Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Kan benim Damar benim esprisi yapmayan kaç kişi kaldık şurada?
Bilmemek ayıp değil derlerdi bizeSen bilmiyon mu o siteyiAt kendini empatik en yakın camdan.
Öyle çocuğun olursa yarılabilcekmisin yine![]()
Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım.Hangi dağ ben de geliyom![]()
Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım.![]()
hangi dağ ? siz gitmeyin daha gencsiniz sizin yerinize ben gideyim..![]()
Geleceğim deyince tek geleceksin sandım. O zaman kapımız her daim açık.Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım demek haaa. Hmmm şimdi sen bana "Sen gelme ulan ayı" Mı?? demeye çalışıyonDağı KARA üzümlü asma bağ yapacaktık emme ....
![]()
Geleceğim deyince tek geleceksin sandım. O zaman kapımız her daim açık.![]()
Ben bir tane düşüreyim o yeter.KARA üzümü duyunca nasılda ağzın sulandı di mi??![]()
![]()
Ben bir tane düşüreyim o yeter.Müzik grubu işi beni bozar.
![]()
benide unutmayın![]()
Valla benim hatunlarımı tek çağırınca geliyor grup falan anlamam ben.Senin avatardaki hatunda müzik grubundaBenim grup solo olarak da şarkı söylüyo
Kalbimizdesin![]()
Valla benim hatunlarımı tek çağırınca geliyor grup falan anlamam ben.![]()
Subliminal mesaj mı var sözlerde kiss me falan.[video=youtube_share;vD_RlxBsbsU]http://youtu.be/vD_RlxBsbsU[/video]
Dadlı nicole'den![]()
Benim Teneke bugün muayeneden geçti.Bi yangın tüpünün tarihi ile sis farına kusur bulmuşlar.Maaşallah Tenekeme.![]()
Yok xenon normal kısalarda vardı .Muayeneden geçmedığinden bide benim zaten hoşuma gitmediğinden,söktürmüştüm.Geçen muayenedede sis farı ayarsız yazmışlardı.Bende bunu far ayarı yaptırırken söyledim Elektrikçiye.Abi sis farının ayarı yok dedi.Bugün yine yazmışlar bunu.Sinir oldum.Adamlar illa bi kusur yazacaklar yani işte.Teneke deyip değerini düşürme abi C4 ünSis farında ne kusur olabilir ki, Xenon far mı vardı sislerde ?