin ismini kim buldu ?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Adana'da mangalda gibiyim :D

7999 mesajın hürmetine bişey demiyom abi :P

Revo Uninstaller mı dersiniz Your uninstaller mı?

Ashampoo ve Revo'dan şaşma. Your unistaller ve iobit'den bi halt olmaz :P

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sen ekran koydun bende koycam :) al

rg05d.png
ders adlı klasörün içinde ne var :w00t:. dur söyleme tahmin edeyim: matematik mi :D yada fen mi yada :D (gizli klasörleri göster aktif mi hocam :D)

bu arada pes 13 ü görev çubuğuna koymuşsun :) hatta cs yide :)
ben cs yi online oynamayı bir türlü brceremedim :D pc ile hemen hemen her şeyi yapabilirim.(öyle deme:pc çalışırken işlemciye termal macun sürmüşlüğüm var :D cidden) ama şu cs yi online oynayamadım be :)

biliyorum o programı çok güzel. ama ben bulduğum her kabuğu kafama göre düzenlemeliyim. bu da çok vaktimi alıyor. bende sadeliği ve orjinalliği sevdiğim için kaldırdım :)
fences adlı program windows 8 ile uyumlu olsa onu kurcam oda yok uyumlu değil :) hatalara yol açıyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ders adlı klasörün içinde ne var :w00t:. dur söyleme tahmin edeyim: matematik mi :D yada fen mi yada :D (gizli klasörleri göster aktif mi hocam :D)

ben cs yi online oynamayı bir türlü brceremedim :D pc ile hemen hemen her şeyi yapabilirim.(öyle deme:pc çalışırken işlemciye termal macun sürmüşlüğüm var :D cidden) ama şu cs yi online oynayamadım be :)

biliyorum o programı çok güzel. ama ben bulduğum her kabuğu kafama göre düzenlemeliyim. bu da çok vaktimi alıyor. bende sadeliği ve orjinalliği sevdiğim için kaldırdım :)
fences adlı program windows 8 ile uyumlu olsa onu kurcam oda yok uyumlu değil :) hatalara yol açıyor.
uyumlu. ben kullanıyordum. kaldırdım. rainmeter+ rocket dock var. Fences sıkıntılı program.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4

al ders klasörü :)

rg0sd.png

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
uyumlu. ben kullanıyordum. kaldırdım. rainmeter+ rocket dock var. Fences sıkıntılı program.
aynen :). fences çalışıyor ama sıkıntılı çalışıyor :)
mesela bazen masaüstü gelmiyor. bazen yaptığım düzen sıfırlanıyor. tuhaf şeyler oluyor :)
rainmeter de de kodlarla uğraşmak zaman kaybettiriyor :)

rocket docku yılarca kulandım. şimdi nedense ihtiyaç duymuyorum. iyice sadeliğe bağladım ben :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
al ders klasörü :)
rg0sd.png
ha ha :D
içim fesat. hiç de düşündüğüm gibi değilmiş :D

şaka şaka kötü bir şey düşünmedim :) böyle şeyler olduğunu tahmin etmiştim zaten :) benim de bunlar ilgili oluşturduğum bir dvd var. (iso dosyas ıyani. dvdleri yiyorlar evde :D)

madem resim paylaşmak moda oldu al: :)

bu arada farketin mi. windows explorer pencereleri de aynı chrome gibi sekmeli. clover adlı programile yaptım. süper böyle. :) explorer i sekmeli yapıyor ve tüm sistemler ile uyumlu :) tavsiye ederim

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ha ha :D
içim fesat. hiç de düşündüğüm gibi değilmiş :D

şaka şaka kötü bir şey düşünmedim :) böyle şeyler olduğunu tahmin etmiştim zaten :) benim de bunlar ilgili oluşturduğum bir dvd var. (iso dosyas ıyani. dvdleri yiyorlar evde :D)

madem resim paylaşmak moda oldu al: :)

bu arada farketin mi. windows explorer pencereleri de aynı chrome gibi sekmeli. clover adlı programile yaptım. süper böyle. :) explorer i sekmeli yapıyor ve tüm sistemler ile uyumlu :) tavsiye ederim

e iyiymiş :)

google da Arka sokaklar ile Behzat Ç. arasındaki fark diye ararmısınız bi :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
e iyiymiş :)

google da Arka sokaklar ile Behzat Ç. arasındaki fark diye ararmısınız bi :)
aradım rıza baba vs. behzat ç. var :D

benim internet yankıdaki bir internet kafeden geliyor. şu an kim hangi masada ne yapıyor görebiliyorum :D :D :D
istesem facebook şifrelerini bile ele geçirim :D

ana makinada cafe plus ı paylaşmışlar. onu açar canlı izlerim ne yapıyorlarsa(yapmadığım şey değil. :D) :D

zaten terabytlık film ve müzik arşivi elimin altında. :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
aradım rıza baba vs. behzat ç. var :D

benim internet yankıdaki bir internet kafeden geliyor. şu an kim hangi masada ne yapıyor görebiliyorum :D :D :D
istesem facebook şifrelerini bile ele geçirim :D

ana makinada cafe plus ı paylaşmışlar. onu açar canlı izlerim ne yapıyorlarsa(yapmadığım şey değil. :D) :D

zaten terabytlık film ve müzik arşivi elimin altında. :D

yandaki internet kafenin sahibi akraban filan mı değilse adam internetini oradan aldığını biliyormu :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yandaki internet kafenin sahibi akraban filan mı değilse adam internetini oradan aldığını biliyormu :)
yok hocam ne akarabası akrabam olsa kuruş para vermem. buna ayda 10 tl veriyorum :D
adam zaten parada değil biraz duygu sömürüsü yapınca kabul etti. iyi niyetimi anladı :) istersen hiç para verme diyor ama ben veririm tabiki bana söylediği hakkını :)

ben hırsız değilim neden habersiz çalayım ki :D öyle olsaydım şu an internet kafeye gelen herkesin face şifresi elimdeydi :D

dur bakıyım ne yapıyolar :D anlık masaüstü görüntü ile :D

masa 13 face kuruyor :D
masa 16 oyun oynuyor(wolfteam :D)
biri maüsütünü kurcalıyor. daha bir sürü :) ama sadece resim olarak bakıyorum kran görntüsü. canlı canlı milleti seyretmiyorumdurupta :)

bide kafenin bilgisayarlarında uzaktan kontrol aktif. :) yani kameralarını vs kurcalayabilirim kafe plus ile :D ama yapmam :)

not: bu anlık maüaüstü görüntülerini kafe plus veriyor :). bir klasöre koyuyoer bende bakıyorum canım isteerse yani sıkılırsa. :) (face gibi kimsenin özelini kurcalamadığım sürece eğlenceli oluyor :))
bazen de baktığıma pişman oluyorum. iğrençler :(

arkadaşlar, sevgili sdn ailesi, benim uyku saatim geldi(10 da uyumam lazım. sabah ise 6 da kalkacağım-doktor tavsiyessi :)). iyi geceler tüm aile mensuplarına :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bios pili bitti :( Ama enteresan olan şey bilgisayar şuan pilsiz açıldı :D Üzerindeyken açılmıyordu söktüm açıldı :D Acaba başka birşey mi söktüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...