Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
[video=youtube;9fNYu-xY__k]http://www.youtube.com/watch?v=9fNYu-xY__k[/video]

:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
2 Ayağımın bi pabuca girmesinden nefret ediyorum :/

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne çektim be tapatalktan milletin avatarı konulardaki resimler yükleniyor telefona kendiliginden.

Birde zırt pırt o bunu alınıtıladı o buna şunu dedi bu şunu yaptı diye bildirim geliyor.:sneaky2:

Nerden kapanıyor bunlar ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ne çektim be tapatalktan milletin avatarı konulardaki resimler yükleniyor telefona kendiliginden.

Birde zırt pırt o bunu alınıtıladı o buna şunu dedi bu şunu yaptı diye bildirim geliyor.:sneaky2:

Nerden kapanıyor bunlar ?

Ayarlar>bildirim> bildirim alda ki tik i kaldirin

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ayarlar>bildirim> bildirim alda ki tik i kaldirin

Sagol peki bu resim ve avatar olayı nedir? Nasıl kapanır.

Gelen mesaj örnek: [MENTION=38650]zoki[/MENTION] şu kişiye:Ne dinliyorsunuz mesaj yazdı. Saçma saçma bildirimler geliyor :mrgreen:

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sagol peki bu resim ve avatar olayı nedir? Nasıl kapanır.

Gelen mesaj örnek: [MENTION=38650]zoki[/MENTION] şu kişiye:Ne dinliyorsunuz mesaj yazdı. Saçma saçma bildirimler geliyor :mrgreen:

Ayarlar >avatar gosterimindenki tik i kaldirirsaniz avatar sorunun duzelebilir. Bu sorunlari yasamadigim icin bir cozum yolu belirtemeyecegim. Bildirim al daki tik i kaldirinca ornekteki gibi bildirim gelmemesi gerekiyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
PrimeTube yenilenmiş, güzel de olmuş. :) #Windows8 #WindowsBlue :D
xeMaRum.jpg

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Forum neden bu kadar sessiz yahu... [MENTION=47324]mustang[/MENTION] buradamısın?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi'den haber yok galiba bugün. gelse de haberleri alsak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi'den haber yok galiba bugün. gelse de haberleri alsak.
Selamun Aleykum Dostlar.Bugün itibarı ile anlaşma olmadığından İşyerimiz GREVDEDİR.Bende şu an Nöbetçi Teknik Eleman olarak iş yerindeyim.Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama İşveren çok artniyetli bir tavır içerisinde.Bu grevin süresi belli değil.16 yıllik işyerim çok sessiz.İnsan üzülüyor verdiği emeğe.İşte Sermaye buna bakmıyor onlar için varsa yoksa para,İnsan sadece araç maalesef.Herşey ALLAHTANDIR.Rızkı veren odur.Biz Buna İman Etmişizdir.Bu konuda rahatım çok Şükür.Lakin durumları bu grev sürecini götüremeyecek çok Arkadaşım var.Destek olacagız birbirimizede bu ne kadar olur nasıl olur bilinmez.Diyeceğim buralarda pek olamayabilirim.Ama Takip etmeye çalışırım.Bizleri Seven Dostlarımız Dualarını Eksik etmesinler.Hakkınızı Helal Ediniz.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Selamun Aleykum Dostlar.Bugün itibarı ile anlaşma olmadığından İşyerimiz GREVDEDİR.Bende şu an Nöbetçi Teknik Eleman olarak iş yerindeyim.Önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez ama İşveren çok artniyetli bir tavır içerisinde.Bu grevin süresi belli değil.16 yıllik işyerim çok sessiz.İnsan üzülüyor verdiği emeğe.İşte Sermaye buna bakmıyor onlar için varsa yoksa para,İnsan sadece araç maalesef.Herşey ALLAHTANDIR.Rızkı veren odur.Biz Buna İman Etmişizdir.Bu konuda rahatım çok Şükür.Lakin durumları bu grev sürecini götüremeyecek çok Arkadaşım var.Destek olacagız birbirimizede bu ne kadar olur nasıl olur bilinmez.Diyeceğim buralarda pek olamayabilirim.Ama Takip etmeye çalışırım.Bizleri Seven Dostlarımız Dualarını Eksik etmesinler.Hakkınızı Helal Ediniz.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
Hayırlı haberler bekliyoruz abi. Ne demek helal olsun.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671

Abi gönlümüz, duamız sizlerle..

