Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kan benim Damar benim esprisi yapmayan kaç kişi kaldık şurada?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Öyle çocuğun olursa yarılabilcekmisin yine :D

O çocuk cinayet sebebi
a701958d.png

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
1 saate işlerimi bitirsem 8 olmadan mekanda olurum. Allahım susuz bir şekilde bu sıcaklarda dışarıda olmak adamı feci zorluyor.

Reaksiyon puanı
16,128
the-grudge kadar inatçı keçi var mı? telefonunu açmıyor açana kadar devam turkcell çaldırma süresini 30sn. yapmış herkeste aynı? yani teli açmak için 30sn. var.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;qFJ3VKnwmJw]http://www.youtube.com/watch?v=qFJ3VKnwmJw[/video]

dinlemeyeli çok oldu...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
qs3ybpkd.png

Artık bir düzene sokma zamanı geldi de geçiyor. :(

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hangi dağ ? siz gitmeyin daha gencsiniz sizin yerinize ben gideyim..:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sen kalk klimanın karşısında uyuyakal şimdi ayaklar tutmuyor arkadaş :( nasıl kasılmış arkadaş :(

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım. :D

Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım demek haaa. Hmmm şimdi sen bana "Sen gelme ulan ayı" Mı?? demeye çalışıyon :D Dağı KARA üzümlü asma bağ yapacaktık emme .... :P

hangi dağ ? siz gitmeyin daha gencsiniz sizin yerinize ben gideyim..:)

Senin ne işin var orada. Yaşlı başlı adamsın. Kalbin sıkışır tansiyonun fırlar. Al başına belayı :P
ES9n.gif

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bir tane bulunca haber ver konum bilgilerini atarım demek haaa. Hmmm şimdi sen bana "Sen gelme ulan ayı" Mı?? demeye çalışıyon :D Dağı KARA üzümlü asma bağ yapacaktık emme .... :P
Geleceğim deyince tek geleceksin sandım. O zaman kapımız her daim açık. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Benim Teneke bugün muayeneden geçti.Bi yangın tüpünün tarihi ile sis farına kusur bulmuşlar.Maaşallah Tenekeme.:)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Benim Teneke bugün muayeneden geçti.Bi yangın tüpünün tarihi ile sis farına kusur bulmuşlar.Maaşallah Tenekeme.:)

Teneke deyip değerini düşürme abi C4 ün :D
Sis farında ne kusur olabilir ki, Xenon far mı vardı sislerde ?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLAYACAKLARA TAVSİYELER:

1. Öğrenci işlerindeki kadın size düşman değil.Onun nefreti bütün dünyaya karşı. moralinizi bozmayın ve klimanın tadını çıkarın.
2. ilk hafta ders olmaz, amele gibi gitmeyin.(hadi o tatlı heyecanla gaza gelip gittiniz,hayvanlar gibi ilk geceden bütün okulu facebook arkadaş listenize eklemeyin.)
3. ders programı için panonun önünde toplanan kalabalığın arasında görüp aşık olduğunuz kızın sevgilisi var. baştan uyarıyorum. sonra çok ağlarsınız, demedi demeyin.
4. muhabbete "YGS'de kaç puan yaptın? Bi' alt tercihim su ürünleriydi" şeklinde giren elemanla samimiyetiniz, not almanın ötesine geçmesin. çünkü, o çok sıkıcı biri. dikkat edin.
5. saçı, sakalı uzatıp maymuna dönmeyin.uzayan kıllar, özgürlük sembolü değildir.klişeleşmeyin.
6. kulüpler amele kaynıyor. heyecanlanıp,hepsine girmeyin.
7. john lennon gözlüğü ve şile bezine abanan hatunla muhabbet edecekseniz, mevzuya nietzsche'den, sistemin bizi köleleştirdiğinden ya da hayatın anlamsızlığı gibi ana temalardan girin.
8. siyah tişört üzerine kareli gömlek giyip,düğmeleri açanlar mühendislikte, şile bezigömlek üzerine şal takanlar güzel sanatlarda okuyor. tercihlerinizi buna göre belirleyin.
9. alay ettiğiniz bıyıklı/ favorili kızlar, 1-2 yıla manken gibi olacak. büyük konuşmayın, erken rezervasyondan yararlanın.
10. sığır sürüsü gibi doluşacağınız kantini gözünüzde büyütmeyin. önceleri reina gibigelir, fakat sonra aile çay bahçesine dönüşür,demedi demeyin.
11. "kitabı almak zorunludur" diyen hocalarınızı ciddiye almayın, fotokopiciye gidin.
12. yatay geçiş, %10'luk dilime girip harcınyarısını ödemek gibi saçma sapan hayallere kapılmayın. kötü geçen vizelerden sonra,hepsi yalan olacak. unutmayın.
13. makarna, boş bira şişeleriyle "vize" yazıp etrafında poz verme gibi öğrenci evi geyiklerine gülen kalmadı. bunu yapmayın.

hayırlı olsun :) alıntı ama alın teri :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aralarda sallamasyon maddeler var. :P

2003'e geri dönsem de yeniden başlasam üniversiteye ne güzel olurdu be. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Teneke deyip değerini düşürme abi C4 ün :DSis farında ne kusur olabilir ki, Xenon far mı vardı sislerde ?
Yok xenon normal kısalarda vardı .Muayeneden geçmedığinden bide benim zaten hoşuma gitmediğinden,söktürmüştüm.Geçen muayenedede sis farı ayarsız yazmışlardı.Bende bunu far ayarı yaptırırken söyledim Elektrikçiye.Abi sis farının ayarı yok dedi.Bugün yine yazmışlar bunu.Sinir oldum.Adamlar illa bi kusur yazacaklar yani işte.:)@friendly Benim arabamın adıdır 'Teneke'.Ben ona hep böyle derim.Bu gün muaueneden yine iyi çıkınca,direksiyona geçtim ve 'Afferin len Teneke yine geçtin muayeneden diye konuştum onunla.:)Ben biliyorum Tenekem, beni anlıyor,yada bana öyle geliyor.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...