Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Hayırlı olsun [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi, hafif kusurlu geçtin muhtemelen.
Bende bu vesile ile eski tenekemi özledim. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nasıl gidiyor beyler :D Gırgır şamata ben yokken sarmaz :P :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
SDN'de pek bağlı kalmıyorum ya :D Ama ileride o da olacak artık Mart sonunda sınav çok kötü geçtiyyy diye bi yazarım birde hazıran sonunda sınav zorduyyy diye yazarım :D

Hadi bakalım hayırlı olsun.
Şaka bir yana hedefin çok büyük, gerçekten ulaşmak istiyorsan bilgisayar denen aletin fişini prizden çıkarman, akıllı telefonun da bataryasını çıkarıp çekmeceye koyman gerekiyor.
Dualarımız, gönlümüz seninle burçdaş ;)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya abi dün bir kız ile tanıştım hani şey olurya birisi ile tokalaşırsın adam elini sıkar o sıktıkça sen yerin dibine girersin :D Konuştukça ben yerin dibine girdim :D günde 1200 soru çözdüğünü söyledi :( Böyle tiplerle yarışıyoruz. [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] helal kardeşim inş. sayıyı artırırsın :)

Bu arada ben mesleğim :) :D Çalışmaya başlayalı 5 gün oldu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve benim yaptığım sırf soru çözümü değil konu öğrenmek :D İlk kitabım bitsin bi sonra soru çözümü diycem adına :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ya abi dün bir kız ile tanıştım hani şey olurya birisi ile tokalaşırsın adam elini sıkar o sıktıkça sen yerin dibine girersin :D Konuştukça ben yerin dibine girdim :D günde 1200 soru çözdüğünü söyledi :( Böyle tiplerle yarışıyoruz. [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] helal kardeşim inş. sayıyı artırırsın :)

Bu arada ben mesleğim :) :D Çalışmaya başlayalı 5 gün oldu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve benim yaptığım sırf soru çözümü değil konu öğrenmek :D İlk kitabım bitsin bi sonra soru çözümü diycem adına :D

Eyvallah. Arkadaş 3 4 günde bir soru Bankası bitiriyor o zaman. Benimde cevremde çok aşırı çalışan insanlar var ama onun kadarını görmedim, gözümle görmeden de inanmam :D. Mayisin ortasindan beri matematik ve geometriden soru çözerek konulari taze tutmaya çalışıyorum. Bazı günleri boş geçirdiğim oldu ama her gün soru çözmeye çalışıyorum matematikten. Tatilde bile denize bakarak soru çözdüğum oldu :D. Fen derslerinden her gün 1 konu bitirip soru çözmeye çalışıyorum beni en çok zorlayanda bu oluyor. Okullar açılmadan türev integrali de inşallah halledecegim. Hedefim Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi inşallah kazanirim.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kız körfez fen lisesinden :D Neyse arkadaşlığı sağlam tutup soru çözdürmeye bakmalıyım :D Burk hangi lise ? Lise 3 e geçtin sanırım ? lise 4 e mi yoksa :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kız körfez fen lisesinden :D Neyse arkadaşlığı sağlam tutup soru çözdürmeye bakmalıyım :D Burk hangi lise ? Lise 3 e geçtin sanırım ? lise 4 e mi yoksa :D

4 e geçtim. Anadolu Lisesinde okuyorum. Facebook twitter gibi bütün sosyal Aktiviteleri kestim. Ne mesajlara cevap veriyorum nede gelen aramalara :D tek bir kişi mesaj atarsa cevap veririm onunla da aram bozuk :D pc oynamayı birakali epey oldu arada sdn nin cs serverine giriyorum bazende kuzenle fifa oynuyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
url]

Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama ramazanda zor oluyor. Biraz iftardan önce biraz iftardan sonra.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Nerede kaldın gece gece akraba filan vardır inş. :D

Sabahtan beri bilgisayara oturamadım, uyku, iftar hazırlığı derken. Alıntıyı şimdi gördüm.
İftar buluşmasına arkadaşımla gitmiştik de ona gittim, misafir etti sağolsun. [MENTION=358506]rapic1994[/MENTION] eyvallah başgan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...