Reaksiyon puanı
16,128
hayırlısı neyse o olsun ve superonline fiber modem yani ericsson optik zımbırtıya takılan router pirelli vefat etti ch@t527'ye kaldım...

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyler Azcik Yaklasin..

Bi kizla tanistim gecen. (Tanistirildim aslinda)
Sevgilim falan yok.. Tanistiran kisi konus o da yalniz falan kafa dengisiniz konusursunuz dedi. Tamam dedim tanisdik..

Kiza ilk benden bahsettiginde iliski falan dusunmuyorum demis.. Facebook'tan konusurken cok iyi konusuyoruz, anlasiyoruz, dertlesiyoruz..

Gecen Cafeye gittik aksam 8-9 arasi. Akrabalarla okey oynuyoruz.. (Akrabalar dedigim tanistiran kisi ve amcaoglu) Sonra bi baktim kiz da geldi okey falan oynadik yenilen hesabi odeyecek dedik oylesine. Ben bittim ama bitemiyorum nedense..

Sonra biraz ayrildik islerimiz vardi ben amcaogluyla diger akraba kizla gittiler. Islerimizi hallettik geri donduk. Yine Cafede oturuyoruz. Ben yorgunluktan oluyorum, biraz da heyecan var kiz karsimda oturuyor gozleriyle 'konus' diyor. Ama yorgunluktan neredeyse uyuyacagim.. Sonra kalktik iste. (3-5 kelime anca ettim Cafede) Eve bi vardim faceden mesaj. Neden konusmadin. Dedim yorgundum falan affettirdik bi sekilde kendimizi.. Ertesi gun kiz kiza konusmuslar.. Kiz akrabama "Neden konusmadi, hoslanmamis mi benden?" demis. Akrabam da yorgundu falan demis.. Kiz "Neyse iliski falan dusunmuyordum zaten" demis.. Simdi Cumartesi anlastik Cafe'ye gidicez.. Kiz bana "Cumartesi de konusmazsan bi daha seninle konusmam" dedi. Ben de konusacagimi soyledim. ama dilim tutulacak tabi yine..

Napayim? Akil verin abiler, kardesler.. (Kiz iliski istiyor gibi konusmalarimizdan oyle bir sey cikariyorum ben)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hakikaten #Soyle Rahatla# oldu hee :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Napayim? Akil verin abiler, kardesler.. (Kiz iliski istiyor gibi konusmalarimizdan oyle bir sey cikariyorum ben)
Kardeşim yada yeğenim olsan sana bi' iki laf sokar,rencide eder, azıcıkta okşardım. :)

Niye tutuluyor dilin ?
İlk mi ?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
19 yasina giricem Agustos'ta. Bu yasima kadar ciddi ilk abi :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İşin çok zor :)
Bilgi çok önemli.
Kız ile ortak noktaların,sohbet edebileceğin konular ne öğrenmeye bak bir an önce.

İstihbarat toplamalısın,nereden nasıl toplarsın o da sana kalmış.
Muhabbeti ne kadar uzun tutarsan o kadar iyidir.
Birbirinizi daha iyi tanır,daha iyi kararlar alırsınız.

Baş başa kalsanız,konuşmak zorunda hissedersiniz kendinizi.
Muhabbette kendiliğinden gelişir zaten.
Arkadaşlarından sizi 5-10 dakikalığına da olsa yalnız bırakmalarını iste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...