re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
beni alıntılamayaydın eyiydi![]()
Karışmış .
beni alıntılamayaydın eyiydi![]()
[video=youtube;9fNYu-xY__k]http://www.youtube.com/watch?v=9fNYu-xY__k[/video]
![]()
Ne çektim be tapatalktan milletin avatarı konulardaki resimler yükleniyor telefona kendiliginden.
Birde zırt pırt o bunu alınıtıladı o buna şunu dedi bu şunu yaptı diye bildirim geliyor.:sneaky2:
Nerden kapanıyor bunlar ?
Ayarlar>bildirim> bildirim alda ki tik i kaldirin
Sagol peki bu resim ve avatar olayı nedir? Nasıl kapanır.
Gelen mesaj örnek: [MENTION=38650]zoki[/MENTION] şu kişiye:Ne dinliyorsunuz mesaj yazdı. Saçma saçma bildirimler geliyor :mrgreen:
2 Ayağımın bi pabuca girmesinden nefret ediyorum :/
Aynen inşaAllah hayırlısı olur diyelim..@mustang abi'den haber yok galiba bugün. gelse de haberleri alsak.
Selamun Aleykum Dostlar.Bugün itibarı ile anlaşma olmadığından İşyerimiz GREVDEDİR.Bende şu an Nöbetçi Teknik Eleman olarak iş yerindeyim.Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama İşveren çok artniyetli bir tavır içerisinde.Bu grevin süresi belli değil.16 yıllik işyerim çok sessiz.İnsan üzülüyor verdiği emeğe.İşte Sermaye buna bakmıyor onlar için varsa yoksa para,İnsan sadece araç maalesef.Herşey ALLAHTANDIR.Rızkı veren odur.Biz Buna İman Etmişizdir.Bu konuda rahatım çok Şükür.Lakin durumları bu grev sürecini götüremeyecek çok Arkadaşım var.Destek olacagız birbirimizede bu ne kadar olur nasıl olur bilinmez.Diyeceğim buralarda pek olamayabilirim.Ama Takip etmeye çalışırım.Bizleri Seven Dostlarımız Dualarını Eksik etmesinler.Hakkınızı Helal Ediniz.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi'den haber yok galiba bugün. gelse de haberleri alsak.
Hayırlı haberler bekliyoruz abi. Ne demek helal olsun.Selamun Aleykum Dostlar.Bugün itibarı ile anlaşma olmadığından İşyerimiz GREVDEDİR.Bende şu an Nöbetçi Teknik Eleman olarak iş yerindeyim.Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama İşveren çok artniyetli bir tavır içerisinde.Bu grevin süresi belli değil.16 yıllik işyerim çok sessiz.İnsan üzülüyor verdiği emeğe.İşte Sermaye buna bakmıyor onlar için varsa yoksa para,İnsan sadece araç maalesef.Herşey ALLAHTANDIR.Rızkı veren odur.Biz Buna İman Etmişizdir.Bu konuda rahatım çok Şükür.Lakin durumları bu grev sürecini götüremeyecek çok Arkadaşım var.Destek olacagız birbirimizede bu ne kadar olur nasıl olur bilinmez.Diyeceğim buralarda pek olamayabilirim.Ama Takip etmeye çalışırım.Bizleri Seven Dostlarımız Dualarını Eksik etmesinler.Hakkınızı Helal Ediniz.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
Selamun Aleykum Dostlar.Bugün itibarı ile anlaşma olmadığından İşyerimiz GREVDEDİR.Bende şu an Nöbetçi Teknik Eleman olarak iş yerindeyim.Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama İşveren çok artniyetli bir tavır içerisinde.Bu grevin süresi belli değil.16 yıllik işyerim çok sessiz.İnsan üzülüyor verdiği emeğe.İşte Sermaye buna bakmıyor onlar için varsa yoksa para,İnsan sadece araç maalesef.Herşey ALLAHTANDIR.Rızkı veren odur.Biz Buna İman Etmişizdir.Bu konuda rahatım çok Şükür.Lakin durumları bu grev sürecini götüremeyecek çok Arkadaşım var.Destek olacagız birbirimizede bu ne kadar olur nasıl olur bilinmez.Diyeceğim buralarda pek olamayabilirim.Ama Takip etmeye çalışırım.Bizleri Seven Dostlarımız Dualarını Eksik etmesinler.Hakkınızı Helal Ediniz.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
Kardeşim yada yeğenim olsan sana bi' iki laf sokar,rencide eder, azıcıkta okşardım.Napayim? Akil verin abiler, kardesler.. (Kiz iliski istiyor gibi konusmalarimizdan oyle bir sey cikariyorum ben)
ben hep burdayım örnek şimdiki gibi bir çalışma yapıyorrum ondan neti azalttım .d pardon@Artvincenter Usta hani gecelere akıyoduk ya ?![]()
saçma iş yapmamSagol peki bu resim ve avatar olayı nedir? Nasıl kapanır.
Gelen mesaj örnek: @zoki şu kişiye:Ne dinliyorsunuz mesaj yazdı. Saçma saçma bildirimler geliyor :mrgreen: