Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@friendly uyanık kalacakmısın . benim iş için ...bilgi alabilirsem canlı olarak sana aktarayım bilgileri.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben öğrencimiyim ki bu saatte uyuyayım.
İşimizin başındayız. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen bilgiyi alınca mesaj atarsın abi, ben iftarda size bilgi dönerim inş. ;)
Tamam . saat 10:10 gibi görüşürüz inşaAllah seninle:)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] pm attım sana kardeşim bir bakıver:)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İşin yoksa şimdi bu dangalak ssk ile uğraş..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

appstore'daki uygulamalardan biri :D

sabah 5 ile 6 arasında uyandır beni diyorum.. o saat aralığında uykumun en hafif olduğu an uyandırıyor beni.. mesela dün gece 05.26 da uyandırmış ki gayet dinçtim uyanınca :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104

Titanlığın göstergesi olarak
ES9n.gif
oleyo2gif.png
a701958d.png

[MENTION=78886]Amanda[/MENTION] ne biçim avatar gız ooo :P

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
appstore'daki uygulamalardan biri :D

sabah 5 ile 6 arasında uyandır beni diyorum.. o saat aralığında uykumun en hafif olduğu an uyandırıyor beni.. mesela dün gece 05.26 da uyandırmış ki gayet dinçtim uyanınca :D
Psikolojiktir o :P baban kaldırsa laf yaparsın telefon kaldırınca çok dinç oluyor :P:D

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ofiste uyumamak için kendini zor tutuyo ya 1 tane iş olmaz mı müdüre varasıya herkes uyuyo büroda üst kattan bi üst düzey biri gelse s**tık :D :sleeping:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
115 gb shutterstock foto indirsem mi acaba :confused1:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Az önce 502 aldım. Bi kaç gündür forum iyiydi. Rahatladım şimdi hata verip normale dönünce

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Nereden geldiyse aklıma adını hatırlayamadığım şem'ü pervane'yi bulup hatırladım.

Kelebek ile mum hikayesi.

Bu olayı anlatan ve aklımın bir köşesinde yer eden Edebiyat öğretmenime teşekkür ederim. Allah sağlık sıhhat nasip etsin.

https://eksisozluk.com/sem-u-pervane--2001703

bir rivayete göre 17. yy da hece vezni ile yazılmış bir mesnevidir kendisi -ben öyle görmek istiyorum en azından-. ha, 17. yy dan daha önce sadi şirazi'nin bu konu ile ilgili bir hikayesi vardır. bu konu ile ilgili hikayeler çok çeşitlidir.

bize göre hikayesi ise naçizane şöyledir;

pervane diye bi' canlı vardır. ışığa gelir, uçar bilirsiniz. sinek gibi bir şey ama sinek değil, işte bu canlı mum ışığına gelir her dâim. nerde bi' mum ışığı görünse orda biter bu hayvanat. yavaş yavaş mumun ekseni etrafında dönmeye başlar, yavaş yavaş da yaklaşır ışığın(mumun) aşkıyla. artık öyle bir hal alır ki, yaklaşa yaklaşa kanadını yakar. fakat kanadını yakmak ona zevk verir, azap verir. hem azap hem de azap verir. zira azap, hem elem hem mutluluk manasına gelir. artık öyle bir an gelir ki kapaklanır mumun üstüne iki kanadıyla birden ve bir buğday tanesi gibi pıt diye düşer yere. aşk şehididir o artık. fakat mumun bundan haberi var mıdır? hayır. ama mum da cezasını can ipliğini tüketerek verecektir. evet. can ipliği yana yana gözyaşları sel olacak, bedeni solacak ve en sonunda mâşuka ne oluyorsa ona da o olacak; sönüp gidecektir.

Reaksiyon puanı
16,128
the-grudge'u özleyen var mı?
eğer yaka silktirdiyse tamamen kurtuldunuz yeniden üye olamaz cepten doğrulama'ya gıcık olmuş geri gelmez sdn okuru dışında.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

the-grudge'u özleyen var mı?
eğer yaka silktirdiyse tamamen kurtuldunuz yeniden üye olamaz cepten doğrulama'ya gıcık olmuş geri gelmez sdn okuru dışında.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sonunda GMail şifremi geri alabildim... Kaç gündür sorduğu tarihleri hatırlamaya çalışıyordum :(

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ne güzel esiyordu son bir iki güne kadar, ferahlıyorduk.
Şimdi ise yaprak kımıldamıyor.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...